بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! (/showthread.php?tid=9198) صفحه ها: 1 2 |
بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-29-2013 11:53 AM سلام همين امروز با اين انجمن آشنا شدم . چرا؟ نميدانم. اما اين را مي دانم كه اي كاش زودتر كلمه « انجمن هاي كسب و كار » را سرچ كرده بودم. بگذريم اسم من محمد جواد اميرآبادي و از حدود يك ماه پيش با يك سرمايه كوچك 5 ميليوني قرضي ، شروع به تهيه محصولاتي كردم براي توزيع در شيراز . حالا كه با اين انجمن اشنا شدم ، خواستم بگم كه منم شروع كردم ف شما بگو از همين امروز !!! در پست هاي بعدي روند كار و پيشرفتم را مي نويسم . اما در حال حاضر نوع كارم و اجناسي كه فعلا دارم : نوع كارم خريد و فروش است . با اين سرمايه كم ، بهترين به نظر خودم همين بود با توجه به سابقه كاري در يك سال و نيم گذشته ، در زمينه نايلون ، نايلكس و سلفون شروع كردم در مرحله اول با صحبت هايي كه با چند شركت توليدي و وارداتي تازه كار انجام دادم ، سعي كردم نمايندگي بگيرم كه اجناس خريداري شده ، دست اول باشد تا مانور قيمتي برايم راحت تر باشد ليست محصولاتي كه به صورت دست اول و نمايندگي ، شروع كردم ( فعلا در حد خريد چند كارتن و نمونه ) 1 - فويل آلومينيوم در اندازه هاي 20 و 30 سانتي و يك كيلويي و ساير اندازه ها 2 - كيسه زباله خوشبو 3 - كيسه زباله رنگي و مشكي 4 - كيسه فريزر 5 - سفره يكبار مصرف 6 - محصولات ساخت تركيه مانند دستمال تنظيف ، دستما چند كاره ، دستمال آشپزخانه رولي ، سيم ظرفشويي ، اسكاچ سبز ، ابر و اسكاچ جا ناخن دار و ... 7 - دستكش يكبار مصرف و كالاهاي ديگر در مرحله اول با چاپ تراكت هايي مخصوص بيرون برها ، رستوران ها و فست فودها كارم را شروع كردم . در اين مرحله با ارسال SMS تبليغاتي ، يك فروش داشتم در مرحله بعد با چاپ تراكت ويژه سوپر ماركت ها و توزيع آن ، يك فروش هم داشتم من از راهنمايي مديران اين سايت و تجربه ديگر دوستان استقبال خواهم كرد خلاصه اي در مورد خودم 20 سال سابقه حسابداري در شكرت هاي توليدي و صادراتي و توزيعي 43 سال سن داراي دو فرزند RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - Delta.H - 07-29-2013 04:23 PM سلام دوست گرامی خیلی خوش آمدید انشالله با مطالعه مطالب انجمن و کمک و همفکری دوستان بتوانید کارتان را توسعه دهید و روز به روز به میلیاردر شدن نزدیکتر شوید. آرزوی ما موفقیت شماست. RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - jahanagahi - 07-29-2013 05:56 PM مقدمت گلباران. سعی کنید تایپیکهای روانشناسی انجمن را به دقت مطالعه فرمائید موفقتر باشی. RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - yunespc - 07-29-2013 06:44 PM موفق باشید راستی شما در شاپ کیپر هم هستی RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-29-2013 11:58 PM ممنون از دوستان بله . من در شاپكيپر هم بودم و حالا گاهي سر مي زنم . بودنم مربوط به زماني بود كه فروشگاه اينترنتي داشتم . به توصيه دوستان ، مطالب پيشنهادي را مطالعه مي كنم RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - مهدی 1 - 07-30-2013 12:05 PM با درود شما مهمترین کار را نکرده اید یک کیف سامسونت یا شبه سامسونت تهیه کنید ، از هر محصول یک عدد داخل کیف می گذارید و با یک دسته فاکتور ، خودکار شروع می کنید بازاریابی محل به محل ، سلام می کنید بنده فلانی هستم ، نماینده فروش شرکت فلانی تهران در شهر فلان نمونه محصولات را آوردم ببینید ، از هر کدام نیاز دارید براتون فاکتور کنم انتظار نداشته باشید ، فاکتور را بهتون نقدا پرداخت کنند اگر از فروش یا مصرف جنستون مطمئن هستید ، مشتری علاقه ای به خرید از شما نشان نداد ، چند بسته ای از اون جنس به صورت امانی پیش ایشون بزارید و صرفا یک امضا زیر فاکتور ازشون به عنوان رسید بگیرید . این بهانه ای می شه برای اینکه چند هفته دیگه باز بهشون سر بزنید و انشالله در صورت فروش رفتن سفارش اصلی را بگیرید. همه چیز به روابط عمومی شما بستگی داره ، سعی کنید هنگامی که از مغازه یا ... هر کسی خارج می شوید یک خاطره بیاد ماندنی تو ذهن طرف از خودتون به جا بزارید ، حالا می تونه ریختن تعدادی کالا از قفسه باشه ، یا تعریف یک جک خوب ، یا خوردن یک شکلات بدون اجازه !! ، یا دادن یک شکلات و .... ضمنا کش خارجی تایلندی مارک روبین هم خواستی ما گاها پخش می کنیم بسته ای 2200 در خدمتیم RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-30-2013 01:30 PM آقاي مهدي 1 عزيز ممنون از راهنمايي شما اون كاري كه شما تعريف كرديد به نظر من « بازاريابي » نيست ، بلكه « ويزيتوري » است . گفتم تراكت هايي چاپ كردم و بدون اينكه نمونه اي نشان دهم يا دسته فاكتوري داشته باشم ، در جاهاي ويژه همان كالا ، توزيع كرده ام . فروش 3 فاكتور در يك ماه براي يك ويزيتور ، فاجعه است اما براي من كه قصدم بازاريابي است ، بيشتر معرفي خودم و محصولم خواهد بود ، خوب است . كاري هم كه شما پيشنهاد دادين ، هر چند كار خوبي است ولي به نظرم كمي قديمي است . اما فروش دارد . چون من دارم كالايي به « انسان » مي فروشم ، گذاشتن ياد و خاطره اي در ذهن او كاربردي است و همين كار را خواهم كرد . منتهي اين مرحله دوم برنامه بازاريابي من است . من در حال حاضر در حال جنگي نابرابر هستم . مثلا من كيسه فريزر دارم كه بايد با برندهايي مانند پنگوئن ، ياس و ... مبارزه كنم . مبارزه اي نابرابر . اما پيشنهاد شما در مورد فروش اماني را ، فكر خواهم كرد اما نكته بدش اين است كه با سرمايه كمي كه دارم ، پولم در بازار پخش خواهد شد و براي خريد بعدي مشكل پيدا خواهم كرد . اما براي اون مبارزه نابرابر ، روش مناسبي است . حركتي كه يكي دو روز پيش كردم ، مراجعه به فروشگاه رفاه شيراز بود و صحبت با مسئول بازرگاني آن . صحبتي كه كرد اين بود كه خريدشان به صورت ملي است و بايد از طريق تهران معرفي بشوم . اگر كسي در اين مورد اطلاعاتي دارد ، لطفا اعلام كند ، شايد به درد بقيه هم خورد . RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-30-2013 06:53 PM امروز در يك گردش نصفه و نيمه ، مركز پخشي پيدا كردم كه تمايل به همكاري داشت . كاتالوگي كه تهيه كرده بودم رو بهش دادم و نمونه اي از كارهارو نشون دادم. قرار شد با هم همكاري داشته باشيم و تماس از ايشون باشه . هر چند من پي گيري خواهم كرد و در يكي دو روز آينده ، فروشي به ايشان خواهم داشت RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - بيلا بالا - 07-30-2013 07:05 PM سلام دوست عزيز برايت ارزوي موفقيت ميكنم كار با فروشگاهايي مثله رفاهو از اين قبيل الان براي شما عملي نيست چون تسويه حساب 3 ماهه هست اگر جنسي هم سرقت شود به عهده خودتون هست شرايط مناسب براي تجارت نوپاي شما نيست RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - مهدی 1 - 07-30-2013 07:15 PM از نظر من موفقیت شما در گرو ویزیتوریست ، اون بازاریابی که شما دنبالش هستید ، با شرایط مالی و سرمایه ای شما فعلا همخونی نداره ، باید واقع بین بود . برای من امید واهی دادن به دوستان کاری نداره یا بهتر بگم ساده ترین راه هست ولی اگر دنبال پیشرفت در این کار جدیدتون ، باید آستین ها را بالا بزنید ، کفش آهنی را به پا کنید و تک به تک ویزیت کنید. تو بازار شناخته بشید و به مرور ، حجم سفارشات و فاکتورها بالا بره ، تا زمانی که رقبا را کنار زده باشید و دیگه از دفترتون تکان نخورید ، کاری که الان هم صنفی های قدیمی تر شما دارن انجام می دهند موفق و پیروز باشید |