تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

75 ميليون ميلياردر
زمان کنونی: 09-30-2025, 03:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
پاسخ:
بازدید: 4071

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
75 ميليون ميلياردر
12-13-2011, 09:55 PM
ارسال: #15
RE: 75 ميليون ميلياردر
(12-10-2011 11:36 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  جناب پولکی دقیقا سخنان صریح شما برمیگرده به یکی از مفاهیم اصلی کارآفرینی.و علت و دلیل اونو برای ما مطرح میکنه که برای پیشرفت باید موجب پیشرفت کنار دستی هامون بشیم تا در نتیجه کشورمون پیشرفت کنه.واقعا واجب بود تا برروی این موضوع بحث بشه.
ولی از یک واقعیت هرگز نمی توان گریخت.این حقیقت این است که (بقول آقا کامیار)ما نمی توانیم برای همه یک نسخه بپیچیم و بگوییم شما با این نسخه میلیاردر میشوی.
مهمترین چیز برای میلیاردر شدن داشتن هدف ،ایمان و باور می باشد.
الان در کنار دستیهای خودم در حال مشاهده هستم همه دوست دارند میلیاردر بشوند،همه روزانه 10 ساعت پای اینترنت هستند ولی وقتی آدرس انجمن رو بهشون میدم حتی حاضر نیستن برن یه نگاه هرچند کوچیک به انجمن بندازند.این نشون میده هدف ندارن و به این زندگی سخت و مشقت بارشون دوست دارن ادامه بدن.
من همه ی تلاشمو کردم تا یه تغییر نگرشی تو اینا ایجاد کنم نشد که نشد.
پس ما باید سعی کنیم خودمون رشد کنیم تا جامعمون رشد کنه و بتوانیم به هر کس بگوییم که شبیه من شو.
آقا مهدی انشالله دوستان روزی موفقیت و میلیاردر شدن شما رو میبینن و به این انجمن سر میزنن، که امیدوارم به قول یکی از دوستان انجمن زیاد دیر نشده باشه واسشون.
موفق باشی

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
75 ميليون ميلياردر - pulaki - 12-09-2011, 02:49 PM
RE: 75 ميليون ميلياردر - بهنام ذوالفقارزاده - 12-13-2011 09:55 PM
RE: 75 ميليون ميلياردر - mhe - 12-13-2011, 12:51 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS