خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها (/showthread.php?tid=9825) |
خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - vivan - 10-15-2013 09:55 AM سلام من تصمیم دارم که تعدادی کالا از عمده فروشان اینترنتی بخرم و سپس به مغازه ها مراجعه کنم و کالاهایم را به مغازه دارها بفروشم اما تابحال سابقه این کارو نداشتم! چند سوال برام پیش اومده: 1. نظر شما در مورد این کار چیه؟ 2. چجوری مغازه دار را راضی کنم که از من جنس بخرد؟ 3. چجوری صحبت کنم که مغازه دار وسوسه شود تا کالای من را بخرد؟ 4. فوت و فن های این کار چیست؟ و اگر نکته ای لازم میدانید، لطفا بگویید! با سپاس فراوان RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - karaj - 10-15-2013 10:10 AM اگر در تهران هستید به بازار تهران برای خرید جنس اقدام کنید بخاطر اینکه قیمت ای که از عمده فروشان اینترنتی بخوای بخری فرق می کنه تا قیمت بازار RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - m-jalalvand - 10-15-2013 10:13 AM (10-15-2013 09:55 AM)vivan نوشته شده توسط: سلامسلام. جواب سوالهاتونو تک تک میدم 1-به نظر این حقیر ، در اینترنت نمیشود چیزی را به صورت عمده خرید.هستند سایت هایی که به عنوان فروش عمده اقدام میکنند اما همیشه خرید جنسی به صورت حضوری ، هم موفقیت امیز تر خواهد بود و هم با قیمت کمتری میتوان اجناس را خریداری کرد.منظور شما چه جنس و کالایی است ؟بفرمایید تا مرکز عمده فروشهایش را برایتان مشخص کنم 2-بحث راضی کردن و جلب اعتماد مشتری ، یک بحث تخصصی هستش که در انجمن کامل در مورد روابط عمومی و فروش و بازاریابی صحبت شده 3-تمام سوالهای 3 به بعد شما بحث های تخصصی فروش هستش که به وفور در موردش صحبت شده و در انجمن سرچ کنید تا از تکرار مطالب کاسته بشه موفق باشید RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - vivan - 10-15-2013 11:17 AM مرسی! من شهرستان لار- فارس زندگی میکنم! محصولات مدنظرم هم، کالاهایی هستند که در م/ا/ه/و/ا/ر/ه تبلیغ میکنند و بقیه کالاهای جدید و جذاب و جالب! بنظر خودمم مهمترین بخش تهیه اجناس با قیمت ارزان است! اما نمیدونم چجوری جنس را با قیمت پایین تر از عمده فروشان اینترنتی تهیه کنم؟ RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - karaj - 10-15-2013 11:20 AM شما می تونید نمونه جنس بگیرید و به بازاریابی شروع کنید و اگر سفارش گرفتید می تونید به فروشنده بگید براتون بفرسته اینطوری کم تر ضرر می کنید. RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - اقاي ايـــده - 10-15-2013 11:45 AM جنس هاي كه در نت فروش ميره بخصوص اون جنس هاي كه مد نظر شماست همگي قيمت هاي دارند كه بيش از قيمت واقعي هست. بطور مثال يك كفش 190000 تومان- يا يك تشك 300000 تومان. تا انجايي كه بخاطر دارم در همين حوزه ها كالاهاي مختلف هست. بر همين اساس اگر خيلي به شما تخفيف بدهند بازم فكر نميكنم بتوانيد قيمت خوبي بدست بياريد. حال اگر فرضا قيمت خوبي را هم بدست بياريد تا به فروشنده بديد. موضوع كالاي قاچاق اين موارد مياد وسط.(بحث زياددارد اما وارد نميشيم) كالاهاي رو كه ميخواهيد عرضه كنيد بايد بررسي كنيد كه مشكلي نداشته باشند. تا هم تقاضا داشته باشند و هم براي شما مشكلي پيش نياد مورد ديگه ابتدا قبل از اقدام بايد تحقيق كنيد كه كدام كالاها در بازار نياز هست سپس اقدام به خريد كنيد. اينطور نشود كه هزينه كنيد كالاها را خريداري كنيد بعد از ان مشتري نباشد و ضرر كنيد. توصيه ميكنم اگر ميخواهيد وارد كار فروش بشيد. چند مدتي رو بصورت بازارياب مشغول بشيد سپس با برنامه ريزي جلو بريد و در كنار فروش و عرصه كالاي شركت هاي ديگه كالاهاي كه خودتان ميتونيد تهيه كنيد رو هم عرضه كنيد. موفق باشيد RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - vivan - 10-15-2013 07:59 PM سایر دوستان پیشنهاد یا نظری ندارن؟ RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - mrs.abbasi - 11-08-2013 01:26 AM دوستان راهنمایی های خیلی خوبی کردن. خود بنده ازطریق اینترنت و دوستانی که توی بازار میشناختم شروع به تحقیق درخصوص تن ماهی کردم. جایی که تن ماهی تحویل می شه رو پیدا کردم و ازش تعدادی خریدم وقتی از کیفیتش مطمئن شدم شروع کردم براش بازاریابی کردم هرجا رفتم گفتم این تن ماهی رو من به بچه کوچیکم میدم. به مغازه های بین راهی یا افرادی که در شرکتها مسئول خرید هستن رو پیدا می کنم و هر تن ماهی رو 1200 ارزون تر از قیمت درج شده روی قوطی بهشون پیشنهاد می دم. وقتی یک شل (باکس) می خرن 24*1200= 28800 خالص سود میکنن پس وسوسه می شن و می خرن. به دوستان و همکاران هم گفتم هر کسی که بخواد می تونه به فامیل و همسایه ها زیر قیمت بفروشه یعنی خودش یه سودی بکنه به فامیل هم بفروشه. جنسی که می خواید روش کار کنید رو بفرمائید براتون بگیم قیمتش چند و کجا منبعشه. درضمن قسمتی از فروش و سود من بخاطر اقایی هست که بسیار فعاله و من می خرم و به ایشون با سود خیلی خیلی پایین میفروشم. ایشون بازاریابی می کنن و در اخر هر روز سفارش ها رو به من اطلاع می دن تا با سفارشهای خودم جمع کنم. RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - habib tousi - 11-08-2013 08:27 PM خرید از اینترنت اشتباه محض هستش.تا بحال چند باری خرید کردم و از معتبرترین سایت ها.چاره, دی جی کالا و .... متاسفانه همه شون مشکل داشتن زنگ هم میزنی میگن برگشت بده اما این وسط هزینه پست رو باید از جیب مبارکت بدی RE: خرید عمده کالا و فروش آن به مغازه دارها - مهدی70 - 12-24-2013 10:46 PM سلام دادش به نظر بنده از استعدادای هر خودت استفاده کن |