ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راهنمايي در مورد وبلاگ زمان کنونی: 09-26-2025, 11:41 PM |
|||||||
|
راهنمايي در مورد وبلاگ
|
12-24-2012, 05:23 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
راهنمايي در مورد وبلاگ
سلام
دوستان عزيزم من يه وبلاگ واسه فروش مرغ و خروس زينتي زدم ميخواستم ببينم چطور بازديدشا تو موتورهاي جستجو بالا ببرم ممنون ميشم راهنمايي كنين http://radepayetabiat.mihanblog.com/ اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
12-24-2012, 06:13 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: راهنمايي در مورد وبلاگ
دوست عزیز بهترین کار اینه که سئو رو انجام بدید
اگه بتونی یه سایت بیاری بالا بهتره به نظرم ولی بازم میگم بهترین کار سئو هست موقعیتی که هرگز در آن نبوده اید را قضاوت نکنید |
|||
12-25-2012, 02:10 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
جناب مردانیان!
در مورد بالا بردن بازدید وبلاگ , بنده اطلاعات دقیقی ندارم ولی نظری دارم در مورد عکس های وبلاگتان که می نویسم: 1- برای اینکه از پرنده هایتان عکس بگیرید , حتما مکانی را برای این کار آماده کنید. محیط را طوری نشان دهید که با دیدن عکس ها , بیننده مطمئن شود که به صورت حرفه ایی کار می کنید و با فردی کاملا حرفه ایی طرف است با استانداردهای جهانی. لازم نیست محیط بزرگی را در نظر بگیرید. می تواند یک محیط کوچک باشد و عکس ها را از نزدیک بگیرید. 2- فقط کافی است که یک جفت پرنده را در عکس نشان دهید. لزومی ندارد که حجم کارتان را مشتری ها بدانند. انشاا.. روزی که به تعداد قابل توجه پرنده داشتید , عکس از مجموع پرندگان را در وبلاگ (که به امید خدا به زودی تبدیل به سایت می شود) قرار دهید که قدرت شما را بدانند. 3- برای پرندگان تان اسم انتخاب کنید و به آنها هویت بدهید. و آنها را با عکس معرفی کنید. 4- برای جوجه ها و تخم ها شناسنامه درست کنید. حتی اگر شده یک دفترچه خودتان طراحی کنید و در آن نام پرنده , پدر , مادر و... را قید کنید. در دفترچه فضایی را برای وارد کردن اطلاعات پزشکی (واکسن و ...) در نظر بگیرید. البته من قبلا پرورش خروس برای جنگ را دیده ام , مشابه سبک کاری شما و در حجم 15-20 عدد خروس بود. ولی چون شما یک میلیاردر هستید باید مشتری را در حرکت اول کیش و مات کنید. پیروز باشید ![]() ![]() ![]() |
|||
01-02-2013, 05:05 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(12-25-2012 02:10 AM)maxsoulfly نوشته شده توسط: جناب مردانیان! ممنون از نظرات عاليتون من يه سري توليد كننده تو اصفهان شناسايي كردم كه محصولات اونا را اينترنتي بفروش ميرسونم انشاالله خودم توليد كردم تمامي موارد مورد اشاره را انجام ميدم يه اتليه مرغ و خروس،شجره نامه،شناسنامه و دفترچه درماني اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
01-06-2013, 11:47 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
برای سئوی وبلاگ زیاد قدرت مانور ندارین. مگر اینکه از سیستم هایی استفاده کنید که بر مبنای وردپرس هستند. ولی به امید خدا هر وقت خواستین تبدیل به سایتش کنین هاست لینوکس بخرین و بگین براتون یه قالب وردپرس طراحی کنن. از قالب های رایگان نت هم می تونین استفاده کنین. دلیل اینکه میگم وردپرس بخاطر اینه که خودش افزونه هاو امکاناتی داره که به سئوی سایت خیلی کمک میکنن و با رعایت یه سری نکات دیگه میشه گفت نیاز به هزینه ی بالایی برای سئو ندارین
چون شروع کاره فکر میکنم اگر در سایر وبلاگ ها تبادل لینک و بنر داشته باشین خیلی کمکتون بکنه. بخصوص تو انجمن های گفتگو. انجمن های گفتگوی زیادی در زمینه حیوانات خانگی هست. کافیه آدرس وبلاگتون رو تو امضاتون بذارین و اونجا هم کم و بیش پست بدین. روی بازدیدتون تاثیر میذاره گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی "مولانا" |
|||
01-07-2013, 12:43 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سئوی وبلاگ میهن بلاگ از وب سایت یا بلاگ های وردپرس راحت تره.
1- از قالب های بلاگ اسکین استفاده کنید 2- تبادل لینک 3- کمی متن مطالبتونو زیادتر کنید 4- صبر با آرزوی موفقیت |
|||
01-07-2013, 01:58 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام دوست من
اولین کار هدفمند کردن بازدید کننده هستش. شما ورودی گوگل میخوای ولی این نکته رو میخوام بپرسم. همون 10-20 نفری که الان میان توی وبلاگت چیزی میخرن ؟ نخیر. چرا ؟؟ هزینه ایجاد یک سایت با تشکیلاتش و قالب رایگان و مدیریت محتوی رایگان. 5-6 تومن دامنه و 20-30 تومن هاست. کسی که 30 تومن خرج بیزینس خودش نکنه انتظار داری ازش مرغ و خروس 500-600 و ... تومنی بخرن ؟ سایت باید حالتی ایجاد بشه که آدم اصلا دلش نیاد ازش خارج بشه. یعنی اگر شخصی حتی علاقه ای هم نداره به این موجودات تصاویری ببینه و توضیحاتی بخونه در موردشون که دلش بخواد یکیشو داشته باشه. در مورد بهینه سازی. بهینه سازی فقط یه سری تنظیمات و یه سری افزونه و یه سری کد داخل قالب نیست. همین استفاده از همون بازدید های اندک هم نوعی بهینه سازی هستش. وقتی روزی 100 تا بازدید آدم داشته باشه ولی خریدار 0 باشه. اگر بازدیدت 1000 تا هم بشه خریدار زیاد فرقی نمیکنه وقتی بی هدف باشه. نکته اول و تاکید اول تبدیل وبلاگ به سایت هستش برای شما اگر میخواین روی همین وبلاگ کار کنین. وبلاگ برای بهینه سازی ساختار داخلیش کنترل یک قالب رو به شما داده که خب میتونید دنبال قالبهای بهینه باشید. متنها کپی نباشه و به صورتی نوشته بشه که آدم دوست داشته باشه بخونه نه خسته کننده، نه خیلی کتابی. همراه تصویر باشه پست های مرتبط به هم یه جوری بهم ربط پیدا کنن که بازدید کننده وقتی از چیزی خوشش میاد بتونه چیزاش مشابهش رو هم ببینه. شاید از اونا هم خوشش بیاد تبادل لینک مرد. 2-3 تا الگوریتم بعد از این قضیه تبادل لینک گوگل اضافه کرده و وبمسترای ایرانی متاسفانه هنوز گیر تبادل لینک هستن. من لینک بدم به شما و شما لینک بدی به من. گوگل الاغ نیست. میدونه یه کار غیر منطقی هستش پس هیچ امتیازی نمیده اگرم پافشاری کنی باید با گوگل خداحافظی کنی. لینک یک طرفه کماکان جای کار داره ولی دو طرفه اصلا. فعلا همینا ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
01-07-2013, 09:00 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
بله گوگل الاغ نیست ولی تا وبلاگ تازه کار ایشون بیاد درگوگل رتبه بگیره از طریق همین تبادل لینک افراد زیادی با وبلاگشون آشنا میشن. بعد که یه زمان دو سه ماهه گذشت و مطالب ایندکس شده ی ایشون بهتر شد میتونن قضیه تبادل لینک رو بذارن کنار و روی سئو بیشتر کار کنن. البته من تبادل لینک معمولی با وبلاگ های غیر مرتبط با موضوع ایشون رو نمیگما
گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی "مولانا" |
|||
01-07-2013, 02:53 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
خیلی ها اعتقاد دارن که از طریق وبلاگ نمی توان فروش خوبی داشت اما این باور غلطی است که بین بیشتر وب مستر های ایرانی پخش شده. وبلاگ به دلیل خودمانی بودن و داشتن حالت دوستانه بیشتر مورد استقبال مردم قرار می گیره و میزان فروشش در بسیاری از مواد بیشتر از وب سایت است. اما تنها مشکل وب سایت کوتاه بودن دست برنامه نویس در جنبه های سمت سرور است که این مشکلات هم در سایه وجود ابزار های ایرانی و خارجی مختلف برای وبلاگ ها برطرف شده است.
از ویژگی های منحصربفرد وبلاگ ها در سئو استقبال بالای صاحبان وبلاگ های دیگر در زمینه تبادل لینک است. و ترافیک جذب شده از وبلاگ ها در مقایسه با وب سایت بیشتر است. در مورد سئوی قالب وبلاگ هم نیازی به پرداخت هزینه های بالا به سئو کاران نیست و کافیه از قالب های بلاگ اسکین برای وبلاگ خود بهره ببرید چون اکثر قالب های بلاگ اسکین سئو شده هستند. در مورد سئوی مطالب هم با مطالعه چند تا مقاله فارسی به راحتی به یه سئو کار متن تبدیل می شید. |
|||
03-12-2013, 02:57 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
دوست عزیز من به عنوان یه بیننده سایت شما پیشنهاد میکنم موسیقی رو از وبلاگتون حذف کنید.
موفقیت یعنی: کسب تجربه از دیروز - استفاده از امروز - امید به فردا شکست یعنی: حسرت دیروز - اتلاف امروز - ترس از فردا |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ | iranvps | 1 | 578 |
04-06-2018 07:53 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
سوال در مورد راه اندازی سایت فروشگاهی | sd161 | 10 | 2,990 |
04-06-2018 07:47 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
تبلیغات در سایتهای دیگر | Divar | 59 | 8,879 |
09-18-2017 11:47 AM آخرین ارسال: asmadanesh |
|
![]() |
ایده و طرح بازی آنلاین (همکاری در ساخت بازی) | iman.r | 4 | 2,634 |
03-26-2017 01:09 AM آخرین ارسال: هورداد |
درامد در اینترنت | alicpu | 457 | 108,736 |
10-07-2016 06:05 PM آخرین ارسال: farshid-salehi |
|
کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت | alicpu | 50 | 19,669 |
08-27-2016 02:43 PM آخرین ارسال: mehdi-f |
|
راهنمایی ثبت سايت در گوگل... | سعید.کرمی | 10 | 3,485 |
08-06-2016 11:19 PM آخرین ارسال: لبخند |
|
بهترین راهنمایی در مورد افزایش فروش(زیورآلات طلا و نقره) | hoodijoon | 1 | 929 |
01-29-2016 05:44 PM آخرین ارسال: business_nuts |
|
کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب | c4t3r | 57 | 10,507 |
11-03-2015 06:06 PM آخرین ارسال: reza_yki |
|
با این مواردی که بلدم چه می توانم در عرصه نت انجام دهم | arash_tab | 18 | 2,789 |
10-05-2015 09:36 PM آخرین ارسال: ramin7 |
|
نواوري در پرداخت | hamancn | 2 | 605 |
09-29-2015 10:29 AM آخرین ارسال: hamancn |
|
![]() |
مشورت بسیار مهم با همه دوستان در مورد گرفتن سرویس فورواردینگ کالا به ایران ؟ | Ariya | 1 | 652 |
08-16-2015 03:23 AM آخرین ارسال: radd |
اهمیت چت آنلاین در فروش اینترنتی | reza.rs | 4 | 1,081 |
07-15-2015 02:59 PM آخرین ارسال: reza.rs |
|
لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید | yousefi66 | 3 | 1,033 |
06-22-2015 09:08 PM آخرین ارسال: K4Z3M |
|
درآمد با وبلاگ نویسی؟ | Nuruzzaad | 13 | 4,025 |
06-22-2015 01:06 AM آخرین ارسال: fekreabi |
|
![]() |
چند سوال جدی در مورد اجرای ایده یک شبکه اجتماعی منحصر به فرد و خاص. | Yoosef.71 | 12 | 3,821 |
06-14-2015 01:37 AM آخرین ارسال: poryaghoobi |
موفق ترین کسب و کارهای اینترنتی؛درآمد: 1000 دلار در هر ثانیه! | محسن دوستوندی | 7 | 2,606 |
05-05-2015 08:44 AM آخرین ارسال: Saeed.MD |
|
![]() |
قدم اول در راهاندازی کسبوکار اینترنتی چیست؟ | samiar afshari | 0 | 969 |
03-06-2015 03:55 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
راهنمایی در رابطه با بسته بندی عدس و برچسب زدن و مجوز های لازم | Skp | 2 | 1,053 |
01-31-2015 01:52 AM آخرین ارسال: alironya |
|
نویسندگی در سایت ها | alicpu | 39 | 10,293 |
11-08-2014 08:54 PM آخرین ارسال: alicpu |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: