ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-26-2025, 09:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 347407

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
12-14-2013, 10:11 AM
ارسال: #745
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
اسمم تیناست .موقع ثبت نام Tina ثبت شده بود گذاشتم Tnia میتونید "تین تین" صدام کنید Yosef.gif
کم کم دارم به 20 سالگی نزدیک میشم
دانشجوی هنر هستم. هنرهاي تجسمي خوندم و الانم با کوشش و تلاش بسیارررر گرایش طراحی صنعتی دارم ادامه میدم Hiker
عاشق گربه ها،عاشق شیطنت و شلوغ کاری، عاشق نقاشی و رنگ و طرح،عاشق آدمای خوب و با انرژی و خیلی شاد و از همه مهمتر عاشق کار و بیزنس 12_002
با اینکه پدرم هزینه هامو تامین میکنه و دوست نداره تا کمی بزرگتر شدم کار کردن رو شروع کنم اما من عاشق کار کردن هستم و دوست دارم روی پای خود بایستم
طعم درامد خودمو با هیچ میزان پول تو جیبی عوض نمیکنم 47b20s0
مامانم بازرگان هست و همیشه کنارش بودم و ازش کار تجارتو سعی کردم یاد بگیرم
با اینکه تو این سن هم مامانم و هم بابام مخالف کار کردن هستنو هی میگن فقط درستو بخون اما من بعضی وقتا از عشق کارکردن یواشکی یه پروژه هایی انجام دادم که بعدشم دعوام کردن اما به حس خوبش میارزید Yosef.gif
کارم از اعتماد به نفس گذشته و اعتماد به سقف دارم Yosef.gif (مرحله نهایی و رویایی اعتماد به نفس)
کار شرافتمندانه برام عار نیست و اصلا ترسی از کار ندارم یعنی اگر بهم بگن راسته بازار واستا چایی بده اصلا مهم نیست و این کارو انجام میدم. A00 (83)
یاد گرفتم اگر قراره موفق باشم باید غرور و ریا و دروغ رو کنار بذارم و قبل از هر چیز صادقانه کار کنم.یاد گرفتم که خیلی کارها برکت از زندگی آدمو میبره و هر چی تلاش کنی بازم به جایی نمیرسی
یاد گرفتم همیشه حواسم به حق دیگران باشه که اگر ذره ای با حق من قاطی بشه به خاک سیاه میشینم
مامانم سرمشق منه تو بازار کار و تجارت و دوست دارم یه روزی مثل اون بش.
همیشه آرزوهای بزرگ دارم. خودمو لایق بهترین ها میدونم و مطمئنم به هر چی که میخوام میرسم چون خدا جونم همیشه با منه حواسش به من هست. و همه جا همراهمه امکان نداره به حرفم گوش نده و صدای منو نشنوه و تلاش منو نبینه.هر چی میخوام زودی میگه باشه 4yajuyo
بنابراین همیشه موفق بودم و از این به بعد هم خیلی خیلی موفق تر خواهم بوددددد 12_002
وای یکی منو از برق بکشه اگر نه حالا حالا ها بیوگرافیم ادامه داره Yosef.gif

آرام باش
توكل كن
تفكر كن
آستين ها را بالا بزن!
آنگاه دستان خداوند را ميبيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - Tnia - 12-14-2013 10:11 AM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,949 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS