ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون زمان کنونی: 09-27-2025, 12:21 AM |
|||||||
|
مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون
|
09-29-2015, 10:53 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون
*بسیار تاثیرگذار بود. گویا کودکی شما سرشار از تمامی ملالت هایی است که شاید بتوان آنها را فقط در داستان ها و کتاب ها جست و جو کرد. درست مثل داستان ها. پر از تلخی و رنج.
بله. البته در آن سن و سال من هم دنیایی از آرزوهای قشنگ داشتم، مثل آرزوی همه بچه های هم سن و سال خودم، هرچند متفاوت از آنها زندگی می گذراندم. البته آسمان زندگی من بی فروغ نبود چشمان مادری مهربان، چون ستارگان تابنده، شب های تاریک مرا روشن می کرد و بارقه های امید را در دلم زنده نگه می داشت. در دنیای واقعی چیزی جز فقر و سرما در کنارم نبود و هیچ کجا، آغوش گرمی به استقبالم نمی آمد، اما همیشه در کنارم مادری بود که به من درس «آدم بودن» را عاشقانه می آموخت... *مادرتان هم که رنج مضاعف می کشید. با سه فرزند همسر مردی شده بود که هشت فرزند دیگر داشت و شرایط زندگی تان هم که سخت بود. بله. شرایط زندگی سخت بود و مادر من، نمونه یک زن مظلوم و نجیب ایرانی بود. او زنی روستایی بود که با مناعت طبع و پاکیزگی فکر و روان خود، من را برای درست زندگی کردن و آدم بودن راهنمایی می کرد. مادر هرچند سواد نداشت، اما به دانش آموختن بچه هایش توجه زیادی داشت و برای موفقیت فرزندانش با تمام توان خود در برابر سختی های زندگی ایستادگی کرد و بالاخره موفق شد مرا در سن 7 سالگی به مدرسه بفرستد. هرچند این کارش باعث تشدید تمامی مشکلات روزافزون زندگی مان شد اما این زن فداکار و نجیب برای بهروزی من، این ایثار را به جان پذیرا شد. مادر همیشه در حال کار بود تا بتواند بچه هایش را با عزت نفس و سالم بزرگ کند. *خیلی از مادران برای موفقیت فرزندان خود فداکاری می کنند ولی مادر شما روایتگر و نمونه زیباترین بخش های مهر مادری بود. همین طور است. با همه این سختی ها زندگی با مناعت و مهر مادرم گذشت و البته همه سختی اش در نبود نان و سرپناه نبود. یاد گرفته بودم آنها را تحمل کنم. یاد گرفته بودم با کار مداوم تکه نا نی داشته باشم، لباسی که بشود فقط سرما را با آن تاب آورد و اتاقکی تا خستگی هایم را فرو نشانم. اما با نگاه ها، حرف ها، کنایه ها و بی محبتی ها چه باید می کردم؟ ولی باز این مادر بود که مرهمی برای دل شکسته کودکش بود. هر ثانیه فرصتی است برای دگرگون کردن زندگیتان. |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون - Amiraliamirali - 09-29-2015, 10:48 PM
RE: مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون - Amiraliamirali - 09-29-2015, 10:51 PM
RE: مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون - Amiraliamirali - 09-29-2015 10:53 PM
RE: مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون - Amiraliamirali - 09-29-2015, 10:56 PM
RE: مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون - Amiraliamirali - 09-29-2015, 10:58 PM
RE: مرتضي سلطانی، خالق برند زر ماکارون - Amiraliamirali - 09-29-2015, 11:00 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مصاحبه من با بهروز فروتن - برند بهروز | کامیار کاظمی | 11 | 8,202 |
08-12-2017 04:06 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
موسس شرکت کاله ، مردی که برند ساختن را به دنیا آموخت. | مهدی گل محمدی | 7 | 3,130 |
01-25-2014 04:32 PM آخرین ارسال: 630 |
|
آشنایی با بنیان گذار برند سیر و سفر | کوروش بزرگ | 1 | 1,344 |
01-22-2013 12:56 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
سید محمد رضا گرامی - بنیان گذار برند گلستان | mehdi098 | 10 | 5,776 |
10-01-2011 03:39 AM آخرین ارسال: Suma |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان