تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

از هم‌اکنون سال ۱۳۹۴ را برای خودتان طراحی کنید/ یادداشت محمود معظمی(حتما مطالعه کنید)
زمان کنونی: 09-30-2025, 01:05 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: samiar afshari
آخرین ارسال: samiar afshari
پاسخ:
بازدید: 2455

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از هم‌اکنون سال ۱۳۹۴ را برای خودتان طراحی کنید/ یادداشت محمود معظمی(حتما مطالعه کنید)
03-18-2015, 06:13 PM
ارسال: #2
RE: از هم‌اکنون سال ۱۳۹۴ را برای خودتان طراحی کنید/ یادداشت محمود معظمی(حتما مطالعه کنید)
(03-18-2015 05:49 PM)samiar afshari نوشته شده توسط:  پیشنهاد من به شما این است که در شش زمینه زیر اهداف خود را بنویسید:
– اهداف فردی: آن‌چه برای شخص خودتان می‌خواهید.
– اهداف خانوادگی: چه انتظاری در سال ۹۴ برای خانواده خود دارید؟ چه پیش‌بینی‌هایی می‌کنید؟ چه انتظاراتی دارید؟
– اهداف اجتماعی: در اجتماع می‌خواهید کجا باشید و چه نقشی برای خود در نظر گرفته‌اید؟
– اهداف در زمینه کسب‌وکار و ثروت: می‌خواهید در سال ۹۴ از لحاظ مالی کجا قرار بگیرید؟ چه امکانات رفاهی داشته باشید که قبلا نداشته‌اید؟ (پیشنهاد می‌کنم سال نود و سه را سال برنامه‌ریزی برای «استقلال مالی» قرار دهید.)
– اهداف معنوی: برای چه زندگی می‌کنم؟ برای چه کار می‌کنم؟ کجا می‌خواهم بروم؟
– اهداف در زمینه تندرستی جسم و روان: من در سال ۹۴ از لحاظ تندرستی در چه وضعیتی خواهم بود؟

– اهداف فردی: آرامش - تشکیل خانواده ( در شُرُف هستم Smile ) - استقلال مالی
– اهداف خانوادگی: آرامش و هم زبانی خانواده ام و سلامتی و استقلال مالی ایشان در سال 1394 روز بروز بهتر و بهتر شود و با قانون کائنات آشنا شوند.
– اهداف اجتماعی: راهیابی به شورای اسلامی شهر تهران که از هم اکنون برنامه ریزی شو شروع کردم.
– اهداف در زمینه کسب‌وکار و ثروت: 1- شروع به کار ساختمان سازی ( مربوط به مدرک تحصیلیم ) 2- کارآفرینی و ایجاد اشتغال با راه اندازی تولیدی قارچ خوراکی 3- بدست آوردن استقلال مالی و ثروت 2 میلیارد تومان در سال 1394
– اهداف معنوی: توانایی و لیاقت یاری کودکان و افرادی که نیاز به کمک دارن، این برای من یعنی آرامش یعنی نماز یعنی رسیدن به خود و رسیدن به خدا.
– اهداف در زمینه تندرستی جسم و روان: 1- روانه ی بازار شدن آلبوم موسیقیم 2- قهرمانی در لیگ برتر و قهرمانی کشور در رشته گراپلینگ ( جیوجیتسو برزیلی )

دوستان خوبم، اینها فقط عنوان اهداف من هستن و در دفترچه ای که همیشه همراهم هست تمام اهدافمو با تمام جزییاتش در اون مینویسم.
شما هم شروع کنید و عنوان اهداف خودتون رو اینجا بنویسید ( خجالت هم نکشید هر کسی یه هدفی داره که براش مقدسه ) و حتما حتما حتما، با جزییات کامل در دفترچه ی اهدافتون یادداشت کنید و البته براش تلاش کنید . بقیه شو بسپارید به کائناتِ خدا.

طراحی فروشگاه اینترنتی | سئو فروشگاه اینترنتی
هدف: کارآفرینی
صنایع دستی
انسانهای بزرگ، همه ابعاد زندگیشون بزرگـــــه
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: از هم‌اکنون سال ۱۳۹۴ را برای خودتان طراحی کنید/ یادداشت محمود معظمی(حتما مطالعه کنید) - samiar afshari - 03-18-2015 06:13 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه به اهدافمان می رسیم؟حتما مطالعه فرمائید.حتما. jahanagahi 44 12,627 11-05-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  ۱۵ بهانه ای که برای دنبال نکردن آرزوهایتان می آورید samiar afshari 1 972 05-15-2015 10:02 PM
آخرین ارسال: hamidrezahopeful
  ۴نکته مهم در هدف‌گذاری/ یادداشتی از دکتر محمود محمدیان samiar afshari 0 761 03-17-2015 10:10 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  این 5 سنگ را بچینید مهدی گل محمدی 2 1,441 11-16-2012 02:56 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  عادت هاي اشتباهي که ما را از مسير موفقيت دور مي کند! mehdi098 0 800 05-28-2012 11:42 AM
آخرین ارسال: mehdi098
  قاتلين روياهايتان را بشناسيد اقاي ايـــده 0 866 02-29-2012 04:48 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  رویای خود را دنبال کن 3ObHaN 0 1,036 08-07-2011 01:20 AM
آخرین ارسال: 3ObHaN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS