ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-25-2025, 10:25 PM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
09-24-2013, 02:58 PM
ارسال: #461
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
امروز با لبخندی که روی لب دارم در عین تواضع، بزرگی رو در وجود خودم احساس میکنم.و این یعنی من اعتماد به نفس خوبی دارم..
من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
09-24-2013, 07:07 PM
ارسال: #462
|
|||
|
|||
به لطف خدا و صحبت های استاد و دیگر عزیزان انجمن روز به روز اعتماد به نفس م بیشتر میشه
این روزا نسبت به گذشته خیلی بهتر میتونم توی جمع حرف بزنم. قبلنا خجالتی بودم ولی الان یه چیزیم توی مابه های بچه پر رو ![]() MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
09-24-2013, 09:43 PM
ارسال: #463
|
|||
|
|||
چه روز توپی بود امروز
امروز روز اعتماد به نفس بود لیست تمام جاهایی که به دلایلی نرفته بودم رو لیست کردم و پیش همشون رفتم خداروشکر همه چیز عالیه من اعتماد به نفس بسیاری دارم و هر روز از راه شگفت خدا اعتماد به نفسم بیشتر میشود |
|||
09-24-2013, 09:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2013 09:52 PM، توسط sir-mahyar.)
ارسال: #464
|
|||
|
|||
(09-24-2013 12:49 AM)MARYAR نوشته شده توسط:(09-23-2013 11:49 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:(09-23-2013 09:53 PM)MARYAR نوشته شده توسط:(09-23-2013 03:19 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: خب اقای مدیر خیلی با تدبیرن و سریع متوجه سورپرایز شد من خوب که فکر میکنم 5 شنبه و جمعه باید سر کار باشم ![]() فکر نکنم اتوبوسا 5شنبه جمعه بیان تهران ![]() ![]() |
|||
09-25-2013, 12:47 AM
ارسال: #465
|
|||
|
|||
استادم سرمشق جدید به ما ندادیدا
درس جدیدمون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]()
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
09-25-2013, 08:28 AM
ارسال: #466
|
|||
|
|||
صبح بخیر
دوستان امروز مون بهترینه اعتماد به نفسمون بسیار بالاس مث یه قهرمان قدم بر می داریم امشب روی سکوی مقام اول قهرمانی استفاده درست از وقتمون قرار می گیریم یا علی و خدا قوت امروزمون شروع شده خواب و... معنا نداره تنبلی معنایی نداره قورباغه رو لقمه لقمه قورت می دیم با آرزوی لبی خندان و دلی شاد برای دوستان خوبم تک تکتون دوست داشتنی هستید هووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااا راستی استاد دیدی پیرمرد خودتی!!!! ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
09-25-2013, 10:13 AM
ارسال: #467
|
|||
|
|||
خدایا شکرت می کنم
این دو روز بهم نشون دادی که اگه یه روز روزی نرسوندی فرداش ماله دیروز و امروز رو یه جا میرسونی ![]() ![]() پول از راه شگفت خدا به سمت من سرازیر شده |
|||
09-25-2013, 11:13 PM
ارسال: #468
|
|||
|
|||
متن زیبای هادی جان در پیغام خصوصی برای من :
با سلام و صبح بخیر خب دوستان اول صبحه و شروع روزمون بهتره با یه لبخند ![]() ![]() چه دلیل بهتر از اینکه زنده ای و داری زندگی می کنی 4yajuyo چه دلیلی بهتر از اینکه سالم و تندرستی و خدا رو شکر تمام اعضای خانوادت کنارتن 4yajuyo چه دلیلی بهتر از اینکه بهترین بنده ی خدایی 4yajuyo با لبخندمون در واقع از خدا تشکر می کنیم بابت تمام چیزای خوب که به ما ارزونی داده پاشو صورتتو آب بزن یه حمام صبحگاهی و ورزش صبحگاهی تا آماده شی برای یه روز شاد و پر از موفقیت بهتره با خودمون مهربون باشیم.... موفقیت های بزرگ چیزی نیست جز زنجیری از تلاش های کوچک روزانه لبخند اعتماد به نفس و ذوق و شوق و خوش برخوری بودن و... همیشه به کار ببرید اینم برای شما انسان زیبا ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-25-2013, 11:24 PM
ارسال: #469
|
|||
|
|||
اینجا جا داره از آقا هادی که هر روز با پیام های بسیار زیبا و پر انرژیشون من را شاد می کنن تشکر کنم.
البه این پیام ها در راستای آموخته های این تاپیک است و واقعا به داشتن انرژی زیادتر در هر روز به آدم کمک می کنه من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-25-2013, 11:29 PM
ارسال: #470
|
|||
|
|||
(09-25-2013 12:47 AM)صدفی نوشته شده توسط: استادم سرمشق جدید به ما ندادیدا ممنون از محبت شما. من دیشب منزل جناب مهندس کاظمی ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن بودم و شب هم همانجا ماندم و وقت زیادی نبود که در خدمت شما باشم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,583 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,849 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,151 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |