تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار
زمان کنونی: 09-30-2025, 03:06 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 10705

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار
08-01-2014, 12:28 PM
ارسال: #32
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار
درها گشوده خواهند شد.
یکی دیگر از ویژگی های نیروی شگفت انگیز تعهد این است: نیازی نیست که از همان ابتدای کار بدانید چطور به هدفتان دست خواهید یافت. البته اگر برای پیشروی نقشه وبرنامه ای داشته باشید راحت تر به مقصود خواهید رسید، اما لازم نیست که در شروع تمام جرئیات راه مو به مو در نقشه قید شده باشد.
در حقیقت اگر مصمم باشید تا به هر ترتیب به هدف خود نایل شوید مسیرهای درست به ناگاه پیش رویتان قرار خواهند گرفت.با اشخاصی ملاقات خواهید کرد که هیچ گاه انتظارشان را نداشته اید. درها به طرزی نامنتظر به رویتان گشوده خواهند شد. شاید تصورکنید که بخت و اقبال به رویتان لبخند می زند ؛ اما در حقیقت اراده و تعهد شماست که باعث شده است که ذهنتان این شرایط مثبت را پیش رویتان بگذارد.
اجازه دهید با ذکر مثالی از زندگی خودم به شما نشان دهم که چطور به طرزی نامنتظر دری به رویم گشوده شد. سال 1989 بود که شروع به نوشتن مقاله های مشوق و روحیه بخش کردم. من که با نیروی نگرش مثبت و سایر اصول موفقیت آشنا شده بودم، مصمم شدم تا دیگران را هم با این اطلاعات مفید آشنا کنم. اما نمی دانستم از کجا شروع کنم؛ مقاله های خود را برای روزنامه ها بفرستم... آن ها در اختیار مجلات بگذارم... یا کتابی در این زمینه بنویسم؟
اولین کاری که کردم ارسال مقاله ای برای یک روزنامه محلی بود که در زمینه آموزش علوم انسانی فعالیت می کرد. آن مقاله در تابستان 1990 چاپ شد. چند ماه بعد آقایی به اسم استوارت کامن با من تماس گرفت . او خبرنگار آزاد بود و برای روزنامه ها و مجلات گزارش تهیه می کرد. استورت گفت که در خانه یکی از دوستانش مقاله من را دیده و به شدت تحت تاثیر آن قرار گرقته است.
بعد از من پرسید : نظرتان راجع به انتشار خبر نامه چیست؟ راستش را بخواهید تا آن زمان به این فکر نیافتاده بودم که خبرنامه ای مختص به خودم داشته باشم.پس قرار ملاقاتی با هم گذاشتیم و استوارت توضیح داد با همکاری هم می توانیم خبرنامه ای متنشر کنیم واین مطالب را در اختیار هزاران نفر از مردم مشتاق قرار دهیم.
حدود یک ماه بعد، اولین شماره خبرنامه "نگرش یعنی همه چیز" منتشر شد و از آن زمان، نزدیک به بیست سال است که مقتدرانه توانسته ایم با صدها هزار نفر ارتباط برقرار کنیم و این اطلاعات متحول کننده را در اختیارشان قرار دهیم! و همه این ها به این دلیل ممکن شد که من مصمم و متعهد شده بودم تا این اصول را با دیگران در میان بگذارم. نگرشم مثبت بود. شروع کرم به نوشتن؛ و آنگاه، استوارت کامن، شخصی که هیچ آشنایی با او نداشتم، وارد زندگی ام شد. کسی که می دانست چطور رویاین من را به حقیقت مبدل کند.
آری، تعهد جادو می کند!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار - abdolhossein - 08-01-2014 12:28 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار abdolhossein 61 7,342 09-12-2015 08:25 AM
  نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار abdolhossein 28 4,385 12-27-2014 08:48 PM
  نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه abdolhossein 9 4,135 06-28-2014 09:41 AM
Rainbow دانلود کتاب های عالی فقط در این بخش دلشاد حسین پور 19 6,544 11-03-2012 11:49 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,573 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS