تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

با گاوداری سرمایه دار شوید
زمان کنونی: 09-29-2025, 08:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mostafa7063
آخرین ارسال: احمدahmad
پاسخ:
بازدید: 26364

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با گاوداری سرمایه دار شوید
03-04-2015, 06:49 PM
ارسال: #79
RE: با گاوداری سرمایه دار شوید
سلام . براورد هزینه ها رو اگر برای محاسبه سود منظورتونه , چشم . البته چون دلم میخاد تا حدودی دقیق تر براورد شه در مورد هزینه ها با قیمت الان چند روزی تامل کنید تا استعلام چند قیمت و براتون در بیارم. بهترین نژادی که الان در ایران برای پرواربندی و شیری بیشتر در دسترسه هلشتاینه. شما برای خرید اگر از گاوداریهای بزرگ و اسم و رسم دار بخواهید خرید کنید امکان اینکه با شما کیلویی حساب نکنن زیاده یعنی راسی بفروشن . مثلا در شهر من گاوداری هلال احمر چون چندین ساله رو اصلاح نژاد خوب کار کرده گوساله های نر این گاوداری برای اسپرم گیری خواهان زیادی داره و این باعث شده گوساله ها راسی برای فروش بزارن. معمولا همه سال گوساله نر پیدا میشه . بهتره از دامداریهای شخصی که نه کوچکن نه بزرگ تهیه کنید . قیمت دام زنده روزانه مشخصه و شما می تونید به دلالهای این کار تماس بگیرید. اگر بخواهید خودتان مستقیما به کشتارگاه بفرستید به نظر من خوب نیست چون معمولا کشتارگاهها چک 40 روز تا 2ماه میدن. اما دلال نقد . در مورد گاوداری با 3000متر فضا و دو جور پروانه نمی تونم نظر دقیق بدم اما از نظر فنی نوع جدید گاوداری با شرایط نگهداری در فضای بسته بیش از یک دهه است که شروع شده که به فری استال free stall معروفه. و پروانه صادره در این موارد تعداد راس چندین برابری داره. در غیر این صورت بند پ و ... سبب این داستانه.
در مورد هزینه ها و براورد سود چون حدود 10 ساله دارم این کار و رصد میکنم در بدترین شرایط که قیمت علوفه بالارفته و همچنین دولت واردات گوشت یخ زده و همچنین واردات دام زنده از سمت پاکستان داشته باز هم دامدار ضرر نکرده. البته این همه مشروط به کار اصولی و علمی ست
فعلا . در خدمت هستم همچنان .... 10_00410_00410_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: با گاوداری سرمایه دار شوید - مانی ازاد - 03-04-2015 06:49 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برای شروع پرورش گوسفند پرواری چه میزان سرمایه نیاز هست؟ SHAYAN.IRANI 3 2,735 10-11-2017 11:10 PM
آخرین ارسال: محمد رضا 30
  سرمایه گدار برای پروار گوسفند در خراسان mah114 1 1,035 04-09-2016 12:16 AM
آخرین ارسال: mah114

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS