تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما



کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
زمان کنونی: 09-28-2025, 11:28 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: daryosh
آخرین ارسال: مهدی 1
پاسخ: 11
بازدید: 4133

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
06-11-2014, 09:31 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-11-2014 09:35 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #11
RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
(06-11-2014 01:06 AM)daryosh نوشته شده توسط:  
(06-10-2014 10:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  با درود
ابتدا بفرمایید خودتون از این کاری که انتخاب کردید ، چه اطلاعاتی دارید ، تا تکمیلی هاش را من خدمتون عرض کنم

ولی در کل با دو میلیون شما اصلا نیاز به چیزی ندارید ، یکی دو تا قابلمه بزرگ مسی + شیشه خالی و شکر و ... که بگیرید می شه دو میلیون ، بعد هم باید به صورت سنتی تولید کنید.
برای تولید صنعتی بالای 50 میلیون برای معمولی ترین حالت نیاز دارید که شامل دیگ پخت روغنی + پرکن و مجوزها و مقداری برچسب می شه
اگر مربا یکنفره هم بخوهید بزنید که بالای 30 هم هزینه پر کن و شیرینگ های اون می شه

اینها مال مربا بود ، شور و خشکبار کلا سیستمشون سواست و همه با هم اصلا منطقی نیست

اگه سنتی بزنم اطلاعات زیادی نمیخواد فقط دستور پختش لازمه که توی شهرستان سبزوار میتونی از هر بانویی دستور پختشو بگیری .
گازمون چی باشه ؟
ایا اگه سنتی زده بشه بهداشت گیر نمیده ؟
ایا اشکالی داره با اون که سنتیه یه برندی یا یه لوگویی انتخاب کنی و روی شیشه ها بزنی ؟
مطمئن هستید هیچ مجوزی لازم نیست ؟

دیگ های صنعتی دو جداره هستند ، بین دوجداره از یک سیال حرارتی با حرارت کنترل شده پر می شه نظیر روغن . دمای این روغن از یک حدی بالاتر نمی ره . بنابراین شما حرارت بیرونی را هر چه قدر هم کم و زیاد کنید حرارت جدار داخلی ثابت هست. ولی برای تولید سنتی چون تهیه چنین دیگی مقدور نیست از ظرف مسی استفاده می کنید که تا حدودی همین شرایط را داره . ولی حرارت و گاز مورد استفاده را باید به صورت تجربی کنترل کنید ، فعلا باید از گاز آشپزخانه استفاده کنید دیگه.
تولید سنتی قانونا مشکل داره ولی بهداشت را رعایت کنید و به عطاری ها و امثالهم پخش کنید معمولا مشکلی پیش نمی یاد. در آینده شاید در غالب مشاغل خانگی هم بتونید فعالیت کنید
به هیچ عنوان دنبال مارک و برند نباشید. سعی کنید شخص خودتون تبدیل به برند بشید. مثلا اینجا یک سمیه خانوم هست تو کار سبزی پاک کردست ، از بس کارش تمیزه معروف شده . توی فروشگاه های اطراف هم که خرد شده بسته بندی میارن ؛ با اینکه هیج مارک و علائمی نداره ولی مشتری ها سوال می کنند ، این سبزی سمیه خانومه یا مال جای دیگست ؟!

(06-10-2014 10:48 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه .

بستگی داره چطوری بخواهید شروع کنید . مهم اینه که بعد از تولید بتونید سریع بفروش برسانید .

شما روی یکی از محصولات متمرکز بشوید و روی مزه و طعم و کیفیتش کار کنید تا بهترین آنرا بدست آورید ، بعد آنها را به عنوان نمونه به بازار ببرید ببینید استقبال می شود ،آنوقت دستتان می آید که چه چیزهایی برای تولید کامل آن نیاز است ، مثلاً ممکن است بدون مجوز از شما نخرند و شما بصورت خانگی عرضه کنید .

بهر حال توصیه از کم تا زمان رفع تمامی اشکالات و شسته رفته شدن محصول و سپس تصمیم به گسترش آن .

موفق باشی دوست عزیز و پوزش بخاطر اینکه استادان کمی سرشان شلوغ است . همه دوستان برای کمک به هم اینجا هستند و شما کمی صبور باشید .

در تکمیل صحبت های جناب رضایی
شما چرخ را دوباره اختراع نکنید ، توی هر فامیلی ، غذای یک نفر از همه بهتره ، مثلا قرمه سبزی خاله زهرا از همه خوشمزه تره ! یا مرغ زن دایی اصغر !
توی مربا هم تحقیق کنید ببینید توی اطرافیان کی از همه بهتر درست می کنه ، ازشون همکاری بخواهید و چند سری اول را با کمک ایشون انجام بدید ، 100 درصد که باید از خجالتشون هم دربیایید ولی ارزشش را داره

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile کارگاه ظروف سرامیکی دست ساز distance8 0 338 02-10-2023 01:39 AM
آخرین ارسال: distance8
  راه اندازی بسته بندی خشکبار محمد کشاورز legend 18 12,218 06-18-2020 03:24 AM
آخرین ارسال: sinafar
  راهنمایی در مورد کارگاه تولید نبات tondar12 1 2,865 07-18-2017 06:55 PM
آخرین ارسال: tondar12
  کارگاه کوچک تولید کفش کالج adibkurd 0 2,645 06-01-2017 09:41 AM
آخرین ارسال: adibkurd
  راهنمایی در مورد بسته بندی خشکبار امین57 2 2,963 04-09-2017 02:43 PM
آخرین ارسال: aradmachin
  راهکار صادرات خشکبار به کشورهای همسایه فرهاد59 0 818 04-21-2016 10:37 AM
آخرین ارسال: فرهاد59
Brick راه اندازی کارگاه تولید کابینت،درب های چوبی ساختمانی، محسن دوستوندی 3 4,244 08-15-2015 06:27 PM
آخرین ارسال: Danial_Javadi
  کارگاه قند ریز کنی جواد فاضلان 0 563 07-04-2015 11:51 AM
آخرین ارسال: جواد فاضلان
  صادرات خشکبار و واردات لوازم آرایش 4086050 0 1,172 02-20-2015 10:25 AM
آخرین ارسال: 4086050
  کارگاه قندخردکنی؟ YashaR1989 5 1,881 01-23-2015 11:51 AM
آخرین ارسال: ehsan9097
  لطفا همفکری کنین - کارگاه بسته بندی حبوبات هادی1366 0 1,542 12-23-2014 06:54 PM
آخرین ارسال: هادی1366
  راه اندازی کارگاه چاپ abolfazl1358 1 2,536 11-19-2014 05:35 PM
آخرین ارسال: ناصر ئاگری
  خرید وانت یا کار در کارگاه جوشکاری؟ nader1095 21 4,562 12-04-2013 07:01 PM
آخرین ارسال: nader1095
  راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته ahmad0611 1 1,095 04-04-2013 04:57 PM
آخرین ارسال: mir abbas
  راهنمایی در مورد کارگاه تولید لوله پلی اتیلن ramezani.byte 0 1,386 01-29-2013 10:40 AM
آخرین ارسال: ramezani.byte

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS