تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee
زمان کنونی: 09-28-2025, 10:07 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ahmad rezaee
آخرین ارسال: shamima
پاسخ:
بازدید: 9437

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee
12-07-2013, 05:14 PM
ارسال: #23
RE: دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee
سلام به همه دوستان پر انرژی و با اشتیاق

در مورد راه های رسیدن به ثروت و دو برابر کردن پول گزارش دوم خودم رو ارائه می کنم :

خب مرحله قبلی بدست آوردن 17000 تومان از صفر طی شد و مرحله بعدی تبدیل 17000 به 34000 تومان هم دارد طی می شود . حالا چگونه ؟

فکری که فعلاً به ذهنم رسید و بسیار عالی جواب داد :

اومدم تو سایتهای رایگان آگهی اینترنت تعدادی آگهی دادم :

تو سایت ایفروش - ایران تجارت - 7010و ......

بدین حالت : اجرا و نصب تابلو های تبلیغاتی با اکیپ متخصص
09156549060

خب من با توجه به سابقه کاری ام ، شماره تلفن های نصابان و سازندگان تابلو ها را دارم و می توانم از آنها استفاده کنم.
از تهران تلفنی شد و درخواست نصاب حروف چنلیوم را در مشهد کردند .
قرار را برای ساعتی بعد تنظیم کردم و با فکر باز به آنها تلفن کردم :

جناب آقای ..... ما اکیپ نصاب ماهر برای نصب داریم و همچنین توانایی ساخت حروف برجسته را نیز داریم

- چه خوب پس قیمت ساخت و نصب را اعلام کنید

- شما نمونه طرح را بفرستید و من دقیق قیمت را ارائه خواهم کرد .

مشتری طرح کار را ایمیل کردند و من شب هنگام قیمت کل را اعلام کردم . طوری قیمت دادم که به نسبت تهران 30 درصد ارزانتر برای آنها تمام شد .

حالا می پرسید قیمت کل چقدر است ؟

دوستان به این رقم به چشم یک انگیزه نگاه کنید و معتقد باشید که با عنایت های خداوند و با تجسم و اشتیاق خودتان به رقم های بسیار بیشتری نیز خواهید رسید .

رقم کل را من 80/000/000 ریال اعلام کردم و صحبت بیشتر و دقیق تر را موکول به هنگام عقد قرار داد کردم .

سه شنبه صحبت شد و مشتری چهارشنبه برای عقد قرارداد به مشهد آمدند و رقم انتهایی در 75000/000 ریال بسته شد .

بخشی از کار به عنوان بیعانه دریافت شد و الباقی قبل از نصب کار . و من ازامروز استارت انجام کار را زده ام وتا آخر هفته اتمام پروژه است .

انشاءالله بعد از اتمام کار ، خبر سود و شروع مرحله بعدی را اعلام خواهم کرد.

موفقیت حتمی است ، اگر ایمان داشته باشیم

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: دوبرابرکردن از صفرahmad rezaee - ahmad rezaee - 12-07-2013 05:14 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  من از 10 هزار تومان شروع کردم hamed2646 30 9,965 03-20-2016 10:38 PM
آخرین ارسال: hamed2646

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS