تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید .
زمان کنونی: 09-29-2025, 04:18 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: دلشاد حسین پور
آخرین ارسال: sedaybaran
پاسخ:
بازدید: 4003

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید .
10-19-2011, 03:03 AM
ارسال: #5
RE: لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید .
(10-19-2011 02:40 AM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط:  
(10-19-2011 02:08 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  داداش ليست قيمت قطعات خودرو ها رو بگير .
قطعاتي مثل رينگ و لاستيك و روكش صندلي و سيستم صوتي ( مانيتور + ضبط سي دي + چنجر + ساب + ووفر ) و چراغ زنون و سانروف و گارد جلو و عقب براي ماشين هاي شاسي بلند و اين چيه وصل ميشه به سقف بار ميزارن روش اسمشو يادم رفت .
فقط اين وسايلي كه بالا گفتم اصل و امريكايي يا اروپايي باشه كه بتونه با محصولات چيني رقابت كنه .

راستي قيمت دستگاه تست رنگ خودرو رو براي خودمم ميتوني بپرسي ؟‌

ماشالله لیست درخواست سبحان عزیز تنهایی 4 روز کار داره .

چشم تا اونجایی که تونستم برات میپرسم ولی اگه برند سازنده ها رو بگب راحت تر گیر میاد .

Big Grin
ببخش گلم .
واقعا اين ليستي كه گفتم خيلي بيشتر از هر وسيله اي سود داره .
با يه بازاريابي صحيح ،‌ حداقل سودش 1 ميليارده .
من معتقدم تو هر كوره دهي حداقل يه ماشين با قيمت حداقل 40 ميليون هست كه صاحبش حاضر بشه واسه خاص شدن ماشينش ، 2 برابر اجناس چيني پول بده و جنس اصل و لوكس بخره .
پس تعداد ابادي هاي كشور رو ضربدر سود حاصل بكنيد تا سود كل بدست بياد Big Grin

مارك خاصي مد نظرم نيست . چون اگه برند بگم يعني چينيش تو ايران هست . مثل پايونر سوني اوُ زِد ماركس پيرلي جانسون و ... كه همشون چيني هاش پره تو بازار. من جنس اصل مدنظرم هست . يعني لطف كنيد و بريد از فروشنده فقط و فقط جنس اصل امريكايي ،‌ايتاليايي ، الماني ،‌انگليسي ،‌ فرانسوي ، ژاپني و ... رو قيمت بگيريد .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید . - 3ObHaN - 10-19-2011 03:03 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS