ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
باشگاه زیبائی افکار زمان کنونی: 09-24-2025, 03:30 AM |
|||||||
|
باشگاه زیبائی افکار
|
07-12-2013, 07:55 PM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار
باشگاه زیبائی افکار افکارمان را زیبا کنیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-12-2013, 08:50 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
لبخند
خنده شوخ بودن اخلاق نیکو مهربان بامحبت صداقت شجاعت دوست داشتن زیبا دیدن ...... این خصیصه ها مربوط بما اعضای محترم (من هم اعضای محترم هستم ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-12-2013, 11:19 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
آهای ، اونایی که ثبت نام نکردن ، مهلت قانونی که تموم شد دیگه تمدید نمیشه ها ، بعد نگید نگفتیم و با همون افکار قدیمی تون بمونید ! برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود. ((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی |
|||
07-13-2013, 06:49 AM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
RE: باشگاه زیبائی افکار | |||
07-13-2013, 11:13 AM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
درود به استاد بزرگ جناب قربانیان با این جملات ونکات زیبا وسایر دوستان اساتید آقایان کاظمی- حمزه - قدسی- شموسی - رضایی و غیره.
من هم در این باشگاه عضو میشوم. برای رسیدن به موفقیت وشادی ،تفکر مثبت امری ضروری است.شیوه ی تفکر شما نشان دهنده ی ارزش ها ،اعتقادات وانتظارات شماست. (منبع: بازیگر زندگی خود باشیم نه بازیچه ی آن). ![]() ![]() ![]() |
|||
07-13-2013, 02:35 PM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
سلاااااااااااااااممم سلاممممم.منم اومدم عضو بشم ![]() ![]() یکی منو بگیره .خیلیییییییییییییی انرژی دارم واسه این کار ![]() ![]() ![]() ![]() استاد من درس اولو همیشه خودم اجرا میکنم.واقعا معجزه میکنه ![]() یادِمان باشد که ما تقدیر سازِ لحظه ها هستیم ماجرایِ دیگری از قصه ای پُر ماجرا هستیم یادِمان باشد! یادِمان باشد که ما آغاز خود-پایانِ خود باشیم تابش خورشیدِ خود در بارشِ بارانِ خود باشیم یادِمان باشد! |
|||
07-13-2013, 09:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-13-2013 09:09 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #37
|
|||
|
|||
شادی - نشاط - شور - شعف در وجود ما اعضای باشگاه زیبائی افکار لبریز است.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-13-2013, 09:22 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
سلام
ما هم اومدیم الان ماه رمضونه و فرصت خوبی اگه ما روزه بگیریم اما همون آدم قبلی باشیم فقط گرسنگی کشیدیم و همین! بنابراین روزه گرفتن فقط نخوردن نیست تمرینی بر انسان بودن است. آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
07-13-2013, 10:15 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
یاالله
کسی هست؟ آقا اجازه اسم مارو ننوشتید..........................ا اسم ماهم بنویس تو روخدا بنویس ![]() بنویس اقا دیگه دمت گرم ![]() |
|||
07-13-2013, 10:24 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
قابل توجه عزیزان عضو باشگاه زیبائی افکار:
نرمش صورت لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید لبخند بزنید. ![]() جدی باشید شد 5 بار حالا این لبخند ![]() ![]() ![]() می خندید. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
باشگاه مشتریان راکا؟؟؟ | مهدی گل محمدی | 18 | 4,552 |
08-16-2017 09:17 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
باشگاه شاد بودن و توانستن انرژی مثبت | iranboy | 4 | 1,840 |
07-26-2014 11:22 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
باشگاه تخصصی فوتبال دستی و ایر هاکی | hamed_onlove | 3 | 2,136 |
07-17-2013 10:37 AM آخرین ارسال: hamed_onlove |