تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

زندگینامه مرغ فروشی که یکی ازبزرگترین مرغدارهای کشور شد
زمان کنونی: 09-28-2025, 06:37 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mardin-b
آخرین ارسال: mardin-b
پاسخ:
بازدید: 5778

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امیتازات : 2.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زندگینامه مرغ فروشی که یکی ازبزرگترین مرغدارهای کشور شد
10-27-2013, 03:02 PM
ارسال: #3
RE: زندگینامه مرغ فروشی که یکی ازبزرگترین مرغدارهای کشور شد
سلام .ممنون که این بحث روبازکردید.
شاید کسی تواین انجمن به اندازه ی من آقای سواره رو نشناسه(چون من همشهری وی هستم وچندین وچندین بارباایشون ملاقات داشته ام چون تا چند وقته پیش منم مرغداری داشتم)هم تو مرغداری هاش کارکردم.
یکی ازبهترین خیرین آذربایجان غربی هست وواقعا درسته که نوشته سالیانه40ملیارد تومن کردش مالی داره35.درمورد مرغداری هاش بایدبگم(آماردقیقش رو دردست دارم)13عدد مرغداری گوشتی ومادر داره (10تاشون تمام اتوماتیک و3تاشون نیمه اتوماتیک وهمین طورباید بگم ظرفیت هرمرغداریش به طور متوسط30هزارعددبه بالاست)دوکارخانه ی تولیددان غنی شده وهمین طور 3دانگ ازکارخانه ی آبمیوه سازی جوجووچندین کارخانه درزمینه های مختلف درافغانستان وارمنستان عراق وگوشه وکنارایران داره.همچنین 2سال پیش 2واحد پرورش بوقلمون تو کالیفرنیای آمریکا احداث کرده که اولیش باهمراهی یکی ازمیلیونر های ایتالیایی درستش کرد.باغاتشم که جای خودشوداره.
درمورداخلاقش هم باید بگم که فردی کاملامسلت هست وکاملادوراندیش.
الان هم بعد ازگذشت چندین سال که بامتورش مرغ میفروخت به عنوان یه نماد متورش روی یه سکو بلندتوشیشه گذاشته واونوجلوی اولین وبزرگترین مزغداریش گذاشته تا مردم ببینن.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: زندگینامه مرغ فروشی که یکی ازبزرگترین مرغدارهای کشور شد - یوسف خادم پیر - 10-27-2013 03:02 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سوني چگونه سوني شد؟ صدفی 0 696 05-08-2012 10:13 AM
آخرین ارسال: صدفی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS