ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 01:45 PM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
02-17-2013, 10:04 AM
ارسال: #911
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
سلام و صبح بخیر به همگی
بعد از سه ساعت ، بالاخره یک استایل نسبتا منظم برای یکی از دامنه ها قرار دادم امروز روز خیلی خوبیه ، خیلی خوب و یه عالمه کار که دارن صدام می کنن امیدوارم برای شما هم به همین خوبی باشه حال من عالیه ، عالی مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
02-17-2013, 10:12 AM
ارسال: #912
|
|||
|
|||
مطالبی شاید تکراری اما زیبا ...
سال 88 یکی از دوستان من در کشور مالزی ، مطلبی برایم فرستاد که شاید بعضی از مطالبش تکراری بود اما کمی مرا به تامل فرو برد.چند شب قبل وقتی در گوشه کنار ایمیل هایم سرک میکشیدم این مطالب را دیدم.خالی از لطف ندیدم در این انجمن بگذارم.میدانم شاید تکراری باشد برای چشمهای خیلی ها ، اما خیلی وقتها ، تکرار خودش هزار حرف درون مایه دارد برای خیلی ها
دوستان به بززگواری خود از تقصیر این حقیر بگذرند... دست های کوچکش به زور به شیشه های ماشین شاسی بلند حاجی می رسد التماس می کند : آقا... آقا " دعا " می خری؟ و حاجی بی اعتنا تسبیح دانه درشتش را می گرداند و برای فرج آقا " دعا " می کند.... در "نقاشی هایم" تنهاییم را پنهان می کنم... در "دلم" دلتنگی ام را... در "سکوتم" حرف های نگفته ام را... در "لبخندم" غصه هایم را... دل من... چه خردساااااال است !!! ساده می نگرد ! ساده می خندد ! ساده می پوشد ! دل من... از تبار دیوارهای کاهگلی است!!! ساده می افتد ! ساده می شکند ! ساده می میرد ! پسر گرسنه اش می شود ، شتابان به طرف یخچال می رود در یخچال را باز می کند عرق شرم ...بر پیشانی پدر می نشیند پسرک این را می داند دست می برد بطری آب را بر می دارد ... کمی آب در لیوان می ریزد صدایش را بلند می کند ، " چقدر تشنه بودم " پدر این را می داند پسر کوچولو اش چقدر بزرگ شده است ... توی یه جمعی یه پیرمردی خواست سلامتی بده گفت : می خورم به سلامتی 2 بوسه !! بعد همه خندیدن و هم همه شد و پرسیدن حالا بگو کدوم 2 بوسه ؟!! گفت : اولیش اون بوسه ای كه مادر بر گونه بچه تازه متولد شده ميزنه و بچه نمی فهمه ! دومیش اون بوسه ای که بچه بر گونه مادر فوت شدش ميزنه و مادرش متوجه نمیشه .... با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
02-17-2013, 01:04 PM
ارسال: #913
|
|||
|
|||
(02-17-2013 09:45 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: الان ديگه ظهر شده اقاي قرباني ،وقتتون بخير شنيديد كه يكي از خصوصيات انسانهاي موفق سحر خيزي است و به قول معروف روزي رو سر صبح تقسيم مي كنند . از ساعت 7.5 كه دفتر رو باز كردم ؛مشتريان پشت سرهم وارد شدند و تا الان نتونستم بيام سايت رو نگاهي بياندازم . البته بيشترش به نيروي جذب بر ميگردد . چون دارم به زمان تحقق هدف نزديك مي شم هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-17-2013, 05:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-17-2013 05:46 PM، توسط yu3f.)
ارسال: #914
|
|||
|
|||
آقا من همینجا بابت نهار جمعه از گروه برتر عذر خواهی می کنم. والا من کاملا جدی بودم
![]() ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-17-2013, 06:06 PM
ارسال: #915
|
|||
|
|||
لطفاسوپ جوجه با لبوی آب پز.ممنون.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-17-2013, 06:11 PM
ارسال: #916
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
(02-17-2013 01:49 PM)m_sh نوشته شده توسط: یکی از فانتزیام اینه که... من که اس ام اسش رو دادم ، خوب شما هم برا بقیه بفرست ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-17-2013, 06:14 PM
ارسال: #917
|
|||
|
|||
آقای قربانیان سوپ جوجه برای جسمتون می خواهید یا منظورتون اون سوپ جوجه برای روحه؟؟؟
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-17-2013, 06:23 PM
ارسال: #918
|
|||
|
|||
(02-17-2013 06:06 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: لطفاسوپ جوجه با لبوی آب پز.ممنون. دیگه کافی چی یه شاگرد هم میخواد ![]() آقا هوشنگ بخور تا جیگرت حال بیاد ![]() ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-17-2013, 06:25 PM
ارسال: #919
|
|||
|
|||
آقا محمد فکر کنم این سوپ مال کساییه که رژیم دارن چون اصا قیاقه و رنگ خوبی نداره و اصا آدم را به اشتها نمیاره!!!
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-17-2013, 06:27 PM
ارسال: #920
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
(02-17-2013 06:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: دوستی دارم که وضع مالیش خوب نبود. تاکید کردم تایپیکهای اگر بمن اعتماد داری را بخواند و تمرین کند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقای قربانیان ترا خدا این جکای دسته اولا برای سفر اصفهان نگه دارید لوشون ندید من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,440 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,926 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان