ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

75 ميليون ميلياردر
زمان کنونی: 09-28-2025, 05:26 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
پاسخ: 20
بازدید: 4003

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
75 ميليون ميلياردر
12-10-2011, 11:36 AM
ارسال: #11
RE: 75 ميليون ميلياردر
جناب پولکی دقیقا سخنان صریح شما برمیگرده به یکی از مفاهیم اصلی کارآفرینی.و علت و دلیل اونو برای ما مطرح میکنه که برای پیشرفت باید موجب پیشرفت کنار دستی هامون بشیم تا در نتیجه کشورمون پیشرفت کنه.واقعا واجب بود تا برروی این موضوع بحث بشه.
ولی از یک واقعیت هرگز نمی توان گریخت.این حقیقت این است که (بقول آقا کامیار)ما نمی توانیم برای همه یک نسخه بپیچیم و بگوییم شما با این نسخه میلیاردر میشوی.
مهمترین چیز برای میلیاردر شدن داشتن هدف ،ایمان و باور می باشد.
الان در کنار دستیهای خودم در حال مشاهده هستم همه دوست دارند میلیاردر بشوند،همه روزانه 10 ساعت پای اینترنت هستند ولی وقتی آدرس انجمن رو بهشون میدم حتی حاضر نیستن برن یه نگاه هرچند کوچیک به انجمن بندازند.این نشون میده هدف ندارن و به این زندگی سخت و مشقت بارشون دوست دارن ادامه بدن.
من همه ی تلاشمو کردم تا یه تغییر نگرشی تو اینا ایجاد کنم نشد که نشد.
پس ما باید سعی کنیم خودمون رشد کنیم تا جامعمون رشد کنه و بتوانیم به هر کس بگوییم که شبیه من شو.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-13-2011, 12:16 AM
ارسال: #12
این روحیه شما واقعا ستودنی است .
این طرز تفکر یک میلیاردر واقعی است .

بزرگی می گفت : یکی از بزرگترین کمک هایی که می تونید به فقرا بکنید اینه که جز اون ها نباشید . بعد اینکه ، دست اطرافیانتون رو بگیرید . و بعد غریبه .
اطرافیان = دوست ، آشنا ، فامیل ، همسایه .

بزرگ دیگری می گفت : اول کشورم ، بعد سازمانم . بعد خودم .

ردای میلیادری برازنده شما است . امیدوارم موفق باشید

یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست ....
بردار .

Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-13-2011, 12:51 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-13-2011 12:54 AM، توسط mhe.)
ارسال: #13
واقعا حس شما ستودني است ولي بايد يك مسئله را هم مد نظر داشته باشيم اين نظام هستي واين دنيا جوري طراحي شده كه هميشه موجود ضعيف تر قرباني قوي تره ميشده ذات انسان هم جوري است كه از موجود ضعيف خوشش نمياد ولي دوست عزيز به نظر من به كسي كه دوست داره ضعيف باشه اصلا نبايد كمك كرد.كسي كه شخصيت برده بودن داره كسي كه دوست داره هميشه زير دست باشه.خب مسلما لياقتش در همين حده به قول دكتر آزمنديان قانون زندگي قانون لياقتهاست.ما اگر بخواهيم واقعا به كسي كمك كنيم بايد كسي باشه كه اول خودشو بزرگ ببينه نه كسي كه هميشه احساس ضعف ميكنه ودر ثاني به جاي اين كه به كسي ماهي بدي بايد بهش ماهيگيري ياد بدهي البته به شرطي كه براي ماهيگيري آمادگي و لياقت داشته باشه وگرنه مانند آب در هاون كوبيدن ميمونه.فكر هم ميكنم اين انجمن ساخته شده تا به همين افراد ماهيگيري ياد بدهد اميدوارم همه قوي شويم و ماهيگيرهاي خوبي در درياي زندگي
به قول شاعر برو قوي شو تو گر عزم زندگي داري كه در نظام طبيعت ضعيف پايمال است
12-13-2011, 07:53 PM
ارسال: #14
(12-09-2011 02:49 PM)pulaki نوشته شده توسط:  بدون مقدمه چيني و حاشيه پردازي ميروم سراصل مطلب
دوستان به خداي ميلياردرها قسم من نميخواهم به تنهايي ميلياردر بشوم من دوست دارم اين انجمن 75 ميليون ايراني ميلياردر عضو داشته باشدو هركودكي كه كه در دورافتاده ترين روستاي اين مرزوبوم پا به عرصه وجود ميگذارد يك عضو جديد ميلياردر به اعضاي اين انجمن اضافه شود
آخر من چگونه ميتوانم سوار اتومبيل چند صد ميليوني ام بشوم و درخيابانها ويراژ بدهم وقتي كه هنوز عده اي زير برف و باران منتظر تاكسي ايستاده اند
من چطور ميتوانم درويلاي مجللم راحت بخوابم درحاليكه هنوز صاحبخانه اي حكم تخليه مستاجري را دردست دارد
با چه رويي براي كودكم لباس واسباب بازيهاي گرانقيمت بخرم وقتيكه چند خيابان آنطرفتر پدري براي خريدن يكعدد بستني ناقابل سر كودك دلبندش داد ميزند و عرق شرم برپيشانيش مينشيند
چطور ميتوانم غذاهاي رنگارنگ نوش جان كنم وقتيكه مادري سيب زمينهاي آب پز را بجاي گوشت بخورد بچه هايش ميدهد و ميگويد سيب زميني خيلي ويتامين دارد و گوشت قرمز براي سلامتي مضراست بغضش ميتركد و اشكهايش سرازير ميشود
من دلم ميخواهد همه مردم شريف ايران ميلياردربشوند و هيچ هموطني دغدغه مالي نداشته باشد و همه باهم ميلياردر بشويم و ايران عزيزمان بشود سرزمين ميلياردرها
شايد بگوييد من باچنين طرز تفكري هرگز روي ميلياردر شدن را نخواهم ديد باشد اشكالي ندارد بگذاريد من آخرين ايراني باشم كه اسمش درليست ميلياردرها ثبت ميشود بخدا اين لذتش خيلي بيشترست پس بياييد در اين عصر جمعه باهم زمزمه كنيم اللهم اغننا بحلالك عن حرامك و بفضلك عمن سواك-آمين يارب العالمين
متنتون خیلی قشنگ بود . اما
با وجود فقیر پولدار مشخص می شه . ثروت مادی یه چیزه محدوده و شما برا پولدار شدن باید بیشتر از حد خودت برداری . باید کارگری باشه تا کارفرما باشه . متاسفانه سیاستهای افزایشی جمعیت ( که به نظر من یه تصمیم عهد عتیق) باعث می شه که سرانه ثروت کشور ما که هرروز کاهش میابد کمترو کمتر بشه و این راه میلیاردر شدن ما رو دشوار می کنه . باید برای میلیارد شدن از کسایی که نمی خوان میلیارد بشن استفاده کرد . این راه یه راه رقابتی و تو هر رقابتی شکست وجود داره . این شکست دردناک ولی اجتناب ناپذیره .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-13-2011, 09:55 PM
ارسال: #15
(12-10-2011 11:36 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  جناب پولکی دقیقا سخنان صریح شما برمیگرده به یکی از مفاهیم اصلی کارآفرینی.و علت و دلیل اونو برای ما مطرح میکنه که برای پیشرفت باید موجب پیشرفت کنار دستی هامون بشیم تا در نتیجه کشورمون پیشرفت کنه.واقعا واجب بود تا برروی این موضوع بحث بشه.
ولی از یک واقعیت هرگز نمی توان گریخت.این حقیقت این است که (بقول آقا کامیار)ما نمی توانیم برای همه یک نسخه بپیچیم و بگوییم شما با این نسخه میلیاردر میشوی.
مهمترین چیز برای میلیاردر شدن داشتن هدف ،ایمان و باور می باشد.
الان در کنار دستیهای خودم در حال مشاهده هستم همه دوست دارند میلیاردر بشوند،همه روزانه 10 ساعت پای اینترنت هستند ولی وقتی آدرس انجمن رو بهشون میدم حتی حاضر نیستن برن یه نگاه هرچند کوچیک به انجمن بندازند.این نشون میده هدف ندارن و به این زندگی سخت و مشقت بارشون دوست دارن ادامه بدن.
من همه ی تلاشمو کردم تا یه تغییر نگرشی تو اینا ایجاد کنم نشد که نشد.
پس ما باید سعی کنیم خودمون رشد کنیم تا جامعمون رشد کنه و بتوانیم به هر کس بگوییم که شبیه من شو.
آقا مهدی انشالله دوستان روزی موفقیت و میلیاردر شدن شما رو میبینن و به این انجمن سر میزنن، که امیدوارم به قول یکی از دوستان انجمن زیاد دیر نشده باشه واسشون.
موفق باشی

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
12-13-2011, 11:35 PM
ارسال: #16
همه موفقیت رو دوست دارند . ولی به نظر من یه جامعه 75 میلیونی بدون فقر محقق میشه ولی میلیاردر نه . اگه ما همه چیز رو خاص خودمون نخوایم و از نعمتهایی که داریم فقط نخوایم خودمون استفاده کنیم و بذاریم بقیه هم استفاده کنن ، چرا که نه .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-14-2011, 02:59 AM
ارسال: #17
نعمت خداوندی به حدی است که همه می توانند از آن استفاده کنند .این نعمتها را باید بخواهیم (با داشتن هدف - انگیزه - ایمان و باور و شکستن دیوارهای ذهنی ).هر عزیزی برای میلیاردر شدن باید از خود شروع کند. ممکن است عزیزی با نوشتن ارضا شود و دیگری با موسیقی و یکی زندگی ساده در روستا. ما نمی توانیم بگوئیم بیا میلیاردر بشو و گرنه من هم میلیاردر نمی شوم چون دلم نمی خواهد پیش شما ماشین آنچنانی سوار شوم.
طرف ممکن است بما بخندد و بگوید عزیز من این قلمی را که باهاش نقاشی میکشم با هزاران خانه و ویلا و ماشین مدل بالا عوض نمیکنم.و مثالهای فراوان.
هر کاری را از خود شروع کنیم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-11-2012, 11:38 AM
ارسال: #18
بیل گیتس میگه اگه کسی فقیر به دنیا بیاد تقصیر خودش نیست ولی اگه فقیر از دنیا بره تقصیر خودشه.
02-11-2012, 11:53 AM
ارسال: #19
سلام دوستان
به نظر من هر کسی بخواد میتونه میلیاردر بشه .
فقط باید گام اول رو برداشت .
02-11-2012, 01:15 PM
ارسال: #20
تو یکی از آیه های قرآن اینگونه آمده:
در روز حساب رسی عده ای را جمع میکنند و میگویند چرا از طاغوت زمان پیروی کردید؟چرا در مقابل ظلم نایستادید و چشمانتان را بستید و خاموش شدید؟
آنها میگویند خداوندا ما ضعیف شدگان و ذلیل برروی زمین بودیم.
گویند آیا زمین خدا وسیع نبود؟چرا حجرت نکردید؟
پاسخ میدهند که فقیر بودیم و چیزی از مال دنیا نداشتیم جز ذره ای.
گویند آیا نعمات خدا در زمین را نیافتید.؟آیا گشتید و پیدا نکردید.؟
و همانا که خداوند بسیار بخشنده و تواناست.
منم حرف دوستان رو قبول دارم که نمیشه به همین راحتی فقر رو از بین برد اما اگه تولیدات رو بخوایم شروع کنیم میتونیم اشتغالزایی کنیم تا درصد فقر پایین بیاد.بر خلاف واردات که فقط مارو پولدار میکنه.
داشتم با یکی از همکلاسیهام در مورد یکی از ایده هایی که از همین انجمن بدست آوردم صحبت میکردم یهو حرفم رو قطع کرد و گفت ول کن این حرفارو اگه کاری چیزی پیدا کردی منو فراموش نکن.

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS