ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پبر مرد خودتی. پیرمرد باباته زمان کنونی: 09-26-2025, 11:39 PM |
|||||||
|
پبر مرد خودتی. پیرمرد باباته
|
08-02-2013, 08:56 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پبر مرد خودتی. پیرمرد باباته .
![]() ![]() ![]() شنیدید این جمله را؟ بارها عرض کردم که پیر بودن به آمار و ارقام نیست بلکه به روحیه فرد بستگی دارد.افرادی هستند در سنین پائین چنان عدم اعتماد بنفس دارند و چنان زندگی را بخود سخت میگیرند که از یک پیرمرد بیشتر افسردتر و بی هدف تر می شوند. خوب موضوع اصلی: حتما در منزل با پدر بزرگها و مادربزرگهایتان روبرو هستید. بعضی از آنان حتی در سن 45 سالگی به بعد خود را پیر و ناتوان حس میکنند و گاها اگر بازنشسته باشند به پارکها پناه می برند و روزها و شبها را طی میکنند و منتظر رفتن هستند.(خداوند انشالله سن 100 سال به بالا را با عزت به آنان عطا فرماید. راستی چرا اینگونه است؟ یک کلمه : نداشتن امید. نداشتن تحرک . نظر شما چیست؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-02-2013, 09:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-02-2013 10:01 PM، توسط iranboy.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: پبر مرد خودتی. پیرمرد باباته
کسی سنش بالا هست بهتر میتونه کارها رو انجام بده چون هم تجربه اش از زندگی و کارها بیشتر و هم از خودش شناخت بیشتر داره و پخته تر هست بالا رفتن سن خود گنجینه هست و انسان معلومات بیشتر کسب میکند.
در اثر تلقیناتی که در جامعه بین افرادی که سنشان بالا رفته باب شده که به اشتباه میگن که از کار افتاده شدیم ناتوان شدیم و از این قبیل موجهایه منفی که مثل سم به هر فردی اثر مخرب داره چه جوان و چه سن بالا اگر یک جوان هم همچین کلماتی رو ملکه ذهنش کنه معلومه که اثر و تاثیرات منفی داره. افکار منفی را باید از خود دور کنند و با افکار مثبت از تجربیات و علم خود استفاده کنند. ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
08-02-2013, 10:04 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
این افراد چون دائم بهشان گفته شده که دیگر پیر شدی و نمی توانی فعالیت داشته باشی خود را سرباز دانسته و اصلا تلاشی هم در جهت نفی این اشارات ندارند.
این شما هستید که باید این دیوارهای ذهنی دور آنان را خراب کنید و به آنان بگوئید باید با امید و آرزو که همان اهداف است زندگی کنید. امید فقط نه در جهت کار بلکه امید به زندگی . امید به دیدن نوه ها. خریدها. مشورتها و... خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-03-2013, 01:05 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دیگر پیر شدی و نمی توانی فعالیت داشته باشی
کاملا مخالفم من امشب مهمونی بودم این سوالو از حضار پرسیدم عین 12 نفر حاضر در اونجا با این نکته مخالف بودن و همه خواستن من نظرشون رو منعکس کنم.. اتفاقا به نظر من هیچ چیز نمیتونه برای یه انسان برای روح یه انسان تصمیم بگیره و بهش برچسب بزنه.. من کلا معتقدم عدد هیچ تاثیری توی ذات انسان نداره حالا این عدد میتونه سنش باشه میتونه وزنش باشه میتونه درصد آی کیوش باشه یا هر چیز دیگه ای.. مثلا میگن بلندقدها شادترن.. مخالفم!! آدم های چاق تنبلن.. مخالفم!! جوان ها شادابن.. مخالفم!! نمیگم عبارات بالا درست نیستن، میگم نباید اینو به همه این افراد تعمیم داد.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
08-03-2013, 10:57 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنون از استاد قربانیان بخاطر ایجاد این تاپیک زیبا.
پدرم سنش حدود 70 سالشه ولی ماشاالله 4 تا مثل منو حریفه . امسال عید که جمعمون جمع بود و دور هم بودیم پدرم گفت تا الان فکر نمیکردم که پیر شدم ولی دیروز که افسر پلیس به من گفت پیرمرد حرکت کن واقعا ناراحت شدم و واقعا احساس کردم پیر شدم. مطلب اصلی که میخوام بگم اینه که چون تا این موقع کسی به بابام نگفته بود پیرمرد اون اصلا به این کلمه اصلا فکر هم نکرده بود و خودشو هنوز جوون میدید. اگر مدام تو گوشمون بخونند پیرمرد، تو هر سنی هم که باشیم احساس پیری و خمودگی به ما دست خواهد داد. مهم اینه که دید ما از خودمون چیه ،همونی هستیم که فکر میکنیم. خداوند سایه تمام بزرگترها رو سرمون نگه داره. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
08-03-2013, 11:07 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
متاسفانه پدر خدا بیامرز من از سن 55 سالگی خودشو خونه نشین کردن و تولیدی لباسشم اجاره داد و گفت دیگه میخوام استراحت کنم کار بسه
کم کم افسرده شد بعد آلزایمر گرفت بعد افردگیش حاد شد بعد سرطان گرفت و فوت کرد انسان به امید زنده است امید هم وقتی هست که تو جریان زندگی قرار داشته باشی نه اینکه گوشه نشین باشی جناب قربانیان بهتون افتخار میکنم و دوستون دارم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
08-04-2013, 01:00 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() من امید دارم. من آرزو دارم. من هنوز عین یک جوان فعالیت میکنم. پایم درد میکنه؟ حوب باید هم درد داشته باشه. باید بگوئیم فعالیت داشته باشند. باید از آنان مشورت گرفت. ==================
جهان آگهی کسی با تو نبود.جهان آگهی : آقا اجازه؟ فکر کردم با من بود. ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-04-2013, 04:53 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سن فقط یه عدد
باید دید سن دلت چقدر کم و جوونه ![]() بله اقا بله با شمام چیه سن به دل هست دیگه پس به چیه ![]() تنها امیدم خداست |
|||
08-04-2013, 12:47 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(08-03-2013 10:57 PM)mir abbas نوشته شده توسط: پدرم گفت تا الان فکر نمیکردم که پیر شدم ولی دیروز که افسر پلیس به من گفت پیرمرد حرکت کن واقعا ناراحت شدم جا داره اینجا از افسر پلیس بخاطر این لحنشون تشکر کنم! آدم باید کودک درونش جوون باشه البته قابل ذکره که من یه خر درون هم دارم که بعضی وقتا خودشو نشون میده ![]() MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
08-04-2013, 02:18 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
در یک اتوبان یک بنر جالب بود که روش نوشته شده بود"دنیا به همت جوانان و تجربه پیران اداره می شود "
چه بسیارند جوانانی که دلی پیر دارند وچه بسیارند پیرانی که دلی جوان دارند. به نظر من هرکس باید خودش نسبت به خودش قضاوت کنه و نباید حرف دیگران براش مهم باشه. استاد قربانیان عزیز من هرموقع نوشته های شمارو میبینم شرمنده وجدانم میشم ![]() و حیونکی کودک درونم ازاینهمه تنبلی خجالت زده میشه ![]() خداسایه شمابزرگتر هارو روسرمون گسترده تر کنه ![]() ![]() ![]() از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: