ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مشاوره در مورد استخدام دولتی
زمان کنونی: 09-26-2025, 12:01 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: odise
آخرین ارسال: odise
پاسخ: 18
بازدید: 3168

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره در مورد استخدام دولتی
09-18-2013, 10:58 PM
ارسال: #11
RE: مشاوره در مورد استخدام دولتی
آقا مهدی حیف بود فقط سپاس رو بزنم برات.
مرسی از راهنمایی های خوبت.
انصافا از این مشاوره نکات خوبی فهمیدم.
اگه انشالله به سرانجامی رسید تجربه هام رو میزارم تا هر کسی خواست بره آزمون عملکرد بهتری داشته باشه.
هزارسپاس

حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری!
-------------------
امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-19-2013, 08:01 AM
ارسال: #12
با سپاس از شما و راهنمایی های خوبتون.
من توی آزمون استخدامی سازمان میراث فرهنگی گردشگری استان زنجان شرکت کرده ام.
فعلا لیست سه برابر ظرفیت هم اعلام نشده و من فقط خواستم اطلاعات کلی داشته باشم.
توضیحاتی که در مورد روز آزمون دادید برام خیلی مهم بود.
اتفاقا راستش ته ریش رو هم نگه داشتم واسه همین روز!
رساله رو هم مطالعه اجمالی کردم .
راسته میگن قرآن میارن و میگن بخون؟ حتما باید صوت باشه یا نه همین طوریش هم قبوله؟
سوای این مساله بارها متوجه شدم که محاصبه کنندگان یک سری ترفند دارن و سوالاتی که تحلیلی روانشناسی هست.
نظر شما درباره این سوالات چیه؟
کلا به نظر شما برنده چه کسیه توی مصاحبه های این چنینی ؟
یک دنیا متشکرم از پاسخ شما
[/quote]

بله.قرآن میدهند تا بخوانید.صوت مهم نیست بلکه درست خواندن مهم است.اخبار شب پنجشنبه رو گوش کنید.اسامی وزرا ، سوره های سجده دار ، نمازهای واجب و مستحبی، شکیات نماز، مبطلات روزه، تیمم گرفتن،آخرین نماز جمعه با امامت چه کسی و در مورد چه چیزی بود،اسامی چند نفر از خطبای نمازجمعه،آیا اگر بحثی بین مراجه تقلید و رهبر باشد حق با کیست؟حق با رهبر است چون ولایت فقیه بر عهده ایشان است و ... از این دست سوالها
حالا چند تا ترفند
-اول از شما یک چیز را میپرسند و همان سوال را 1 یا 2 ساعت دیگر از شما میپرسند.اگر دروغ گفته باشید در تور می افتید.پس پاسخهای شما کختصر و مفید و صد البته درست باشد.خجالت نکشید.روابط عمومی حرف اول را میزند.
-به شما میگویند چند نفر از عوامل جنبش سبز را نام ببرید و علت اغتشاشات چند سال قبل را
-از شما راجع به انتخاب رئیس جمهور میپرسند و علت انتخاب ایشان
-فوق قوای چندگانه را میپرسند.قوای مققننه، قضائی،مجریه، و از همه مهمتر شورای نگهبان و مجلس خبرگان
-تقریبا بخش اعظمی از سوالات در اینترنت هست.حتما روزهای مهم سال را در ذهن داشته باشید.
-از ولایت فقیه زیاد میپپرسند
-از وضع خانوادگی خود و خانواده خودتان زیاد میپرسند

در هر صورت آرام باشید.ترسی به خود راه ندهید.انشالله که موفق باشید.این توضیحاتی که دادم مصاحبه های تخصصی است.انشالله که به دردتان بخورد.
شرمنده هم شدم.در همه جای ایران آشنا دارم این این یک قلم را خیر....خدا همراه توست و همین کافیست
یا علی

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
09-19-2013, 12:20 PM
ارسال: #13
(09-18-2013 01:36 PM)m-jalalvand نوشته شده توسط:  دوست عزیز و برادر خوبم hamid-h
سلام
تمام تلاش مدیران این انجمن بر این است تا اعضاء این انجمن ، در یک شغل مشغول بکار شوند.حالا تاکید بر این نیست که همیشه شرط کارفرینی همراه باشد.تقریبا علاوه بر بحث های کارآفرینی ، مسائلی از طنز گرفته تا دیگر مسائل در این انجمن مطرح میشود که خدارا شکر دسته بندی شده است.حرف شما را به دیده منت قبول میکنم ولی یک انجمن تنها مختص بحث کارآفرینی ، به نظر این حقیر کمی کسل کننده میشود ...
این دوست بزرگوار ما هم کمی کمک خواست که انشالله مشکل ایشان نیز حل خواهد شد .
دست شما را به نشانه احترام به گرمی می فشارم ...
موفق باشید

شما لطف دارید آقای جلالوند عزیز. امیدوارم این صحبت من، شما و سایر دوستان انجمن رو ناراحت نکرده باشه. ولی حقیقت اینه که ینده شخصا با استخدام اونم از نوع دولتی شدیدا مخالفم.
البته این اعتقاد منه و برخی از صاحبنظران در حوزه کارآفرینی مانند پروفسور جهانگیری هم همین نظر رو دارند.
در ضمن با تمام احترامی که برای شما و سایر دوستان قائلم بنده کاملا با این حرف شما که فرمودید : "تمام تلاش مدیران این انجمن بر این است تا اعضاء این انجمن ، در یک شغل مشغول بکار شوند " کاملا مخالفم!
و مسائلی مانند طنز بحثش کلا با کارآفرینی و استخدام فرق داره. اونو میگیم تا بحث کارآفرینی کسل کننده نباشه .اصلا تو همه مسائل همینطوره و شوخی کردن و بیان مسائل طنز بحث رو زنده تر و جذاب تر میکنه...
من نمیگم حتما بحثها باید پیرامون کارآفرینی باشه ولی لااقل اگه نمیخوای واسه چند نفر کار ایجاد کنی واسه خودت تنها ایجاد کن و زیر دست کسی اونم دولت کارنکن!
پیروز باشید10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
09-21-2013, 08:01 AM
ارسال: #14
باز هم ممنون
اما نظر شما یک نظر کاملا شخصی است و خواهش میکنم سعی در القای آن به دیگران نداشته باشید.
از بحث خارج نشویم
یا علی

دوست خوبم ، نتیجه مصاحبه ات را برای من یکی بنویس
موفق باشی

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
09-21-2013, 12:28 PM
ارسال: #15
به نظر من همانطور که دوستمان گفتند تمام صاحبنظران مباحث کارآفرینی مخالف استخدام در دولت هستند و حتی رابرت کیوساکی کارمندان را تشویق به برپایی کسب و کار و ترک تدریجی شغل کارمندی می کند و اساساً تمام جریان کتاب "پدر پولدار پدر بی پول" درباره دو شخصیت است که شخصیت بی پول یک کارمند دولت است و شخصیت پولدار یک کارآفرین.
اما بازهم با توجه به شرایط و اوضاع اقتصادی و معیشتی و نداشتن یا نشناختن فرصتهای شغلی در حوزه کار آفرینی، الان استخدام در بخش دولتی آرزوی بسیاری از جوانان و فارغ التحصیلان ایرانی است.
در ضمن فکر میکنم اساس و جوهره این انجمن بحث در مورد کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار شخصی است و به همین خاطر هیچ آگهی یا بحثی در مورد استخدام دولتی نمی بینیم و تأکید بر شرط کارآفرینی هم از عنوان و هدر انجمن پیداست و نیازی به تفسیر و توضیح ندارد.
مدیریت محترم سایت هم همیشه و در تمام ساعات مطالب را زیر نظر دارند ما حق اظهار نظر از طرف ایشان را نداریم خودشان در جای مناسب گفته اند که تمام تلاششان برای چیست!
برای استارتر محترم که قصد استخدام در اداره دولتی دارند هم آرزوی موفقیت داریم.
با تشکر

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
09-21-2013, 01:10 PM
ارسال: #16
مرسی جناب حمزه
راستش مصاحبه استخدامی جزو لاینفک کار هست و شاید برای شخص دیگری هم مفید باشه.
در ضمن این شغل دولتی می تونه سکوی پرتاب آدم باشه.
واقعا سوالات و ابهامات زیادی وجود داره!
مرسی ممنون
حتما خودم هم یه چیزایی به این تاپیک اضافه خواهم کرد

-------------------
امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!!
11-03-2013, 10:58 PM
ارسال: #17
من هم با استخدام دولتي و غير دولتي موافق نيستم ولي براي شروع بدنيست اما اگر بخواهي 30سال خدمت كني و چشم به حقوق بازنشستگي و بيمه درماني و اين دل خوش كنكها بدوزي بنظر من ضرر مي كني از ماگفتن بود!
راستي آقا يا خانم اديسه نتيجه مصاحبه شما چي شد؟
12-23-2013, 03:36 AM
ارسال: #18
با سلام مجدد خدمت دوستان
اکنون که در حال نگارش این سطور هستم دید خیلی بازتری نسبت به استخدام های دولتی پیدا کردم و برای بهره مند شدن سایر دوستان تجربیات خویشتن را مرقوم می کنم تا محظوظ شوید!!!
---------
ماجرای من : برای استخدام سازمان میراث فرهنگی در سال 92 شرکت کردم و در آزمون مربوطه از نمره 100 موفق به کسب نمره 84 شدم و طبق اعلام تلفنی کارمند نهاد مربوطه بنده به عنوان نفر دوم آزمون شناخته شدم و برای مصاحبه حضوری دعوت شدم منتها ب من گفتند که شرایط سنی مناسب را ندارم و رد شدم!!! بنا ب عبارتی بنده موقع تحویل مدارک شرط سنی را داشتم ولی قبل آن با اختلاف ناچیزی نداشتم!!!
نکاتی که من در استخدام دولتی فهمیدم:
1- از روز فردایی که آزمون را دادید پیگیر نتیجه باشید و حتی شده هر روز خدا هم تلفن بزنید و بپرسید.
2- مدارک خودتان را جمع آوری کنید و آماده داشته باشید تا هر وقت گفتن سریع ارائه کنید.
3- مدارک مربوط به تسلط تان بر مهارت های مختلف، اعم از کارت بسیج گرفته تا توانایی پرورش شتر مرغ را همراه خودتان داشته باشید.
4- برای حفظ ظاهر هم که شده ته ریش داشته باشید ولی یقه را نبنیدید !
5- حداقل یک سوره قرآن رو هم که شده یاد بگیرید خوب بخوانید.
6- رساله مرجع تقلیدتان را حفظ هم که باشید فایده ای ندارد چون احکامی می پرسند که واقعا سخته ولی اون اصل کاری ها رو بلد باشید و نرید سراغ کفن میت و احکام عجیب غریب.
7- شهدای محراب رو بلد باشید
8- سعی کنید در ارگان مربوطه یک نفر پارتی پیدا کنید که اخبار ادارای رو به شما منتقل کنه
9- شرح وظایف شغلی خودتون رو از سایت ارگان مربوطه پیدا کرده مطالعه کنید.
10-از دروغ گفتن خودداری کنید و پرحرفی هم نکنید چون ضایع می شید آخرش.
11- در همه حال خونسردی خودتون رو در رف و آمد های احتمالی پر شمار حفظ کنید و سر کارمندان داد نزنید چون ممکنه به صورت کاملا سهوی مدارک پرونده شما بلایی سرش بیاد!!!
-------------------------
جمع بندی:
متاسفانه در استخدام های دولتی ما شاید اخرین اصلی که به آن توجه شود شایسته سالاری باشد. در آزمونی که از بین 1200 نفر شرکت کننده (برای استخدام سه نفر)، نمره 84 رو کسب کردم و نفر اول هم نمره 87 رو آورده بود(دوست خودم بود) وقتی با اداره کارگزینی ارگان مربوطه تماس گرفتم به من گفتند که شما نفر دوم آزمون هستید و نفر اول هم نمره اش 87 بوده است.
وقتی به صورت حضوری مراجعه کردم و گفتم نفر دوم هستم گفتند خیر نفر پنجم هستید!!! گفتم چطور شد که من شدم 5ام؟ گفتند که نفر اول نمره 87.5 رو کسب کرده!!! دو نفر 87 شده اند و یک نفر هم بالاتر از شماست و شما نفر 5امید!!!
توضیح این که آزمون مربوطه تستی بود و اصل در آزمون تستی نمره نیم وجود ندارد و از طرف دیگر حرف بحث سهمیه جانباز و شهید که شد فشارم افتاد چون فهمیدم محاله در این ازمون "واقعا کثیف" حق به حقدار برسه منتها خویشتنداری کردم تا این که با یک برداشت از قانون بنده رو از دور استخدام حذف کردن و اون دوستم هم که نفر اول ازمون بود با نمره 87 دچار سرنوشت نامعلوم شد!!!! یعنی نه بهش گفتن استخدامی نه گفتن که ردی.
لذا :
دوستان عزیز به هیچ وج زندگی خود را براساس ازمون های استخدامی دولتی نچینید چون این آزمون ها براساس روابط و نه ضوابط هستند و روال اداری آن ها نیز شفاف نیست ، به این معنی که اطلاع رسانی ها به صورت عمدی با تاخیر انجام میشه تا افراد ساده از همه جا بیخبر فکرکنند رد شدن و مسائلی ازاین دست.
در پایان جا داره یک شعر از مرحوم خیام نقل کنم که واقعا ختم همه این ماجراها رو به زیبایی هر چه تمام تر گفته:
قانع به یک استخوان چو کرکس بودن / به ز آن که طفیل خوان ناکس بودن
با نان جوین خویش ساختن / حقا که به است که آلوده به پالوده هر خس بودن

امیدوارم تجربیات حاصله مفید بوده باشند
مثبت اندیش ولی واقع گرا باشید.
چنان چه هر یک از دوستان سوالی داشتند در خدمتشون هستم.

-------------------
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنماي در مورد چه چيزي بخريم سود بكنيم؟ reza1 10 2,415 07-05-2025 02:56 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  زمین 800 متری در گیلان negar6 8 2,275 06-28-2025 07:58 PM
  مشورت در مورد اجاره رستوران MOBIN66 10 2,025 05-29-2025 03:02 PM
  مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی mseyfzadeh 4 19,725 11-03-2023 02:09 PM
آخرین ارسال: sansigold
  راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه pooga 11 21,715 09-26-2022 12:15 PM
آخرین ارسال: mohammad1112
  راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی mjpt1 17 30,203 06-17-2020 01:05 PM
آخرین ارسال: sherwin
  درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ mahdi_ctr 1 8,647 02-06-2020 05:42 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات abco 6 11,337 10-28-2019 01:54 PM
آخرین ارسال: reza8490
Exclamation سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ Ariya 1 657 01-25-2019 10:08 PM
آخرین ارسال: Ariya
  مراکز فروش عطر و ادکلن عمده در تهران! tondar12 27 33,521 01-23-2019 05:05 PM
آخرین ارسال: Behdad2666
  راهنمایی برای تبلیغات در زمینه دکوراسیون داخلی اگر تجربه دارین لطفا دریغ نکنید memars 3 1,576 01-16-2019 07:07 PM
آخرین ارسال: DddKing
  مشاوره برای تاسیس یک موسسه کاریابی در یک شهرک صنعتی بزرگ mohsen13716 0 763 01-10-2019 02:19 PM
آخرین ارسال: mohsen13716
  مشاوره برای دریافت مجوز کارگزاری matin3138 1 925 10-31-2018 02:39 PM
آخرین ارسال: ehsan_info
  راهنمایی در مورد دستگاه چاپ بنر mohsen6099 7 4,561 06-28-2018 08:13 PM
آخرین ارسال: simayeshahr
Lightbulb کمک در فروش عمده محصول ساخت خودم در تهران masoudmom 0 757 05-21-2018 04:35 PM
آخرین ارسال: masoudmom
  برای موفقیت در کسب و کار لوازم یدکی خودرو راهنمایی می خوام yousefi66 3 20,508 05-09-2018 05:50 PM
آخرین ارسال: mohammad97
  نیاز به کمک و مشاوره برای باز کردن مغازه arman66 7 6,689 12-24-2017 10:41 PM
آخرین ارسال: علی عزت نژاد
  مشاوره در مورد بسته بندی ماهی saed470 4 2,443 12-01-2017 01:56 AM
آخرین ارسال: In.ebrahim
  پیشنهاد شما درباره راه انداختن یک کار در یک زیرزمین تجاری 107 متری؟ nasimparsi 2 2,255 11-12-2017 04:48 AM
آخرین ارسال: shahin0056
Wink با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ navidmooomen 2 650 09-20-2017 02:30 AM
آخرین ارسال: mehdi5152

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS