ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هدف هدف و هدف زمان کنونی: 09-27-2025, 05:24 AM |
|||||||
|
هدف هدف و هدف
|
01-20-2013, 01:12 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: هدف هدف هدف و در آخر ثروت
این داستان را بخونید تا ازش یه نتیجه اخلاقی بگیریم::
یک (روز) خانواده ی لاک پشتها تصمیم گرفتند که به پیکنیک بروند. از آنجا که لاک پشت ها به صورت طبیعی در همه ی موارد یواش عمل می کنند، هفت سال طول کشید تا برای سفرشون آماده بشن! در نهایت خانواده ی لاک پشت خانه را برای پیدا کردن یک جای مناسب ترک کردند. در سال دوم سفرشان (بالاخره) پیداش کردند. برای مدتی حدود شش ماه محوطه رو تمیز کردند، و سبد پیکنیک رو باز کردند، و مقدمات رو آماده کردند. بعد فهمیدند که نمک نیاوردند! پیکنیک بدون نمک یک فاجعه خواهد بود، و همه آنها با این مورد موافق بودند. بعد از یک بحث طولانی، جوانترین لاک پشت برای آوردن نمک از خانه انتخاب شد. لاک پشت کوچولو ناله کرد، جیغ کشید و توی لاکش کلی بالا و پایین پرید، گر چه او سریعترین لاک پشت بین لاک پشت های کند بود! او قبول کرد که به یک شرط بره؛ اینکه هیچ کس تا وقتی اون برنگشته چیزی نخوره. خانواده قبول کردن و لاک پشت کوچولو به راه افتاد. سه سال گذشت... و لاک پشت کوچولو برنگشت. پنج سال ... شش سال ... سپس در سال هفتم غیبت او، پیرترین لاک پشت دیگه نمی تونست به گرسنگی ادامه بده . او اعلام کرد که قصد داره غذا بخوره و شروع به باز کردن یک ساندویچ کرد. در این هنگام لاک پشت کوچولو ناگهان فریاد کنان از پشت یک درخت بیرون پرید،« دیدید می دونستم که منتظر نمی مونید. منم حالا نمی رم نمک بیارم»!!!!!!!!!!!! !!!!! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-20-2013, 01:12 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
نتیجه اخلاقی:
بعضی از ماها زندگیمون صرف انتظار کشیدن برای این می شه که دیگران به تعهداتی که ازشون انتظار داریم عمل کنن. آنقدر نگران کارهایی که دیگران انجام میدن هستیم که خودمون (عملا) هیچ کاری انجام نمی دیم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-20-2013, 05:44 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
دنیا مانند پژواك اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگویی: "سهم منو بده..."
دنیا مانند پژواكی كه از كوه برمی گردد، به تو خواهد گفت: "سهم منو بده..." و تو در كشمكش با دنیا دچار جنگ اعصاب می شوی. اما اگر به دنیا بگویی: "چه خدمتی برایت انجام دهم؟..." دنیا هم بتو خواهد گفت: خدمتی برایتان انجام دهم؟ چه ؟ ..." من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-20-2013, 05:45 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
به هر كاری كه دست زدید، نیاز به خداوند و خدمت به مردم را در نظر داشته باشید،
زیرا این شیوه ی زندگی معجزه آفرینان است. (دایر) من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-20-2013, 05:45 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
درستكارترین مردم جهان بیشترین احترام را بسوی خود جلب شده می بینند،
حتی اگر آماج بیشترین بدرفتاریها و بی حرمتیها قرار گیرند. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-20-2013, 05:46 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
تنها راه تغییر عادتها، تكرار رفتارهای تازه است برای آغاز هر تحول در خود،
ابتدا منبع تولید ترس و نفرت را در وجود خود شناسایی و ریشه كن كنید. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-20-2013, 05:46 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
هر كس به دیگری زیانی برساند و یا ضربه ای به كسی بزند، بیشترین زیان را خود از آن خواهد دید،
چرا كه هركس در دادگاه عدل الهی در برابر اعمال ناروای خودش مسؤول است. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-20-2013, 05:48 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
عشقم نثار کسی است که با دستپاچگی در جادهها از من سبقت میگیرد.
به کسی که در گوشهٔ خیابان به حالت احتیاج افتاده است، کمی پول بیشتری میدهم. بین جر و بحثهای مردم در یک سوپر مارکت میروم و سعی میکنم به آن محیط عشق ببرم. در غالب هزاران راه، هر روز، عبادت معنویم بخشش عشق است و نه اینکه یک مسیحی، کلیمی، بودایی یا مسلمان باشم، بلکه با اعمالم سعی میکنم شبیه به مسیح، شبیه به بودا، شبیه به موسی، و یا شبیه به محمد باشم. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-11-2013, 11:03 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
تو این دنیا اگر همه چیز را فراموش کنی مهم نیست.
فقط یک چیزو نباید از یادت ببری و اون اینه که تو برای کاری به دنیا آمدی که آگر آن را انجام ندی، یعنی هیچ کاری نکردی. تومیگی که کارهای زیادی ازت بر میاد، این حرف تو مثل این میمونه که شمشیر گرون قیمتی را ساطور گوشت کنی و بگی که اون شمشیر را بیکار نذاشتی؛یا کارد جواهر نشانی را به دیوار فرو کنی و یه کدو را به اون آویزون کنی. این کار از یه میخ چوبی هم بر می آید. منظور اینه که این عقلت،چشمات، گوش هات ،دهن و بینی ات، پاها و دستات واسه اینه که از اینها مفید استفاده کنی. که اسمت بیاد جز میلیاردرهای ایران.تو امروز بهترین سرمایه رو داری دوست من. وقت خودتو با کارهای بیهوده هدر نکن. خود را این قدر ارزون و نا چیز نبین که خیلی با ارزشی. فقط لازمه که خودتو پیدا کنی من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-11-2013, 11:11 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
تا حالا شده خونه باشید و غذاتون بسوزه و متوجه سوختن غذا نشید. یعنی وقتی بفهمید که دیگه بوی سوختن غذا بلند شده باشه و دیگه کار از کار گذشته باشه.
اصلا بزار یه جور دیگه شروع کنیم فکر کنید یه کارخونه هست که بوی خیلی بدی از این کارخونه میاد .جوری که هرکی بخواد حتی از چند قدمی این کارخونه رد بشه باید بینی خودش رو بگیره تا این بو رو حس نکنه. حالا این کارخونه یه تعداد کارگر هم داره که دارن تو اون کارخونه کار میکنند و از صبح تا شب تو کارخونه فعالیت میکنند. میبینیم که این بو دیگه کارگرای اون کارخونه رو اذیت نمیکنه و کارگرا یه جورایی به این بوی بد عادت کردن و دیگه حتی این بو رو اصلاحس نمیکنن که بخواد ناراحتشون کنه . مقصود از این مطالب اینه که نکنه یه وقت به زندگی روزمره، به کارهای عادی، به حقوق سر برج و... عادت کنیم. جوری که دیگه عادی بشه برامون ،جوری که دیگه نتونیم برخیزیم. به هدفتون فکر کنید و برخیزید تا میلیاردر شدن راهی نیست من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان