تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

لطفا مستمند نباشيد!
زمان کنونی: 09-29-2025, 12:18 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: توانا
آخرین ارسال: Aseman
پاسخ:
بازدید: 1967

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا مستمند نباشيد!
09-08-2013, 07:00 PM
ارسال: #1
لطفا مستمند نباشيد!
راستش را بخواهيد بنده آنقدر تاپيك نيمه تمام دراين انجمن دارم كه نميخواستم به اين زودي تاپيك جديدي ايجاد نمايم چون به نظر من كيفيت هميشه بر كميت اولويت دارد اما چون موضوع اين تايپيك با بقيه كمي متفاوت خواهد بود ناگزير به ايجاد آن شدم تفاوتش را الان نميگويم چون ماها عادت داريم تا نماي كلي از موضوعي را فهميديم ديگر وارد جزئيات نمي شويم درحاليكه علم بيشتر به كليات مربوط ميشود ولي عمل اكثرا در جزئيات متجلي ميگردد بزرگان هم به لطايف الحيل خواسته اند به ما بگويند به عمل كار برآيد به سخنداني نيست
منتظر بحثهاي متفاوت در اين تاپيك ميمانيم...

خدايا چنان كن سرانجام كار
توخشنودباشي و مارستگار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
لطفا مستمند نباشيد! - توانا - 09-08-2013 07:00 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چطور اعتماد کنم؟ (لطفا شرکت کنید) mohammadshamosi 18 6,731 08-03-2017 06:23 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  زندگی عجیب (دوستان لطفا شرکت کنید( mrghafoory 1 983 12-15-2014 12:00 PM
آخرین ارسال: هورداد
Heart لطفا همه شرکت کنید! Haavin 23 3,826 08-07-2013 05:28 PM
آخرین ارسال: پرنوش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS