تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش
زمان کنونی: 09-29-2025, 06:33 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: omid59
آخرین ارسال: matarodi
پاسخ:
بازدید: 3863

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش
09-09-2015, 11:33 PM
ارسال: #5
RE: پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش
(09-09-2015 10:26 PM)reza.rs2 نوشته شده توسط:  منم حرف امید رو قبول دارم.
الان ویندوز همه ما کپی و بدون اجازست. ببخشید ولی عملا دزدیه. کل نرم افزارهایی که داریم استفاده میکنیم حالا به غیر احیانا آنتی ویروس کپی و عملا دزدی حساب میشه. اگر کپی بده برای همه باید بد باشه. اگر نخوایم کپی هم کنیم کل کشور می خوابه و همه کامپیوترها بلا استفاده میشن.
فکر میکنم راه حلش اینه که حساس نشیم زیاد.

بنابر نظر مراجع کپی از نرم افزارهای خارجی بلامانع است .
اول اینکه اکثر شرکت های نرم افزاری خارجی به کاربران ایرانی خدمات پس از فروش نمیدهند و عملا به ایرانی ها چیزی نمیفروشند .
دوم اینکه میلیاردها دلاراز پول ایرانیان به دلایل مختلف در کشورهای خارجی بلوکه شده است و ما هم میتوانیم به رایگان از نرم افزار های خارجی استفاده کنیم .
اما بنده از دفتر مراجع پرسیدم درباره بسته ها و نرم افزارهای ایرانی که فرمودن باید حتما خریداری شود .
یه چیز هم بگم من بسته روانشناسی 1 و 2 رو دارم واقعا چیز خاصی نداره که شما رو با ورد یا دعا بتونه ثروتمند کنه ، فقط با تلاش و کوشش هست که به ثروت میرسید با تها باور درست نمیشه به ثروت رسید .
ایشون در بسته محتواهای کتاب های ثروت و قانون جذب رو با لحنی متفاوت توضیح میده .
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش - garshasp - 09-09-2015 11:33 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی برای ثبت بسته آموزشی rasoolataeiyan 0 520 07-13-2019 04:45 PM
آخرین ارسال: rasoolataeiyan
  اثرات و نتایج استفاده از بسته روانشناسی ثروت؟ ramin7 4 1,757 09-10-2015 12:15 AM
آخرین ارسال: *sinuhe*

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS