ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-26-2025, 12:57 AM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
09-16-2014, 01:34 AM
ارسال: #781
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
مرحبا........ /تنها زیبا اندیشانندکه به زیبایی می رسند.
|
|||
09-16-2014, 12:12 PM
ارسال: #782
|
|||
|
|||
من سعی می کنم با اشعارزیبای حضرت حافظ زوایای تاریک درون راروشن وفضای ذهن وزبان خویش رامعطرکنم:
منم که شهری شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالوده ام به بددیدن وفا کنیم وملامت کشیم وخوش باشیم که درطریقت ماکافریست رنجیدن |
|||
10-27-2014, 05:37 PM
ارسال: #783
|
|||
|
|||
چه آرامش پایان ناپذیری در نگاه توست
چه لحظه های مهرافروزی در ذکر یاد ت… پروردگارا! دستان دعایم را به عرش الهیت برسان ، دلم را به حلاوت دوستیت و چشمان باران زده ام رابه دیدارت نورانی گردان .
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
10-27-2014, 05:57 PM
ارسال: #784
|
|||
|
|||
به به هم باشگاهی های عزیززززز
دلم برای باشگاهمون تنگ شده بود ماشاله سلطان اعتماد به نفسم که نیستشششش من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
11-01-2014, 12:14 PM
ارسال: #785
|
|||
|
|||
سلام ای همیشه طراوت
ای همیشه یاور سلام ای خداوند مهربانم باز امدم باز صبح شد صبح شنبه ای زیبا که تو بمن هدیه دادی من آن بیدلی ام که دل خود را در افق های آبی ات می جویم .. من ان عابدی هستم که مخلصانه بدرگاه محبوبم روی اورده ام من دوستت دارم ومیدانم تو نیز مرا دوست داری پس معبود من امروز نور عشق را.... بوسه را .....گرمی مهربانیت و روزی شاد را بر من ارزانی دار من روزم را با نام تو اغاز میکنم ومیگویم الهی بامید تو تو نیز روز شنبه را بر من متبرک گردان روزی که همه ارزوهایم را براورده خواهی کرد روزی که سرشار از سلا متی ..موفقیت شادی ومهربانی خواهد بود امین
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
11-11-2014, 04:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-11-2014 05:01 PM، توسط iranboy.)
ارسال: #786
|
|||
|
|||
امام حسین (عليه السلام) : هرکس زبانش راستگو باشد کردارش پاکیزه باشد و هرکس نیت خیر داشته باشد روزیش فراوان گردد و هرکس با زن و بچه اش خوشرفتار باشد عمرش طولانی شود. منبع: ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
11-15-2014, 01:43 PM
ارسال: #787
|
|||
|
|||
منتظر خوشبختی نمونید تا لبخند بزنید. خوشبختی منتظر لبخند شماست.
ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
01-14-2015, 02:22 AM
ارسال: #788
|
|||
|
|||
بازم سلام و بازم شروعی تازه
بزودی اینبار علنا قول میدم بازم بیام باید باشگاهمون پا برجا باشه بچه ها کسی پایه هست؟؟ پایه هم نباشید خودم چهارپایه امااااا؟ ................ به افتخار سلطان اعتممااااااد به نفس..... ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
01-14-2015, 07:22 AM
ارسال: #789
|
|||
|
|||
سلام صبحت بخیر خانمی آقایی
چه خبر احوال هوا بدجور سرده آخه اینجا کولر روشنه ![]() ![]() امروزت هم شروع شد یعنی کلی سرمایه تا آخر شب که میشه به چند ساعت ، چند دقیقه و چند ثانیه تقسیمشون کرد امروز اینو مد نظرت بگیر یا الان یا هیچوقت فرصت زندگی ما یکباره ما یکبار کودکیم ، یکبار نوجوان ، یکبار پیر و ... هستیم میخوای بخند ! میخوای بغض کن زندگی خودته نا امیدی ها میدونم گاهی شاید روی زندگیها اثر بذاره اما بهتره جای نالیدنها پاشیم و دستمونو ببریم بالا و بپریم و بگیم شوخی نمی کنم بپر بخند این لحظات حس خوبی بهت میده اصن چه اشکالی داره خودتو پیچ و تاب بدی و برقصی اصنن بذار بهت بخندن دنیای دیوونه ها که قشنگتره بگو با توکل به خدا شروع می کنم میسازم اون دنیایی که میخوام تلاش می کنم از خوابم میزنم و خیلی از خودگذشتگی های دیگه رو به جونم میخرم به قول ترفند کارسازی از معاونت محترم وقتی کمی امیدت کم شد با خودت تکرار کن من لایق بهترینها هستم من لایق بهترینها هستم و من بازم لایق بهترین ها هستم ... پاشو زندگیتو کن به حرف و حدیث مردم توجهی نکن مسیر خودتو ادامه بده حتی اگه شد مسیرتو عوض کن تا به مسیری بیفتی که همیشه آرزویش را داشتی چیه نشستی؟ نمیخوای پاشی برقصی ؟ میترسی چربی هات آب شن؟ پاشو مسخره پاشو دیوانه پاشو برو بیرون برو کیف کن طعم شیرین لحظه ها رو بچش تتتتولد امروزتون مبارک پاشین خب ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
01-15-2015, 11:35 AM
ارسال: #790
|
|||
|
|||
تو ايران اكثر مردم داراي موج منفي هستن به تمام اطرافيان خودشون بار منفي ميفرستن در تمام برنامه هاي tv خبري از شادي و امواج مثبت نيست تو خيابان هيچكس به هم كمك نمي كنه همه بهتر مي دونيم كه شاد نيستيم و مرگ و نفرين خيلي استفاده مي شود ابرها براي بارش نياز به فضاي مثبت دارند. بياييد دوستانه متحد شويم و با ايجاد فضايي آكنده از هر گونه بار منفي به استقبال باران برويم حداقل به مدت يك هفته: با فاميل و نزديكان خود (باهمه) مهربان و با محبت باشيم از نفرين، توهين و فكر بد درمورد ديگران خودداري كنيم تو ترافيك هنگام رانندگي به حقوق يك ديگر احترام گذارده و فردي كه قوانين را رعايت نمي كند را دعا كنيم نه توهين و نفرين از مرگ بر ... از تفرقه حتي از شنيدن اخبار جرم و جناينت دوري كنيم براي خوشبختي همه دعا كنيم شايد ايجاد فاز مثبت در جامعه شكل بگيرد و باران با كشور باشكوه ايران آشتي كند.
طلب خیر برای همه ملت ایران
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,585 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,851 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,151 |