ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پول شادي مي آورد؛ زمان کنونی: 09-26-2025, 04:04 AM |
|||||||
|
پول شادي مي آورد؛
|
05-05-2013, 11:07 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پول شادي مي آورد؛
پول شادي مي آورد؛ تازه ترين پژوهش ها درباره پيوند درآمد و آسودگي دستاوردهاي تازه ترين پژوهش هاي انجام شده در دانشگاه ميشيگان، «پارادوكس استرلين» را به چالش كشيده است. ريچارد استرلين اقتصادداني بود كه در سال 1974 گماني را مطرح كرد كه برمبناي آن درآمد بالاتر لزوما شادي بيشتر را همراه نخواهد آورد: پارادوكس استرلين. ديدگاه او تاكنون تكامل يافته و به اين رسيده كه پول مهم است اما چنان كه مطالعات نشان مي دهد تا حدي، چراكه پولدار بودن هم دردسرهاي ويژه خود را دارد. اما دو اقتصاددان دانشگاه ميشيگان، بتسي استيونسن و جاستين ولفرز، در تحقيقات جديدشان به چيز ديگري رسيده اند. آنها از داده هاي جهاني موسسه نظرسنجي گالوپ براي بسط نظريه خود بهره برده اند. در نظرسنجي گالوپ از مردم در گرداگرد جهان خواسته شده «نردبان رضايتي» را تصور كنند كه در آن پله آخري نماينده بهترين زندگي ممكن است. از پاسخ دهندگان پرسيده شده كه در اين نردبان 10 پله يي خود را روي كدام پله مي بينند. اكونوميست كه نتيجه اين تحقيقات را منتشر كرده مي نويسد: «گرچه برخي كشورها شادتر از ديگران به نظر مي رسند اما مردم در همه جا با ثروتمندتر شدن رضايت بيشتري را ابراز كرده اند. حتي قابل توجه تر اين است كه رابطه بين درآمد و شادي به سختي با افزايش درآمد تغيير مي كند.» معناي آن اين است كه روي نمودارهاي رسم شده حركت از ثروتمند بودن به ثروتمند بودن بسيار شبيه حركت از فقير بودن به سمت كمتر فقير بودن است. مساله يي كه دردسرهاي پولدار بودن را هم مزاحم شادي نشان نمي دهد. يعني «هيچ كس از پول جمع كردن خسته نمي شود.» استيونسن و ولفرز تحقيقات خود را در آوريل 2013 منتشر كرده اند كه نشان مي دهد كشورهايي با سطح درآمد و سطح رضايت مختلف، همه از اين قانون پيروي كرده اند، هم در ايران كه سطح رضايت بين 4 تا 6 است و هم در امريكا كه اين سطح از 5/6 تا 8 است. هم در چين و هند كه از كشورهاي نوظهورند و هم فرانسه و بريتانيا كه از كشورهاي صنعتي. هم در نيجريه و هند كه از كشورهاي فقيرند و هم در ژاپن و آلمان كه از كشورهاي ثروتمند. يك واقعيت مهم را البته نبايد ناديده گرفت كه «زندگي شاد» و «زندگي پرمعنا» كاملامتفاوتند. در همين سال ميلادي نتيجه تحقيق روانشناسان دانشگاه هاي فلوريدا، مينه سوتا و استنفورد كه در ويژه نامه «ژورنال روانشناسي مثبت» منتشر شد، نشان مي داد كه زندگي شاد و بامعنا با هم در پيوند دوسويه هستند اما از اساس با هم تفاوت دارند. بر پايه اين تحقيقات «شادي» بيشتر ميوه برآورده شدن خواسته ها و نيازهاست، به ويژه از سوي ديگران يا حتي با پول خرج كردن. اما «معنا» بيشتر فراهم كردن براي ديگران است و بيشتر با تعريفي كه فرد از «خويشتن خود» دارد، وابسته است. خلاقيت و خردمندي و افكار عميق به زندگي معني مي دهد اما با استرس و نگراني و حتي بي پولي و نداشتن شادي همراه است. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-05-2013, 11:51 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: پول شادي مي آورد؛
پول بیشتر =رفع نیازها=شادی
![]() از خدا هرچی بخوای بهت میده پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم |
|||
05-05-2013, 11:53 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
داشتن پول بتنهائی باعث خوشبختی نمی شود ولی نداشتنش بتنهائی باعث بدبختی است.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-06-2013, 12:18 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
این مورد تجربه شخصی ام در چند روز گذشته به صورت یک نمونه عنوان میکنم:
بنده یا اطرافیانم اگر مریض شویم و پول نداشته باشیم نمیتوانیم از خدمات درمانی خوبی استفاده کنیم پس نمیتوانیم به طور کامل و سریع ترسلامتی خود را را بدست آوریم و شاد و بهتر زندگی کنیم. پ.ن: متاسف هستم که بگویم وضعیت درمان و دارو در کشور اصلا جالب نیست, آنقدر در این مدت افراد کم توان مالی دیده ام که در پشت در بیمارستان ها مانده اند که فقط میتوانم دعا کنم که اول خدا و سپس افراد ثروتمند و خیر, به داد هم وطنان خود برسند. ![]() |
|||
05-06-2013, 12:32 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
کامیار جان ، نمونه بارزش مرحومه خانم محمدی از اعضای انجمن بودن
دیدید که چه مشکلاتی داشتند حتی اون دکتر هم تا هزینه رو نمیگرفت عمل نمیکرد در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-06-2013, 01:03 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
بیمارستانهای دولتی که دیگه شاهکارن
یه خاطره جالب دارم میگم براتون یه روز رفتم دکتر دولتی سلام کردم و نشستم دیدم دکتره داره نسخه مینویسه خلاصه من تا 2-3 دقیقه چیزی نگفتم یک دفعه دکتره سرش کرد بالا گفت مشکلتون چیه چرا چیزی نمیگین گفتم آقای دکتر جسارتا نسخه منه دارین مینویسین گفت بله گفتم من که هنوز چیزی نگفتم گفت خوب بگو هیچی خلاصه دکتره نسخه را گذاشت کنار و نشست به حرفای من گوش دادن بعد 20 دقیقه فک زدن من گفت چیزیت نیست آلرژی فصلی داری 1بسته آنتی هیستامین و یک بسته استامینوفن برام نوشت. ![]() به این میگن بیمه درمانی ![]() از خدا هرچی بخوای بهت میده پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم |
|||
05-06-2013, 09:11 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
یه چیزی بگم
یادتونه بچه که بودیم مدرسه ازمون میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت من همیشه جواب میدادم ثروت درسته پوا خوشبختی نمیاره ولی من حاضرم تو لامبورگینی گریه کنم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
امروز مي خوام بگم خوشبختي چيه؟! | کامیار کاظمی | 11 | 2,423 |
10-19-2011 02:21 AM آخرین ارسال: 3ObHaN |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: