ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آخرین اخبار و دانستنیهای مربوط به مسکن
زمان کنونی: 09-25-2025, 01:57 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: samira27
پاسخ: 217
بازدید: 50286

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امیتازات : 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخرین اخبار و دانستنیهای مربوط به مسکن
01-26-2013, 02:27 PM
ارسال: #131
RE: آخرین اخبار روزانه مسکن
دوستی چندین پروژه ساختمانی دارد پرسیدم قیمت متر ی چند شده است؟گفت :......تومان
بعد ادامه داد و گفت از خدا میخواهم قیمت به یک پنجم الان برسد.
گفتم : خوب ضررت چی؟
جواب داد : کار من ساخت و ساز است در دراز مدت سود خواهم کرد.ارزان می خرم و ارزان می فروشم. الان باید گران بخرم و گران بفروشم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-26-2013, 08:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-26-2013 08:18 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #132
(01-26-2013 02:27 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  دوستی چندین پروژه ساختمانی دارد پرسیدم قیمت متر ی چند شده است؟گفت :......تومان
بعد ادامه داد و گفت از خدا میخواهم قیمت به یک پنجم الان برسد.
گفتم : خوب ضررت چی؟
جواب داد : کار من ساخت و ساز است در دراز مدت سود خواهم کرد.ارزان می خرم و ارزان می فروشم. الان باید گران بخرم و گران بفروشم.

دقیقا همین طوره
خدا کنه قیمت خونه اینقدر پایین بیاد که همه توان خرید داشته باشند(البته یه کم شبیه رویاست)

نه نه شهرزاد دیوار ذهنیتو بشکون حتما ارزون میشه ایمان داشته باش

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
01-26-2013, 09:50 PM
ارسال: #133
احتكار آپارتمان در بازار مسكن

بررسی آمارهای ساخت و ساز و پروانه‌های صادر شده ساختمانی در شهر تهران در 2 سال اخیر حاکی از وضعیت عرضه مناسب بسيار مسکن و حتی به اعتقاد برخی از کارشناسان مازاد عرضه مسکن در مقابل روند ثابت و عادی تقاضای مسکن است.
به گزارش مشرق به نقل از اقتصاد پرس، آمارها نشان می دهد در سه ماهه اول سال 91 در شهر تهران 100 هزار واحد مسکونی ساخته شده است که رشد 60 درصدی نسبت به سه ماهه اول سال 90 را نشان می دهد گرچه از شتاب این روند در فصل تابستان تا حدودی کاسته شد اما در کل رشد 15 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می دهد.

علاوه بر رشد 15 درصدی ساخت و ساز در نیمه اول سال 91,در 9 ماهه سال 90 نیز ساخت و ساز وضعیت بسیار مناسبی تجربه کرد به طوری که در این مدت 157 هزار واحد مسکونی در تهران ساخته شد که نسبت به مدت مشابه سال 89 رشد 71 درصدی به ثبت رسانده و نیز در 12 ماهه همین سال نیز تعداد واحدهای ساخته شده از مرز 200 هزار واحد گذشت و رکورد ساخت 180 هزار واحدی سال 86 را برای اولین بار پشت سر گذاشت.

رکورد شکنی های بخش ساخت وساز و عرضه مسکن در حالیست که بخش تقاضای مسکن با شیب آرام وبا روند منطقی تر و با ثبات تری جریان دارد.با در نظر گرفتن تعداد مبایعه نامه های ثبت شده در سامانه کد رهگیری به عنوان شاخصی از تقاضای مسکن مشاهده می شود که در 9 ماهه اول سال جاری تعداد 168 هزار و 746 مبایعه نامه در تهران به ثبت رسیده است که نسبت به رقم 138 هزار و 617 مبایعه نامه ثبت شده در مدت مشابه سال 90 حاکی از رشد 7/21 درصدی دارد.

اگرچه بخشی از افزایش قیمت مسکن از ابتدای سال جاری به دلایلی همچون افزایش قیمت مصالح ساختمانی,اجرای طرح تفصیلی شهرداری و ابهامات آن و در کل افزایش نرخ تورم تا حدودی طبیعی بوده است,اما به اعتقاد کارشناسان و فعالان بخش مسکن در این بخش نه تنها هیچ کمبود عرضه ای مشاهده نمی شود بلکه بر اساس آمارها می توان گفت مازاد عرضه آپارتمان نیز وجود دارد,مازاد عرضه ای که به تبع فضا سازی و شایعه پراکنی برخی از دلالان و سود جویان در چند ماه اخیر به بازار مسکن عرضه نشده و به نوعی احتکار شده است.

بررسی های میدانی حاکی از آن است که بسیاری از مشاوران املاک از کاهش شدید خرید و فروش در بازار مسکن در 3 ماه اخیر خبر می دهند اما در عین حال تاکید دارند که در همین شرایط فروشندگان مسکن هر روز قیمت های پیشنهادی خود را افزایش می دهند.

یکی از مشاوران املاک در غرب تهران گفت: در محله ای که من فعالیت می کنم واحدهای زیادی ساخته شده و کارهای آنها به اتمام رسیده و از حدود 2-3 ماه گذشته آماده عرضه و فروش بوده اند اما سازندگان به توهم افزایش قیمت مسکن در آینده از فروش آن خوداری می کنند و این واحدها همچنان خالی مانده اند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
01-28-2013, 11:36 AM
ارسال: #134
یک نکته رو دقت کنید:
وقتی قیمت آپارتمانی که توش نشسته ایم بالا میره، هیچ فرقی نمیکنه، ما ثروتمند نشده ایم
وقتی قیمت آپارتمانی که ما پیش خرید کرده ایم بالا میره، به نظر میاد ما هم پول دار شده ایم.
خودمون رو نباید گول بزنیم: این ارزش پول ماست که داره پایین میاد.
ولی به قول یک بنده خدا، اگه تو این وضعیت خونه نخریم ممکنه یه شبه بریم زیر آب.
این واقعیته
همین الان یکی از دوستان من میگفت کاش پارسال یک ماشین 206 خریده بودم. تالان باید 35 میلیون بدم اون موقع 16 میلیون بود. این دوست من پروژه خرید 206 رو کلا از ذهنش خارج کرده. چون رفته زیر آب.

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-28-2013, 11:40 AM
ارسال: #135
خرید آپارتمان در شهر قدس
دوستان
من چند ماه پیش تو منطقه قلعه حسن خان یا شهر قدس یک آپارتمان پیش خرید کردم
متری 1.250
این روزها حدود 2 میلیون شده
بازار مسکن تو این منطقه خیلی داغه
خرید و فروش عالیه (بر خلاف مناطق جنوبی تهران)
بودجه مورد نیاز برای پیش خرید نیز برای سرمایه گذاری های کوچک خوب است.
اگه پول کناری دارین من پیشنهاد خرید در این منطقه رو اینجا اعلام میکنم

الان پیش خرید از متری 1.6 به بالا وجود داره

موقع خرید دقت کنید قرارداد رسمی و دارای کد رهگیری تهیه بشه

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
01-28-2013, 01:19 PM
ارسال: #136
RE: با چند میلیون می‌توان در شمال ویلا خرید؟
به نظر شما ساخت ویلا با این شرایط اقتصادی تو شمال سود آوره؟ می خوام ویلا سازی کنم.
01-28-2013, 01:23 PM
ارسال: #137
RE: تغيير هزینه ساخت و ساز
یکی به من کمک کنه می خوام ساخت و ساز آپارتمان راه بندازم!!!!!!! خودمم مهندس معمار هستم.
01-28-2013, 02:25 PM
ارسال: #138
RE: تغيير هزینه ساخت و ساز
(01-28-2013 01:23 PM)hilda نوشته شده توسط:  یکی به من کمک کنه می خوام ساخت و ساز آپارتمان راه بندازم!!!!!!! خودمم مهندس معمار هستم.

به سلامتی.چه نوع کمکی نیاز دارید؟

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-28-2013, 02:26 PM
ارسال: #139
RE: با چند میلیون می‌توان در شمال ویلا خرید؟
(01-28-2013 01:19 PM)hilda نوشته شده توسط:  به نظر شما ساخت ویلا با این شرایط اقتصادی تو شمال سود آوره؟ می خوام ویلا سازی کنم.

اگر زمین و محل مناسب باشد, بله.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-31-2013, 12:33 AM
ارسال: #140
وام ساخت مسکن ۵۰ میلیون تومان شد

بانک مسکن در جدیدترین بخشنامه ای که توسط مجموعه برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد بانک مسکن تهیه شده وام ساخت مسکن را طی شرایطی به ۵۰ میلیون تومان افزایش داد.

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، در تازه ترین تصمیم هیات مدیره بانک مسکن و کار کارشناسی مجموعه برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکرد بانک مسکن تصمیم بر این شده تا سقف وام ساخت مسکن از طریق اوراق حق تقدم و صندوق پس انداز مسکن به ۵۰ میلیون تومان برسد.

*یک مقام مسوول بانک مسکن:بخشنامه افزایش وام ساخت تا فردا صادر می شود

یک مقام مسوول با تایید این خبر به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت:بخشنامه ای تنظیم شده که بر اساس آن از محل اوراق حق تقدم و از محل حساب صندوق پس انداز مسکن وام ساخت مسکن به ۵۰ میلیون تومان افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه به احتمال زیاد این بخشنامه تا فردا صادر می شود ادامه داد: بر اساس این بخشنامه اعضای یک خانواده (پدر،مادر،برادر و خواهر) می توانند تواما با داشتن اوراق حق تقدم و حساب پس انداز مسکن از وام ۵۰ میلیونی ساخت مسکن بهره مند شوند.

در حال حاضر وام ساخت مسکن بانک مسکن ۳۰ میلیون تومان است که ۲۵ میلیون تومان آن برای متقاضیان قسط بندی می شود.

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواستهای راهنمایی و مشاوره مسکن (ساخت و ساز - سرمایه گذاری - خرید - فروش و...) 123456 660 111,443 05-04-2023 03:29 PM
آخرین ارسال: soni70
  کمک:نحوه تبدیل قیمت اجاره به رهن کامل؟ SHAYAN.IRANI 2 690 07-10-2017 05:49 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  اموزش سرمایه گذاری در بازار مسکن و مستغلات؟ ali725 2 1,137 12-15-2016 07:12 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  5 گزینه مسکن در سال 94 samiar afshari 10 2,106 08-22-2016 04:31 PM
آخرین ارسال: jenuse
  راهنمایی در خصوص خرید مسکن ninos 2 1,574 09-21-2014 12:02 AM
آخرین ارسال: ninos
  به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ alibati 15 5,978 06-11-2014 09:21 AM
آخرین ارسال: abdolhossein
  خرید مسکن مهر iren 10 3,136 02-16-2014 06:15 PM
آخرین ارسال: mirza01
  مهم - بسیار مهم. حتما به دقت مطالعه فرمائید. jahanagahi 6 2,136 06-22-2013 07:16 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  شرایط خرید مسکن مهر ویلایی MARYAR 6 2,226 12-15-2012 03:03 PM
آخرین ارسال: nana666

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS