تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

عليرضا رضايي عارف یک كارآفرين
زمان کنونی: 09-28-2025, 10:51 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Amiraliamirali
آخرین ارسال: Amiraliamirali
پاسخ:
بازدید: 962

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عليرضا رضايي عارف یک كارآفرين
09-25-2015, 11:27 PM
ارسال: #3
RE: عليرضا رضايي عارف یک كارآفرين
بسيار عالي بود. اگر موافق باشيد به دومين شغل و ايده نوآورانه شما بپردازيم.

دومين شغل من پرورش ماهي و فروش آن به شكل كاملاً نوآورانه بود. براي ورود به اين حرفه نياز به علم يا تجربه داشتم و من تجربه آن را داشتم. پرورش ماهي به شكل سنتي و مانند ديگر مراكز پرورش دهنده انجام مي‌شود اما براي فروش آن ما يك طرح نو به اجرا گذاشتيم. براي اين كار يك آكواريوم متحرك خاص با به كارگيري برخي وسايل اختراعي خودم بر پشت ماشين نيسان سوار كردم و از اين طريق مردم ماهي زنده را درب منزل خود تحويل مي‌گيرند. براي اينكه يك قدم از رقيب جلو باشيم همواره براي بهبود كار يكسري ايده در ذهنم دارم كه اگر كارم كپي شد بتوانم آن را ارتقا دهم.

ايده نوآورانه سومتان چه بود و در چه مرحله‌اي است؟

ايده بعدي كه به ذهنم رسيد در بحث معدن بود. من در روستاي محل تولدم يك معدن كشف كردم و پروانه اكتشاف، گواهي كشف و پروانه بهره‌برداري آن را نيز گرفتم. آنچه از اين معدن استخراج مي‌شود، «تالك» نام دارد که براي ساخت ماده اوليه ايزوگام به كار مي‌رود. همچنین به دنبال راه‌اندازي يك كارخانه در اين محل هستم تا از اين طريق ارزش افزوده بالا ايجاد كنم. ارزش افزوده بالا باعث توسعه اشتغال در منطقه نيز مي‌شود. در حال نهايي كردن راه‌اندازي اين كارخانه هستم و اميدوارم به زودي كار احداث آن آغاز شود.

ما هم اميدواريم اين كارخانه به زودي احداث شود و بخشي از معضل بيكاري منطقه از اين طريق حل شود، در صورت امكان به تشريح شغل چهارم خود بپردازيد.

ايده چهارمي كه اقدام به اجرايي كردن آن كردم بسيار جالب است و براساس يك تهديد بزرگ شكل گرفت. عصر تاسوعاي سال 82 در يكي از شهرستان‌هاي جنوبي كشور كيف من به سرقت رفت كه در آن تقريباً تمامي مدارك شناسايي‌ام به همراه مبلغي پول وجود داشت.

زماني كه براي گرفتن المثني اقدام كردم متوجه شدم اين مشكل بزرگ‌تر از آن چيزي است كه فكر مي‌كردم. متوجه شدم افرادي كه مداركشان گم شده و يا به سرقت رفته، براي پيدا كردن مدارك خود حاضرند در صورتي كه خدمات به آن‌ها ارايه شود اين خدمات را بخرند و علاوه بر اجر معنوی، بازار خوبي در اين زمينه وجود دارد. بنابراين تصميم گرفتم با راه‌اندازي يك كسب و كار در اين حوزه كاري كنم كه كساني كه مداركشان به هر دليل مفقود مي‌شود براي پيدا كردن آن‌ها بتوانند راحت‌تر عمل كنند. اولين ضرورت براي اينكه كار را به صورت الكترونيك در اين حوزه پيش ببرم توليد يك نرم‌افزار خاص بود، من اين نرم‌افزار را توليد و در شوراي عالي انفورماتيك كشور به ثبت رساندم و براي كسب مجوزهاي لازم اقدام كردم. تقريباً از سال 83 بود كه براي كسب مجوزهاي مورد نياز اقدام كردم. در ادامه با سازمان‌ها و نهادهاي مرتبط با اين قضيه مانند تاكسيراني، اتوبوسراني، مترو و به خصوص شركت پست رايزني و در نهايت به توافقات مهمي دست پيدا كردم. شركت پست از جمله سازمان‌هايي بود كه همكاري بسيار خوبي براي ساماندهي اين موضوع با بنده داشت. اين سازمان با بررسي پيشنهادات بنده، آن‌ها را قبول و طي قراردادي رسماً همكاري ما آغاز شد. در ماه اول فعاليت تنها 4 مشتري داشتيم، به مرور كار خود را گسترش داديم و نتيجه اين شد كه امروز تعداد شعبات ما به بيش از 50 شعبه در سراسر كشور رسيده است و روزانه بيش از 3 هزار مراجعه كننده داريم .
سيستم كار در شركت «جوينده و يابنده راهگشا» بسيار ساده و در عين حال تخصصي است. هر كسي كه مداركش گم شده باشد برحسب نوشته پشت آن وطبق يك عادت قديمي به پست مراجعه مي‌كند پس از مراجعه اين فرد به پست، براساس تعاملاتي كه ما با اين شركت ايجاد كرده‌ايم روند جست و جو براساس يك سيستم مشخص پيگيري و انجام مي‌شود و طي آن مدارك فرد در هر نقطه‌اي از كشور كه پيدا شود به وي اطلاع داده مي‌شود. هزينه‌اي كه ما براي پيدا كردن هر مدرك مي‌گيريم تنها 2 هزار تومان است كه نسبت به خدمتي كه ارايه مي‌دهيم، رقم بسيار ناچيزيست. اين طرح تاكنون بسيار مورد اقبال مردم واقع شده و مانع رفت و آمدهاي مكرر آنها شده است. ضمن اينكه براي 92 نفر نيز اشتغال ايجاد كرده است. در حقيقت من از يك تهديد، فرصت ساختم. به اين معني كه كيفم را دزديدند و من از اين بستر براي كارآفريني استفاده كردم.

هر ثانیه فرصتی است برای دگرگون کردن زندگیتان.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: عليرضا رضايي عارف یک كارآفرين - Amiraliamirali - 09-25-2015 11:27 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دل نوشته یک بازنده !!!! sa13 0 462 03-01-2018 05:45 AM
آخرین ارسال: sa13
  بابك بختياري يك كارآفرين موفق ايراني Amiraliamirali 0 630 09-21-2015 02:23 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  یک مرد روستایی ایرانی با درآمد میلیون دلاری MARYAR 7 2,535 11-18-2014 01:10 PM
آخرین ارسال: melisa8
  یک مرد روستایی با درآمد میلیون دلاری+عکس aminrafael3 3 1,315 09-08-2014 09:52 PM
آخرین ارسال: yagub62
  ورود یک میلیارد تازه وارد ایرانی به لیست فوربس با ملیت تازانیایی forbes 1 1,325 07-24-2014 05:57 PM
آخرین ارسال: YashaR1989
  خلاقیت یک کارگر روستایی ایرانی که میلیاردر شد! ndm1368 45 13,751 06-19-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: abdolhossein
  اشنایی با زندگی انوشه انصاری اولین زن فضا نورد ایرانی الاصل - انوشه انصاری نمونه یک ز omid.monibi 0 1,148 01-12-2014 02:32 PM
آخرین ارسال: omid.monibi
  یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! فرهاد قربانی 16 2,979 01-23-2013 04:55 PM
آخرین ارسال: بهداد
  یک سمنانی مالک بزرگترین کارخانه تولید رنگ در ایران!!! کوروش بزرگ 0 2,590 01-22-2013 12:56 AM
آخرین ارسال: کوروش بزرگ
  نوشته ها و تجربیات یک میلیاردر StarSoheil 6 2,984 02-29-2012 02:19 PM
آخرین ارسال: StarSoheil
  ماشین جدید و یک میلیاردی علی دایی کامیار کاظمی 12 3,594 11-08-2011 09:38 PM
آخرین ارسال: reza283

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS