ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کلاس اموزشی زبان بدن
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:03 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sir-mahyar
آخرین ارسال: adel6154
پاسخ:
بازدید: 5756

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 42 رأی - میانگین امیتازات : 3.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلاس اموزشی زبان بدن
10-28-2014, 02:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-28-2014 02:47 PM، توسط sir-mahyar.)
ارسال: #12
RE: کلاس اموزشی زبان بدن
درس 5

قدرت در دستان شماست

تجزیه و تحلیل روش های دست دادن (قسمت اول)

دست دادن یادگاری از دوران کهن و گذشته ماست، اقوام ابتدایی در برخورد با یکدیگر برای انکه نشان دهند سلاحی پنهان نکرده اند
با اغوش باز و کف دستان باز به طرف هم می رفتند. در زمان روم باستان نیز مخفی کردن خنجر در استین عملی متداول بود که در
نتیجه ان نوع خاصی از دست دادن بوجود امد. بنابراین رومی ها گرفتن پایین بازو را به عنوان رسم دست دادن اختراع کردند.

روش اصلی که امروزه برای دست دادن استفاده می شود، فشردن کف دست ها بهم می باشد که در قرن نوزدهم میلادی بعد از انجام
معاملات تجاری و کسب و کار معمول شد و به معنای تایید زدن بر قراردادهای تجاری مردان همتراز بود. این رسم فقط در یک صد سال
گذشته به طور وسیعی مورد استفاده قرار گرفته و همیشه در قلمرو مردان بوده تا سال های اخیر که مورد استفاده زنان قرار گرفته است.
امروزه در جوامع غربی و اروپایی از رسم دست دادن برای سلام و خداحافظی در تمامی جلسات تجاری استفاده می شود و همچنین در
مجالس و مهمانی ها مورد استفاده مردان و زنان است.

چه کسی اول دستش را دراز می کند؟

اینکه در هر دست دادن چه کسی اول دستش را دراز کند نیز دارای شرایطی است، بخصوص اگر برای نخستین بار با ان فرد برخورد داشته
باشید. اگه چه دست دادن نشانی برای خوش امد گویی است اما باید ابتدا از خودتان بپرسید که: "ایا ان فرد از دیدن من خوشحال است؟
یا اینکه من او را وادار به این امر می کنم؟"
مردم تصور می کنند که اگر یک فروشنده بصورت ناگهانی در طول یک معامله، با انها دست دهد و یا حتی در هنگام خوش امد گویی انها را
مجبور به این کار کند ، انها زیاد خوشحال نخواهند شد و در این هنگام به فروشنده توصیه می شود که بهتر است صبر کنند تا فرد مقابل
دستش را دراز کند و اگر چنین کاری را نکرد از تکان دادن سر برای سلام دادن استفاده کنند.

چگونگی تسلط و کنترل
با به انچه که درباره تاثیر حرکات کف دست رو به بالا و کف دست رو به پایین گفته شد بیایید ارتباط انها با دست دادن را بررسی کنیم:
در زمان رومیان وقتی دو رهبر ملاقات می کردند برای سلام و خوش امد گویی با حرکتی شبیه به کشتی گیران بازو به بازوی هم می انداختند.
هر کدام از رهبران که قوی تر بود دستش بالای دست دیگری قرار می گرفت و وضعیت "دست بالا داشتن" را به وجود می اورد.

بیایید فرض کنیم که شما برای نخستین بار باید با کسی روبرو شده و به او خوش امد بگویید. در اینحا شما سه گزینه را پیش روی خود دارید:
1) تسلط بر من: " او سعی دارد بر من مسلط شود پس من باید محتاط تر عمل کنم."
2) تسلط بر او : " من می توانم بر او مسلط شوم. او هر کاری را که من بخواهم انجام خواهد داد."
3) برابری: " من با این شخص احساس راحتی می کنم."

این نگرش ها به صورت ناآگاهانه ارسال و دریافت می شود اما می تواند تاثیر انی روی نتیجه هر ملاقات داشته باشد.
برای مثال در شکل زیر فرد با روش خاصی که در دست دادن پیش گرفته است کف دست خود را به سمت پایین و بر بروی دست طرف مقابل
قرار داده است که نشان دهنده میزان تسلط فرد بر طرف مقابل است.

[تصویر: 9dqh6v5qre0jv1wfgvq.jpg]

تحقیقات بر روی 350 مدیر موفق که 89% انها مرد بودند نشان داد که نه تنها تقریبا همه این مدیران برای دست دادن پیشقدم می شوند بلکه
88% مردان و 31% زنان که تقریبا یک سوم انها را شامل می شد، در هنگام دست دادن موقعیت سلطه را انتخاب می کنند.

نشان دادن رفتار نرم در کسب و کار باعث خواهد شد تا
اعتبار خود را در این جلسات از دست بدهید.

دست دادن متواضعانه
در تصویر زیر، فرد سمت چپ در دست دادن طوری این کار را انجام می دهد که کف دستانش به سمت بالا باشد.

[تصویر: jk7gcb4pmbuuh36y0kx3.jpg]

در وضعیت هایی مانند معذرت خواهی به شکلی که می خواهید به طرف مقابل بفهمانید که اوضاع تحت تسلط اوست و مطیع او هستید
می توانید از این روش استفاده نمایید. هرچند دست دادن رو به بالا می تواند پیام اطاعت را منتقل نماید، گاهی شرایط دیگری نیز هست
که باید ان را در نظر گرفت. مثلا ممکن است افرادی مانند جراحان، موسیقی دانان و هنرمندان نیز برای حفظ دست خود در برابر اسیب های
فیزیکی، حالت فروتنانه را برای دست دادن انتخاب کنند. مجموعه حرکاتی که انها پس از دست دادن استفاده می کنند سرنخ های بیشتری
برای ارزیابی رفتارشان به شما می دهد. شخص مطیع حتما حرکات مطیعانه بیشتری از خود نشان می دهد و شخص مسلط هم بیشتر ابراز
وجود می کند.

دست دادن برابر
هرگاه دو فرد برای ایجاد حس برتری به یک مقدار بر روی دست طرف مقابل فشار وارد کنند باعث خواهد شد تا دست ها در حالتی تعادل و نه
به سمت بالا و یا پایین قرار بگیرد که در این حالت دست ها به شکل زیر قرار می گیرد و نتیجه ان ایجاد حس برابری و احترام در مقابل حس برتری
در حالات پیشین است.

[تصویر: uset4y6jipzgef0rbd7l.jpeg]

اگر حس روییدن در تو باشد حتی در بیابان رشد خواهی کرد

[تصویر: ZCSCBVNVC.jpg]

[تصویر: u20cp8y8elmtjihybdjz.gif]
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: کلاس اموزشی زبان بدن - sir-mahyar - 10-28-2014 02:45 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کلاس چگونه آهنربای پول و خوشبختی باشید MARYAR 26 8,018 11-01-2015 01:35 AM
آخرین ارسال: ramin7

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS