تعمیرات موبایل و قطعه فروشی زمان کنونی: 09-29-2025, 01:17 AM |
|||||||
|
تعمیرات موبایل و قطعه فروشی
|
12-13-2013, 09:01 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تعمیرات موبایل و قطعه فروشی
با سلام
من سال 87 کار خودم رو در زمینه تعمیرات موبایل شروع کردم و خیلی زود هم توی شهرمون جا افتادم . از همون اول من خیلی علاقه داشتم تا کارم رو توسعه بدم و خیلی به فکر فروش قطعات موبایل بودم چون توی شهرمون نبود و احساس نیاز میشد . بنابراین به این فکر افتادم چون سرمایه ای نداشتم با کسی شریک بشم و با یکی از آشنایان صحبت کردم و گفتم سرمایه از تو و کار از من سود هم نصف نصف . اون هم قبول کرد و با سرمایه تقریبا بیست میلیونی شروع بکار کردیم و من برای خرید قطعات به دبی سفر کردم و طی یکسال پولمو دو برابر کردم ( البته با توجه به اینکه من در شهرستان کوچکی هستم و در اینجور شهرها هم معمولا غریبه پرستند فروش کمی داشتم نسبت به پیش بینی که کرده بودم ) و الان هم به خاطر وام هایی که گرفتم برای ساخت خانه و تامین لوازم مغازه تعمیرات خیلی در مضیقه هستم و با توجه به اینکه خیلی دوست دارم اینکارو بیشتر توسعه بدم و میدونم که میتونم ولی به خاطر نداشتن تمکن مالی زیاد نمیتونم .حالا از دوستانی که تجربه دارند در خواست راهنمایی دارم چون من تقریبا دو ماه پیش تصمیم به فروش خونه و ماشین خودم گرفتم تا سرمایه کار بکنم و بتونم از چین قطعات زیادتری بیارم و بتونم تو شهرستانهای اطراف پخش کنم . البته من الان دارم یک سایت فروش اینترنتی راه میندازم تا بتونم قطعاتم رو توی کشور بفروشم البته با قیمتهای مناسب . لطفا در زمینه بهتر شدن کسب و کار من راهنمایی بفرمایید . ضمنا من متاهل هستم و دوتا بچه دارم و هزینه های زندگی هم میدونید بسیار بالاست اما اعتماد به نفس خوبی دارم . |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
تعمیرات موبایل و قطعه فروشی - naser_tofighi - 12-13-2013 09:01 PM
RE: تعمیرات موبایل و قطعه فروشی - هومان هرمزدی محمد آبادی - 12-13-2013, 10:32 PM
RE: تعمیرات موبایل و قطعه فروشی - naser_tofighi - 12-14-2013, 09:54 AM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ساعت فروشی انلاین | Divar | 2 | 704 |
03-19-2017 01:40 PM آخرین ارسال: Divar |
|
مغازه لوازم جانبی و تعمیرات موبایل | ghasemhosseini | 16 | 2,959 |
09-01-2015 09:01 PM آخرین ارسال: ghasemhosseini |
|
کفش فروشی | arna | 9 | 2,912 |
08-13-2015 04:06 PM آخرین ارسال: Danial_Javadi |