ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی
زمان کنونی: 09-25-2025, 10:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: مهندس روح الله زاهد
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
پاسخ:
بازدید: 3601

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی
06-16-2014, 03:05 PM
ارسال: #17
RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی
سلام دوست گرامی
من کارهای شما را دیدم هر چند دیر رسیدم اما با توجه به این که خودم به تازگی وارد کار لوستر و آویزهای تزیینی شدم با تحقیقاتی که در بازار انجام د ادم از این کار به بهترین شکل می توانید در بازار آویزهای تزیینی استفاده کنید درسته که قیمتش بالاست اما چون به نظر کم مصرف تر است و می توان از آن طرح های مختلفی درست کرد ، به نظرم صددرصد جواب میده . اکثر لوسترهای تزیینی که در بازار هستند از جنس حباب های شیشه اند و به دلیل سنگینی و مشکل حمل و نقل زیاد مورد رضایت نیستند اگر دقت کرده باشید کفی آن ها به یک صفحه وصل است که در آن تعدادی لامپ ال ای دی قراردارد و فقط از آن قسمت نور منعکس می شود . به نظرم اگر بتوانید از این هنرتان برای ساخت شکل های مختلف لوستر استفاده کنید جالب می شود. اگر راهنمایی خواستید من در خدمتم .
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - fmkiani - 06-16-2014 03:05 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کارگروه تخصصی خرید و فروش مواد غذایی gorgan.2000 1 2,334 11-24-2012 02:00 AM
آخرین ارسال: Delta.H

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS