ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-26-2025, 04:27 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 346647

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
08-01-2015, 01:18 PM
ارسال: #1006
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام،
فکر نمیکنم نام و سنم کمکی به شناخت من بکنه، پس اینطور شروع می کنم:
کارشناس تجهیزات پزشکی هستم، 9سال سابقه کار دارم در زمینه های طراحی و تجهیز مراکز درمانی، دریافت مجوزهای ورود کالاهای پزشکی از وزارت بهداشت، کارشناسی تجهیزات پزشکی در یک ارگان نیمه دولتی و به اصرار همکاران که همه معتقد بودند و هستند که من فروشنده قابلی هستم گاهی هم کار فروش انجام دادم. ولی از سال دوم کار متوجه شدم دوست دارم یک کارآفرین باشم تا یک کارمند.روحیات و خلقیاتم اصلا مثل یک کارمند نیست، بیشتر دوست دارم خلق کنم تا اینکه یک کار روتین و روزمره رو تکرار کنم و اینکه دوست دارم به عنوان یک کارآفرین همیشه روزی رسان باشم تا اینکه حقوق بگیر باشم(حتی اگه قرار باشه ماهی 20میلیون حقوق بگیرم)..به قابلیت هام ایمان دارم، پشتکار فوق العاده ای دارم و در زمینه کاری خودم ایده های تقریبا خوبی دارم ولی خیلی دوست دارم در کنار رشته تخصصی خودم در زمینه های دیگه که عمومی تر هستند هم کار کنم...
98% موارد سرشار از انرژی های مثبت و خوبم(اون 2% هم فکر میکنم همه گاهی دچار یاس و نا امیدی میشن!) و به دیگران هم انرژی میدم و غالبا خوش رو و خوش برخوردم و فکر میکنم از نقاط ضعفم اینه که همیشه میخوام همه چیز رو خوب و مسالمت آمیز حل کنم و اینکه خیلی صبورم (احساس میکنم این همیشه خوب نیست)، کند تصمیم هستم(خیلی یک موضوع رو سبک و سنگین میکنم برای تصمیم گیری و این لزوما خوب نیست گاهی باید خیلی سریع تصمیم گرفت)، به کار تیمی اعتقاد دارم ولی زیاد انجامش نمیدم( خیلی سخت به کسی اعتماد می کنم تا کاری رو بهش بسپرم، ترجیح میدم خودم بیشتر کار کنم و زمان و انرژی بیشتری صرف کنم ولی اون کار با همون کیفیتی که مدنظرم هست انجام بدم ولی اگر به کسی اعتماد داشته باشم بدون اینکه در کارش دخالت کنم کار رو بهش میسپرم)، جسور و اهل ریسک هستم ولی نمیدونم این حد برای یک کارآفرین بودن کافی هست یا نه!، ارتباط گرفتن با دیگران رو خیلی دوست دارم... در ظاهر خیلی آروم به نظر میام، به قول دیگران خیلی تودارم!...و باز به قول دیگران خیلی با سیاستم...تا به کاری اعتقاد نداشته باشم نمیتونم انجامش بدم و گاهی سرسختانه پای اعتقادم می ایستم... در حال حاضر برای انجام برخی ایده هام سرمایه کمی دارم ولی شاید این هم از افکار اشتباهم باشه!؟
خیلی دوست دارم که بتونم اینجا با ایده ها و تجربیات دیگران آشنا بشم. شدیدا معتقدم خیلی میتونه به من کمک کنه... راستی فراموش کردم بگم حدود یک سال هست که جسارت کردم و دنیای کارمندی رو کنار گذاشتم، با چند همکار شرکتی ثبت کردیم ولی در کنارش خودم هم به صورت پروژه ای و agenty کار میکنم... کاملا انتقادپذیرم و خوشحال میشم نظرات شما دوستان خوبم رو هم داشته باشم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - Eli1597 - 08-01-2015 01:18 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,945 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS