ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-25-2025, 04:00 PM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
09-21-2013, 02:15 PM
ارسال: #411
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
وقتی میخندم چهره ام زیبا و دوستانه تر میشود..
وقتی میخندم کارها بهتر و سریع تر پیش میرود.. وقتی میخندم افراد شادتری را به زندگی خود جذب میکنم.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
09-21-2013, 02:30 PM
ارسال: #412
|
|||
|
|||
(09-21-2013 02:12 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط: بسیار زیبا.. وقتی لبخند میزنم میتوانم تمام قورباغه های دنیا را قورت دهم.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
09-21-2013, 06:08 PM
ارسال: #413
|
|||
|
|||
وقتی من میخندم خدا هم لبخند میزنه
MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
09-21-2013, 08:27 PM
ارسال: #414
|
|||
|
|||
پرنده هایی که روی شاخه نشستند ،هرگز ترس از شکستن شاخه ندارند... زیرا اعتماد آنها به شاخه ها نیست بلکه به بال هایشان است ....
" همیشه به خودت اعتماد داشته باش ،خودت را باور کن. " من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-22-2013, 08:15 AM
ارسال: #415
|
|||
|
|||
سلام صبح بخیر درس امروز: اگر کینه ای از هر فردی داریم امروز او را مبیخشیم و دل خود را پاک میکنیم. من دیگر کینه ای از کسی ندارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-22-2013, 08:44 AM
ارسال: #416
|
|||
|
|||
سلام صبح بخیر
منم ندارممممممممم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-22-2013, 09:04 AM
ارسال: #417
|
|||
|
|||
ســــــــــــــــــــــــــــــلام دوستان
صبح بخــــــــــــــــــــــیر منم از هیچ کسی کینه ای ندارم. . ![]() ![]() |
|||
09-22-2013, 09:14 AM
ارسال: #418
|
|||
|
|||
من هم هیچ کینه ای از هیچ موجودی توی دلم نیست
امروز من مسلما شادتر و قشنگتر هست خدایا با توکل به تو امروزم رو شروع می کنم خوش پوش خوش برخورد و خوش ذوق خواهم بود مطمئنم امروزم بهترینه برنامه امروزم رو نوشتم و مو به مو اجراش می کنم اولینش رفتن به کارم هست ... ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
09-22-2013, 09:38 AM
ارسال: #419
|
|||
|
|||
سلامممم به همه.صبح زیباتون بخیر و شادی.
منم الان تو راه دانشگاه هستم با این قیافه :-D و سرشار از انرژی های مثبت. منم از کسی کینه ندارم. یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
09-22-2013, 12:10 PM
ارسال: #420
|
|||
|
|||
من از محل کارم می نویسم
طراحی تابلوی بهشت زهرا و آیه ی زیارت قبور تمام شد خدا رو شکر می کنم امروز چه انرژی دارم ![]() الانم باید طرح تابلوی پلکسی مجتمع بالا رو بزنم امروز صبح که داشتم میومدم محل کارم با خودم توی خیابون حرف می زدم زندگی نامم رو برای مجری شبکه ی خبری توضیح می دادم و پروژه هایی که در دست داشتم در باره مجتمع تجاری مسکونی هادی بزرگترین مجتمع خاورمیانه توضیح می دادم در رابطه با بزرگترین شرکت تبلیغاتی دنیا که بنا کردم و اهداف و پروژه های بزرگی که در آینده اجراشون خواهم کرد خدایا تا تو تکیه گاهمی از هیچ کس ترسی ندارم سیلی از ثروت، موفقیت شادکامی از راه شگفت انگیز خدا ![]() ![]() ![]() ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,579 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,849 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,146 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |