ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-25-2025, 02:32 AM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
10-21-2013, 03:14 AM
ارسال: #641
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
الان 2:05 شبه
وقتی شما میخوابید عاقا مصلح بیداره دارم به روز ی که پیش رو دارم فکر میکنم ... - قراره برای کار به یک نفر زنگ بزنم - صبح هم که باید برم جایی برای خدمتم بپرسم -بعداظهر هم میرم مدارک ثبت نام کلاس زبان تحویل میدم - تقریبا یه دو ساعتی هم قراره بریم ورزش پیش به سوی روز عالی به امید خدا دوستون دارم بزرگواران MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
10-21-2013, 09:00 AM
ارسال: #642
|
|||
|
|||
سلام به همه عزیزانم
روز خوش امیدوارم امروز هم مثل روزهای قبل خیلی خوب و عالی باشه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
10-21-2013, 09:44 PM
ارسال: #643
|
|||
|
|||
آقا حمیددددد از سخنرانی امروز صبحتون جلو مجتمعتون گله دارماااااا
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
10-21-2013, 10:57 PM
ارسال: #644
|
|||
|
|||
خدا رو شکر که این انجمن هست و ذهن همه رو به سمت میلیاردر شدن باز می کنه
من کوچیک تمام بزرگواران انجمن هستم به دلیل خواب آلودگی نیمه شبم وای خدا اسم انجمن رو فراموش کردم از شما پوزش می طلبم بابت این کم توجهیم می دونم به هر طریقی معذرت بخوام بازم قابل قبول نیست... من همه ی انرژی و تمام زندگی آیندم رو مدیون این انجمن و تمام تجربیات این انجمن می دونم کم لطفی منو پای خواب آلودگیم بذارید هیچ وقت انجمن رو فراموش نخواهم کرد تاثیرات حرفهای بزرگوارانی چون استاد قربانیان و شما و تمام دوستان عزیزم مطمئن باشید در عرش هم باشم زحمات و انرژی های شما عزیزان رو فراموش نخواهم کرد ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
10-21-2013, 11:02 PM
ارسال: #645
|
|||
|
|||
منم اومدم
![]() چه موج مثبتی حاکمه اینجا خیلی کار جالبیه ها واقعا یه همچین باشگاههایی نیازه تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند |
|||
10-21-2013, 11:07 PM
ارسال: #646
|
|||
|
|||
(10-21-2013 11:02 PM)مینو. نوشته شده توسط: منم اومدمخوش اومدی همباشگاهی ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
10-21-2013, 11:36 PM
ارسال: #647
|
|||
|
|||
خداوندا!
ما را از عشق خود لبریز کن تا القا کننده ی عشق تو به دیگران باشیم! آمین! من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
10-22-2013, 12:40 AM
ارسال: #648
|
|||
|
|||
لطفا حق عضویت این ماه را که هشت تومان و یک ریال است به حساب ذیل واریز فرمائید:
6037-1211- دو سیخ کباب و یک گوجه قابل پرداخت در خودپردازهای عضو شتاب و غیر شتاب و چلوکبابیها و جگرکیها و سیرابی فروشها و کله پاچه ایها. لبخند فراموش نشود . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-22-2013, 08:41 AM
ارسال: #649
|
|||
|
|||
استاد سلام.تمام هم باشگاهی ها سلاممممم.صبح پرنشاط همه بخیر.استاد من واریز کردم به علاوه دوغ
![]() یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
10-22-2013, 10:01 AM
ارسال: #650
|
|||
|
|||
سلام سلام سلام
مهیار اومد ثروتمندتین مرد شاد دنیا اینجاست امروز عالیم و هر روز داره حالم عالی تر میشه پریشب یه کم اعصابم خورد بود چون یه اتفاق فوق بد افتاده بود و تو شک بودم انبار و شرکت پخش پسر عموم که یکی از بزرگترین شرکت پخش های استان بود اتیش گرفت و کاملا خاکستر شد و هیچی باقی نموند حدود 5 میلیار تومن فقط وسایل و بار توی انبار بود که هیچی ازش نموند من از این قضیه شوکه بودم که دیشب رفتم خونه ی عموم و وقتی شرایط رو دیدم فقط تونستم به پسرعموم افتخار کنم و الگوی خودم کنمش توی 1 روز فقط یک روز دوباره شرکت و راه انداخت و انبار گرفت و از امروز دوباره شرکت شروع به کار می کنه همه چی رو دوباره راه انداختن نمیدونم چی بگم ![]() خدارو شکر می کنم که واقعا همه چی داره عالی پیش میره دوستا و هم باشگاهیای من چطورن؟ عالی هستین؟ من که فوق العاده م و حس ثروتمندیم به حدی زیاد شده که حس می کنم دنیا مال منه دوستام فقط یه یاد اوری میکنم تجسم رو به هیچ عنوان فراموش نکنید... دوستای گلم عاشقتونم... شاد و پیروز باشید ![]() ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,564 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,844 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,141 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |