تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

سوالی عجیب! تاثیر ازدواج بر روند و توسعه فعالیت؟
زمان کنونی: 09-29-2025, 07:57 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: as98749874
آخرین ارسال: hasan-f
پاسخ:
بازدید: 858

ارسال پاسخ 
سوالی عجیب! تاثیر ازدواج بر روند و توسعه فعالیت؟
07-09-2015, 11:02 AM
ارسال: #2
RE: سوالی عجیب! تاثیر ازدواج بر روند و توسعه فعالیت؟
سلام دوست عزیز
سوال جالب و مهمی پرسیدین . من این قضیه رو واقعا تجربه کردم . درآمد من بعد از ازدواج دقیقا دوبرابر شد و فقط کار خدا بود چون من کار خاصی انجام ندادم ولی خداوند خودش شرایط کارم رو طوری رقم زد که درآمدم دوبرابر شد :-)

البته من به مجردها پیشنهاد میکنم که قبل از ازدواج سعی کنن یه کاری رو شروع کنن و لیاقت خودشونو نشون بدن تا خداوند هم کمکشون کنه وگرنه من کسایی رو هم دیدم که بعد ازدواج نشستن توی خونه و منتظر شدن کار پیدا بشه و سالها بیکار موندن !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: سوالی عجیب! تاثیر ازدواج بر روند و توسعه فعالیت؟ - hasan-f - 07-09-2015 11:02 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow عجیب‌ترین رستوران‌های جهان MARYAR 8 2,628 02-06-2012 01:25 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  چه كسي پايش را بر روي سيم اينترنت گذاشته است؟ MARYAR 10 3,314 01-06-2012 01:09 AM
آخرین ارسال: mhe

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS