ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... زمان کنونی: 09-27-2025, 12:10 PM |
|||||||
|
تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و...
|
01-17-2015, 06:53 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و...
سلام خدمت دوستان عزیزم
تقریبا الان یه چند سالی هست که این شغل هایی که بالا ذکر کردم باب شده و مردم به سمتش میرن.متاسفانه یکی از مشکلات و ضعف های بزرگی که ما ایرانیها داریم بر سر همین موضوعات هست.یعنی چی؟ یعنی اینکه میخوایم یه راهی پیدا کنیم که پولدار بشیم...و مهم هم نیست که اون راه چیه...فقط هدفمون اینه که در عرض یکسال زندگیمون از این رو به اون رو بشه...دوستان خوبم تمام این کارها و تمام این مشاغل دست عده ای هست که اونها اولین کسانی بودند که تو این کارها بودند و سود کافی رو بردند و حالا که طرح دیگه اشباع شده و به عنوان یه طرح سوخته بین خودشون مطرح میشه میان و شروع به آموزشش و گرفتن پول های انچنانی برای فروش مواد اولیه میکنند. به نظر من چنینی پروژه هایی که به یک باره عده ای وارد اون میشوند و همه جا میپیچه که چنین کاری فلان قدر سود داره و همه به یکباره هجوم میارند اصلا درست نیست که ما هم وارد اون کار بشیم. دوستان خوبم کمی بیشتر فکر کنید هرکسی اگر به شما پیشنهاد کاری رو میده و میگه فلان کار فلان قدر سود داره.شما بی خبر از همه جا یکدفعه وارد اون کار نشید.اون شخص قطعا دیده ها و شنیده هاش رو بهش ما منتقل میکنه. دوست دارم راجع به این موضوع با هم بحث و گفتگو داشته باشیم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... - مهدی گل محمدی - 01-17-2015 06:53 PM
RE: تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... - moele - 01-17-2015, 07:24 PM
RE: تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... - pooya 90 - 01-18-2015, 01:06 AM
RE: تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... - مهدی گل محمدی - 01-18-2015, 01:45 AM
RE: تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... - Saeed.MD - 01-18-2015, 07:42 PM
RE: تولید ف/ی/ل/ت/رهوا ،پرورش قارچ ، تولید ورمی کمپوست و... - مهدی گل محمدی - 01-19-2015, 02:52 AM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان