سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک گرفتن از شما - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: کمک گرفتن از شما (/showthread.php?tid=9299)

کمک گرفتن از شما - jahanagahi - 08-09-2013 10:21 PM

با توجه به اینکه عزیزانی که در این انجمن هستند همه صاحب نظر هستند میخواستم مشورتی با شما عزیزان داشته باشم.
چگونه می توانیم حرکت کاری خود را به استانها و شهرستانها در زمینه های بازاریابی و پخش و تولید و در نهایت کارآفرینی بکشانیم.
منتظر پیشنهادات خوب شما هستم.

RE: کمک گرفتن از شما - jujushow - 08-10-2013 12:34 AM

سلام
خوب شخصا برای بازاریابی اقدام کردم . نمیدونم شاید همه جا اینجوری نباشه اما قیمتهای راهکار به مقدار خیلی کمی از قیمتهای بازار شهرمون کمتر بود و وقتی محاسبه هزینه ارسال رو کردم تقریبا چیز خاصی تهش برام نمیموند . یعنی در بهترین حالت ضرر نمیکردم .

واقعا اگر کسی بتونه بازاریابیشو با راهکار شروع کنه و ادامه بده به نظرم اینده موفقی در انتظارشه .

RE: کمک گرفتن از شما - rasoul.es1989 - 08-10-2013 01:11 AM

(08-09-2013 10:21 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  با توجه به اینکه عزیزانی که در این انجمن هستند همه صاحب نظر هستند میخواستم مشورتی با شما عزیزان داشته باشم.
چگونه می توانیم حرکت کاری خود را به استانها و شهرستانها در زمینه های بازاریابی و پخش و تولید و در نهایت کارآفرینی بکشانیم.
دادن امتيازات ويژه ( تخفيف يا جايزه ) براي همكاري و فروش اجناس
براي توليد و كارافريني ، مشاوره در زمينه سرمايه گذاري و تهيه مواد اوليه به قيمت مناسب

RE: کمک گرفتن از شما - jahanagahi - 08-10-2013 01:20 AM

(08-10-2013 01:11 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  
(08-09-2013 10:21 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  با توجه به اینکه عزیزانی که در این انجمن هستند همه صاحب نظر هستند میخواستم مشورتی با شما عزیزان داشته باشم.
براي توليد و كارافريني ، مشاوره در زمينه سرمايه گذاري و تهيه مواد اوليه به قيمت مناسب

نظر کمک در جهت کارآفرینی است.اینکه عزیزان استانها و شهرستانها فعال شوند.

RE: کمک گرفتن از شما - zoofanoon - 08-10-2013 01:34 AM

تهیه و پخش اجناسی که هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت قابل رقابت با سایر مراکز پخش باشند. به گونه ای که اگر مدیر سوپر یا فروشگاهی اجناس ویزیتور پخش راهکار را دید تصمیم بگیرد که از این به بعد از نمایندگی پخش راهکار خرید نماید.
تهیه محصولات راهکار از مراکز استانها علی الخصوص از صندوقهای استانی که البته چند موردی
از طرف راهکار خوشبختانه فراخوان داده شده .

RE: کمک گرفتن از شما - rasoul.es1989 - 08-10-2013 01:41 AM

(08-10-2013 01:20 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(08-10-2013 01:11 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  

نظر کمک در جهت کارآفرینی است.اینکه عزیزان استانها و شهرستانها فعال شوند.

با خوندن مطالب سايت و همفكري عزيزان انجمن، در دل اعضا خود به خود چشمه هاي كارافريني به جوش خواهند امد،هيچ كاري نشد نداره ، عيب انجام نشدن كار رو بايد پيدا كرد و سريعاً بر طرف كرد .
خود من تشنه توليد و انجام كارهاي متعدد هستم ولي با مشورتي كه با شما كردم ( تلفني ) فعلاً دست كشيدم ، ولي اين به معناي بي تحركي نيست من برنامم رو چند سالي عقب انداختم ولي تحقيقاتم رو نه ... چون هر چه بيشتر تحقيق كنم و بهتر بازار و نيازهاي استانم رو بشناسم در اينده قطعاً موفقتر خواهم بود.

RE: کمک گرفتن از شما - Delta.H - 08-11-2013 11:10 PM

به نظر من مرکز پخش باید برای محصولات خود پوستر، بروشور و کاتالوگ با کیفیت چاپ و به طور رایگان توزیع کند یعنی هر کس که اولین نمونه محصولات را دریافت کند محصولات تبلیغاتی را نیز به همراه آن دریافت نماید.
همچنین برای یک دوره حداقل 6ماهه سود خود را به کمترین حد برساند تا حداکثر سود به نمایندگان و نهایتاً فروشندگان جزء منتقل شود.
ضمناً داشتن یک تیم متخصص در زمینه بازاریابی که بتواند به بازاریابان/نمایندگان برای شروع و ادامه کار آموزش های فشرده ای ارائه کند می تواند مفید باشد.

RE: کمک گرفتن از شما - راهکار - 08-11-2013 11:15 PM

(08-11-2013 11:10 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  به نظر من مرکز پخش باید برای محصولات خود پوستر، بروشور و کاتالوگ با کیفیت چاپ و به طور رایگان توزیع کند یعنی هر کس که اولین نمونه محصولات را دریافت کند محصولات تبلیغاتی را نیز به همراه آن دریافت نماید.
همچنین برای یک دوره حداقل 6ماهه سود خود را به کمترین حد برساند تا حداکثر سود به نمایندگان و نهایتاً فروشندگان جزء منتقل شود.
ضمناً داشتن یک تیم متخصص در زمینه بازاریابی که بتواند به بازاریابان/نمایندگان برای شروع و ادامه کار آموزش های فشرده ای ارائه کند می تواند مفید باشد.

با تشکر از پیشنهاد خوب شما. حتما این مسئله مورد توجه قرار میگیرد.

RE: کمک گرفتن از شما - jahanagahi - 08-11-2013 11:21 PM

(08-11-2013 11:10 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  به نظر من مرکز پخش باید برای محصولات خود پوستر، بروشور و کاتالوگ با کیفیت چاپ و به طور رایگان توزیع کند یعنی هر کس که اولین نمونه محصولات را دریافت کند محصولات تبلیغاتی را نیز به همراه آن دریافت نماید.

پیشنهاد بسیار زیبائی است. امیدوارم عزیزان راهکار (خودم هم از عزیزان هستم 25r30wi25r30wi25r30wi) این مسئله را رعایت فرمایند تا کارآفرینی بنحو احسن انجام شود.