ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-25-2025, 02:32 AM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
08-28-2013, 04:32 PM
ارسال: #311
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
از امروز به هر بهانه ای خوب خواهم بود..
امروز حتی اگر تمام مردم شهر با من به ستیز کوشند من تنها عشق خواهم بود و بس.. امروز اگر تمام شهر کینه شود و دروغ من تنها عشق خواهم بود و بس.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
08-28-2013, 04:43 PM
ارسال: #312
|
|||
|
|||
(08-28-2013 04:32 PM)Elixir نوشته شده توسط: از امروز به هر بهانه ای خوب خواهم بود.. elixir غزیزم فوق العاده زیبا بود جمله هایت همین الان پرینتش کردم زدم به دیوار اتاقم به عنوان جمله تاکیدی این ماهم سپاسگذارممممم دوست بهاری ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
08-28-2013, 06:37 PM
ارسال: #313
|
|||
|
|||
تاکید خیلی زیاد من رفتار خوب اعضای باشگاه زیبائی فکر در خانواده است.
مهمترین مسئله و زیباترین حرکت همین تاکیدی است که به آن اعتقاد دارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-28-2013, 06:38 PM
ارسال: #314
|
|||
|
|||
(08-28-2013 04:32 PM)Elixir نوشته شده توسط: از امروز به هر بهانه ای خوب خواهم بود..شور و شوق و انرژی از تک تک کلمات و مطالبتون موج میزند . امضاتون هم واقعا معرکه هست . تبریک میگم شما واقعا میتونید و بهترین خواهید بود. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
08-28-2013, 06:53 PM
ارسال: #315
|
|||
|
|||
کاش بجای این همه باشگاه زیبائی اندام , بک باشگاه زیبائی افکار هم داشتیم.
مشکل امروز ما اندامها نیستند بلکه افکارها هستند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-29-2013, 03:40 AM
ارسال: #316
|
|||
|
|||
سلام.
صبح به خیر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-29-2013, 09:14 AM
ارسال: #317
|
|||
|
|||
حتما ، لطفا با کمی تبسم فکری افکارمون رو زیباتر کنیم
تا حالا پیش اومده به کسی که میخنده بگید این چقدر زشته ؟ هر چه قدر هم صورت مناسبی نداشته باشه با اون خنده روی ذهن شما تاثیر مثبت میزاره حتما لطفا با کمی تبسم فکری افکارمون رو زیباتر کنیم [align=center]کسی به خدا گفت: اگر سرنوشت مرا تو نوشتی،پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم هر چه آرزو کند. |
|||
08-29-2013, 10:42 AM
ارسال: #318
|
|||
|
|||
با ارزش ترین فرد در جهان من هستم
این من هستم که همه جهان را می بینم . می شنوم و درک می کندم پس هر انچه می بینم و می شنوم و درک میکنم با ارزش ترین در جهان هست چون من با ارزش ترین هستم |
|||
08-29-2013, 03:53 PM
ارسال: #319
|
|||
|
|||
... و خدایی که همین نزدیکیست
MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
08-30-2013, 02:27 PM
ارسال: #320
|
|||
|
|||
![]()
من پیشنهاد میکنم امروز سعی کنیم به خودمون افتخار کنیم..
(استاد که بیان خیلی خوشحال میشن اگه ببینن ما به خودمون افتخار کردیم..) به آرامی آغاز به مردن خواهی کرد اگر سفر نکنی.. اگر چیزی نخواهی.. اگر به اصوات زندگی گوش ندهی.. و اگر از خودت قدر دانی نکنی.. ![]() ![]() ![]() من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,564 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,844 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,141 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |