ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اتصال به روح های بزرگ
زمان کنونی: 09-27-2025, 04:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان
نویسنده: رها7
آخرین ارسال: رها7
پاسخ:
بازدید: 10367

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال به روح های بزرگ
03-15-2015, 10:33 PM
ارسال: #64
RE: اتصال به روح های بزرگ
مرکز روح.........................................هرمان ملویل

از موبی دیک.....همانگونه که این اقیانوس هولناک سرزمین سبز و خرم را احاطه می کند،ترس های نیمه جان،روح انسان را که در جزیره ای مملو از شادمانی و آرامش آرمیده،به طورکامل درمیان می گیرد. هرمان ملویل

هرمان ملویل،شاعر و رمان نویس آمریکایی بخاطر نوشتن موبی دیک که سفری واقعی و قهرمانانه است شهرت فراوان یافت.

هرزمان که قطعه فوق را می خوانم،در عالم خیال به قرن سیزدهم باز می گردم وعبادتگاه کوچک و جذاب آسیسی ایتالیا راکه فرانسیس مقدس درآنجا زندگی می کرد و بسیاری از معجزه های مکتوب و مستندش را دراین مکان به منصه ظهور درآورد درذهنم مشاهده می کنم.
عبادتگاه اصلی درمرکز ساختمانی بزرگتر و آراسته تر،که صدها سال پس ازمرگ فرانسیس ساخته شد قرارگرفته است.او فردی ساده،بزرگوار و فوق العاده پرشوربود.
وقتی من وهمسرم به مرکز عبادتگاه اصلی وارد شدیم، هردو تحت تاثیر شادمانی وصلح وآرامش این مکان مقدس قرارگرفتیم.درآن روز به یادماندنی،سرشک شوق ازچشمان ما جاری شد وعشق بی قیدوشرطی راکه فرانسیس مقدس معرف آن بود حس کردیم.سرانجام بعداز حدود سی دقیقه آرامش مراقبه و ایجاد رابطه الهی و تطهیر و تقدیس فضای روحی مان آنجا را ترک نمودیم.ازآن زمان تاکنون ما این تجربه را نقطه عطفی در زندگی خویش تلقی کردیم و زندگی زناشویی مان به یک مشارکت معنوی که درآن نقش ماکمک به یکدیگر برای رشد وتعالی معنوی است تبدیل شد.
گاهی حس می کنید که با زندگی غنی تر وعمیق تر یک قدم فاصله دارید،اما در امواج پرتلاطم اقیانوس زندگی مادی دست و پا می زنید وگاه از فاصله ای دور به آن عبادتگاه سرشار از نور وآرامش و روشن بینی نظر می افکنید. شاید تکان دهنده ترین صحنه قابل تصور،روبه رو شدن با مرگی است که به ماپیام می دهد بخاطر بعضی ترس های خیالی زندگی نیم مرده را انخاب کردیم و رهنمودهای قلب مان را نادیده گرفتیم. ترغیبتان می کنم که این طرز تلقی را تغییر دهید و درکمال جسارت و شهامت به جزیره شادمانی وآرامش روح خود قدم گذارید. برای این منظور گفتار نغز و ارزنده هرمان ملویل را که درقرن19برای استفاده شما نگاشت به دفعات بخوانید و به کارگیرید.
فضای درونی موردنظر ملویل که روح نامیده می شود ساکت وآرام وتقسیم نشدنی است. می توانید به وسیله انجام آرامش مراقبه وگوش کردن به ندای باطن و نه ذهن استدلالی به این فضای عالی و متعالی قدم گذارید.
شما می توانید باگذر از اقیانوس هولناک و پرخروش زندگی مادی وترک کالبد فیزیکی تان که از پوست،استخوان وورگ و زردپی ساخته شده،به آن سرزمین سبز وخرم وعبادتگاه سرشار از آرامش درونی دست یابید.انگاه به ندای باطن خویش گوش فرادهید،به وجد آیید و بدانید که آن زندگی نیم مرده و ناقص شایسته وبرازنده شما نیست. حقایق زندگی تان را بنویسید،درونی ترین احساساتتان را به زبان آورید و ازانجام هرکاری تحت اثیر توصیه های دلسوزانه و داهیانه دیگران دست بشویید. به این ترتیب شما از کار،خانواده و سراسر زندگی خویش راضی وخشنود خواهید بود.
قلب تان چه کاری را ازشما طلب می کند؟کدام جزیره آرامش در اقیانوس پیکرتان از شما دعوت می کند که به دیدارش بروید. ممکن است این دعوت سفری برای اکتشاف گالاپاگوس ویا صعود به قله هیمالیا باشد و یا احساسی که با عجز و لابه از تقاضا می کند یک نمایشگاه هنری برپا کنید و یا با اسکیمو ها کارکنید. چه بسا میل و آرزوی آزاردهنده ای است که شما را به نوشتن اشعار و سمفونی زندگی تان برمی انگیزد.
راز شما در این مرکز چیست؟ رابرت فراست یکبارگفت:" ما دور حلقه ای می رقصیم و درخیال پردازی غوطه وریم؛حال آنکه رمز و راز در مرکز مستقر است وهموست که همه چیز را می داند." به ظاهر فراست از پیام های هرمان ملویل در موبی دیک آگاه بوده است. به خود مجال دهید آنچه را که تاکنون حس کرده و بنا به دلایل ساخته و پرداخته ذهنتان ازآن صرف نظر کرده اید،باچشم ها وگوش هایی نو کندوکاو کنید. هنگام تمرین دستیابی به آن مرکز،مراقب شیوه استفاده از ذهن وهوش خود باشید. اگر کشف عبادتگاه درونی و زیستن درآن قلمرو را جدا ازهم تلقی می کنید،بدون تردید زمینه را برای تداوم سرگردانی خویش در اتاق های بیرونی فراهم خواهیدکرد. شما برمبنای فکرواندیشه خود دست به عمل می زنید. اگر ذهن شما حول این اندیشه دور بزند که:" این ناممکن وغیرعملی است و ازدسترس من خارج است." براساس این اندیشه عمل می کنید و این به طور دقیق بازگشت به اقیانوس هولناک است.

_ هرروز از طریق انجام آرامش مراقبه به فضای آرام و ساکت درونی سفر کنید.شناخت آن فضای باطنی،هنگامی که در تلاطم اقیانوس هولناک دست و پا می زنید ناممکن است.

_ به قلب خود گوش فرادهید ونه به ذهن تان. برای یافتن کار موردعلاقه تان،ازاحساسات خویش به عنوان یک ابزار سنجش سود ببرید.در عالم خیال به دیدار جزیره سرسبز آرامش بروید و در روح وسپس در ذهن جزء جزء کارهای موردعلاقه تان را تجربه کنید.

_ خطرهایی را که هنگام گوش کردن به ندای باطن ممکن است فراراهتان قرارگیرد بپذیرید. درعین حال مراقب باشید که افکار برانگیخته ازترس،شکست و بلا در تصمیمات شما رسوخ نکند. پیام های هرمان ملویل را همه روزه به خود گوشزد کنید تا وقتی فرشته مرگ شما را فرامی خواند،دربرابر دعوت اجتناب ناپذیرش نگویید :"می ترسمفدست نگه دار،من تنها نیمی از عمرم را سپری کرده ام." بلکه شادی و لذت گوش کردن به ندای روح خویش را شناخته و بگویید:"من از صلح وآرامش لبریز هستم؛ازچیزی نمی ترسم چراکه درجزیره آرامش بوده ام."

آنجا که راه نیست خدا راه می گشاید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: اتصال به روح های بزرگ - رها7 - 03-15-2015 10:33 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چرا مصرف‌کنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شده‌اند؟ Amiraliamirali 1 539 09-18-2015 10:57 PM
آخرین ارسال: soshiant
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 689 09-18-2015 05:39 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  با ۵ تکنیک ساده اعتماد به نفس خود را افزایش دهید Amiraliamirali 0 400 09-16-2015 10:58 AM
  ایده‌های بزرگ مسیر استراتژی‌های موفق Amiraliamirali 0 555 09-13-2015 02:31 PM
  عادت‌های پول‌ساز : ۱۵ عادت روزانه‌ی افراد ثروتمند Amiraliamirali 9 2,676 09-11-2015 12:15 PM
  5 دقيقه به من فرصت بدهيد تا پيشگويي كنم كه شما ثروتمند مي شويد يا فقير؟!! pgs 3 2,981 04-08-2015 02:02 PM
آخرین ارسال: golro
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,492 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,315 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن karafarin 2 6,145 06-24-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  جادوی فکر بزرگ نرگس فیاض 15 2,850 05-17-2014 02:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  به سوی کامیابی 1 نرگس فیاض 12 2,323 12-07-2013 01:17 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  یاد داشت های یک دوست!! minoo 30 4,730 11-06-2013 01:13 PM
آخرین ارسال: minoo
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,095 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  5درسی که یک میلیونر به من داد jahanagahi 13 4,524 07-08-2013 03:40 PM
آخرین ارسال: بابایی
  تادم مرگ به در دانشگاهها دخیل بسته ای نرگس فیاض 1 1,078 06-04-2013 10:51 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  کتاب زندگی به روش 80/20 MARYAR 0 3,750 05-04-2013 09:48 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  عادت‌های خوب با برنامه Lift Haavin 2 1,161 03-05-2013 10:19 AM
آخرین ارسال: بابایی
  دانلود کتاب منازل الاخره مخصوص میلیارد های اینده ایران alicpu 5 2,505 01-22-2013 12:15 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  داستان های شیوانا | استاد عشق و معرفت و دانایی sherafati 3 1,704 12-24-2012 09:05 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  به آنها بگوئید که من یک انسانم... mallarme 0 505 11-26-2012 01:52 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS