سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! (/showthread.php?tid=9198)

صفحه ها: 1 2

بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-29-2013 11:53 AM

سلام
همين امروز با اين انجمن آشنا شدم . چرا؟ نميدانم. اما اين را مي دانم كه اي كاش زودتر كلمه « انجمن هاي كسب و كار » را سرچ كرده بودم. بگذريم
اسم من محمد جواد اميرآبادي و از حدود يك ماه پيش با يك سرمايه كوچك 5 ميليوني قرضي ، شروع به تهيه محصولاتي كردم براي توزيع در شيراز .
حالا كه با اين انجمن اشنا شدم ، خواستم بگم كه منم شروع كردم ف شما بگو از همين امروز !!!
در پست هاي بعدي روند كار و پيشرفتم را مي نويسم . اما در حال حاضر نوع كارم و اجناسي كه فعلا دارم :
نوع كارم خريد و فروش است . با اين سرمايه كم ، بهترين به نظر خودم همين بود
با توجه به سابقه كاري در يك سال و نيم گذشته ، در زمينه نايلون ، نايلكس و سلفون شروع كردم
در مرحله اول با صحبت هايي كه با چند شركت توليدي و وارداتي تازه كار انجام دادم ، سعي كردم نمايندگي بگيرم كه اجناس خريداري شده ، دست اول باشد تا مانور قيمتي برايم راحت تر باشد
ليست محصولاتي كه به صورت دست اول و نمايندگي ، شروع كردم ( فعلا در حد خريد چند كارتن و نمونه )
1 - فويل آلومينيوم در اندازه هاي 20 و 30 سانتي و يك كيلويي و ساير اندازه ها
2 - كيسه زباله خوشبو
3 - كيسه زباله رنگي و مشكي
4 - كيسه فريزر
5 - سفره يكبار مصرف
6 - محصولات ساخت تركيه مانند دستمال تنظيف ، دستما چند كاره ، دستمال آشپزخانه رولي ، سيم ظرفشويي ، اسكاچ سبز ، ابر و اسكاچ جا ناخن دار و ...
7 - دستكش يكبار مصرف
و كالاهاي ديگر
در مرحله اول با چاپ تراكت هايي مخصوص بيرون برها ، رستوران ها و فست فودها كارم را شروع كردم . در اين مرحله با ارسال SMS تبليغاتي ، يك فروش داشتم
در مرحله بعد با چاپ تراكت ويژه سوپر ماركت ها و توزيع آن ، يك فروش هم داشتم

من از راهنمايي مديران اين سايت و تجربه ديگر دوستان استقبال خواهم كرد
خلاصه اي در مورد خودم
20 سال سابقه حسابداري در شكرت هاي توليدي و صادراتي و توزيعي
43 سال سن داراي دو فرزند

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - Delta.H - 07-29-2013 04:23 PM

سلام دوست گرامی
خیلی خوش آمدید
انشالله با مطالعه مطالب انجمن و کمک و همفکری دوستان بتوانید کارتان را توسعه دهید و روز به روز به میلیاردر شدن نزدیکتر شوید.
آرزوی ما موفقیت شماست.

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - jahanagahi - 07-29-2013 05:56 PM

مقدمت گلباران.
سعی کنید تایپیکهای روانشناسی انجمن را به دقت مطالعه فرمائید
موفقتر باشی.

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - yunespc - 07-29-2013 06:44 PM

موفق باشید راستی شما در شاپ کیپر هم هستی

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-29-2013 11:58 PM

ممنون از دوستان
بله . من در شاپكيپر هم بودم و حالا گاهي سر مي زنم . بودنم مربوط به زماني بود كه فروشگاه اينترنتي داشتم .
به توصيه دوستان ، مطالب پيشنهادي را مطالعه مي كنم

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - مهدی 1 - 07-30-2013 12:05 PM

با درود

شما مهمترین کار را نکرده اید

یک کیف سامسونت یا شبه سامسونت تهیه کنید ، از هر محصول یک عدد داخل کیف می گذارید و با یک دسته فاکتور ، خودکار
شروع می کنید بازاریابی محل به محل ،

سلام می کنید
بنده فلانی هستم ، نماینده فروش شرکت فلانی تهران در شهر فلان
نمونه محصولات را آوردم ببینید ، از هر کدام نیاز دارید براتون فاکتور کنم

انتظار نداشته باشید ، فاکتور را بهتون نقدا پرداخت کنند
اگر از فروش یا مصرف جنستون مطمئن هستید ، مشتری علاقه ای به خرید از شما نشان نداد ، چند بسته ای از اون جنس به صورت امانی پیش ایشون بزارید و صرفا یک امضا زیر فاکتور ازشون به عنوان رسید بگیرید . این بهانه ای می شه برای اینکه چند هفته دیگه باز بهشون سر بزنید و انشالله در صورت فروش رفتن سفارش اصلی را بگیرید. همه چیز به روابط عمومی شما بستگی داره ، سعی کنید هنگامی که از مغازه یا ... هر کسی خارج می شوید یک خاطره بیاد ماندنی تو ذهن طرف از خودتون به جا بزارید ، حالا می تونه ریختن تعدادی کالا از قفسه باشه ، یا تعریف یک جک خوب ، یا خوردن یک شکلات بدون اجازه !! ، یا دادن یک شکلات و ....
ضمنا کش خارجی تایلندی مارک روبین هم خواستی ما گاها پخش می کنیم بسته ای 2200 در خدمتیم

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-30-2013 01:30 PM

آقاي مهدي 1 عزيز
ممنون از راهنمايي شما
اون كاري كه شما تعريف كرديد به نظر من « بازاريابي » نيست ، بلكه « ويزيتوري » است .
گفتم تراكت هايي چاپ كردم و بدون اينكه نمونه اي نشان دهم يا دسته فاكتوري داشته باشم ، در جاهاي ويژه همان كالا ، توزيع كرده ام . فروش 3 فاكتور در يك ماه براي يك ويزيتور ، فاجعه است اما براي من كه قصدم بازاريابي است ، بيشتر معرفي خودم و محصولم خواهد بود ، خوب است .
كاري هم كه شما پيشنهاد دادين ، هر چند كار خوبي است ولي به نظرم كمي قديمي است . اما فروش دارد . چون من دارم كالايي به « انسان » مي فروشم ، گذاشتن ياد و خاطره اي در ذهن او كاربردي است و همين كار را خواهم كرد . منتهي اين مرحله دوم برنامه بازاريابي من است .
من در حال حاضر در حال جنگي نابرابر هستم . مثلا من كيسه فريزر دارم كه بايد با برندهايي مانند پنگوئن ، ياس و ... مبارزه كنم . مبارزه اي نابرابر . اما پيشنهاد شما در مورد فروش اماني را ، فكر خواهم كرد اما نكته بدش اين است كه با سرمايه كمي كه دارم ، پولم در بازار پخش خواهد شد و براي خريد بعدي مشكل پيدا خواهم كرد . اما براي اون مبارزه نابرابر ، روش مناسبي است .
حركتي كه يكي دو روز پيش كردم ، مراجعه به فروشگاه رفاه شيراز بود و صحبت با مسئول بازرگاني آن . صحبتي كه كرد اين بود كه خريدشان به صورت ملي است و بايد از طريق تهران معرفي بشوم . اگر كسي در اين مورد اطلاعاتي دارد ، لطفا اعلام كند ، شايد به درد بقيه هم خورد .

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - birdco - 07-30-2013 06:53 PM

امروز در يك گردش نصفه و نيمه ، مركز پخشي پيدا كردم كه تمايل به همكاري داشت . كاتالوگي كه تهيه كرده بودم رو بهش دادم و نمونه اي از كارهارو نشون دادم. قرار شد با هم همكاري داشته باشيم و تماس از ايشون باشه .
هر چند من پي گيري خواهم كرد و در يكي دو روز آينده ، فروشي به ايشان خواهم داشت

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - بيلا بالا - 07-30-2013 07:05 PM

سلام دوست عزيز
برايت ارزوي موفقيت ميكنم
كار با فروشگاهايي مثله رفاهو از اين قبيل الان براي شما عملي نيست
چون تسويه حساب 3 ماهه هست
اگر جنسي هم سرقت شود به عهده خودتون هست
شرايط مناسب براي تجارت نوپاي شما نيست

RE: بردكو پلاست هم شروع كرده !!! - مهدی 1 - 07-30-2013 07:15 PM

از نظر من موفقیت شما در گرو ویزیتوریست ، اون بازاریابی که شما دنبالش هستید ، با شرایط مالی و سرمایه ای شما فعلا همخونی نداره ، باید واقع بین بود .
برای من امید واهی دادن به دوستان کاری نداره یا بهتر بگم ساده ترین راه هست ولی اگر دنبال پیشرفت در این کار جدیدتون ، باید آستین ها را بالا بزنید ، کفش آهنی را به پا کنید و تک به تک ویزیت کنید. تو بازار شناخته بشید و به مرور ، حجم سفارشات و فاکتورها بالا بره ، تا زمانی که رقبا را کنار زده باشید و دیگه از دفترتون تکان نخورید ، کاری که الان هم صنفی های قدیمی تر شما دارن انجام می دهند
موفق و پیروز باشید