حسابداری -یا گرفیگ رایانه ای - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: حسابداری -یا گرفیگ رایانه ای (/showthread.php?tid=8937) |
حسابداری -یا گرفیگ رایانه ای - یک همراه سبز - 07-05-2013 11:48 PM سلام دوستان علی رغم تلاشهای بنده برای مهیا کردن شرایط گلخونه ولی متاسفانه نشد حالا سعی دارم از راهی دیگر دست بکار شوم من به دو رشته زیر علاقه مندم بنظرتون با توجه به اهداف ما ،بازار کار کدام یک بهتر است الف)حسابداری ب) گرافیک رایانه ای پ.ن:بنده قصد دارم این دوره ها رو از طریق فنی حرفه ای بگذرونم و فقط بعد ازظهر ها وقت دارم -پس یه دوره رو بیشتر نیتونم انتخاب کنم سپاس ![]() RE: حسابداری -یا گرفیگ رایانه ای - mohsen k1 - 07-06-2013 12:18 AM به نظر من اگه شما قدرت تجزیه و تحلیل مالی تون خوبه و در ریاضی ضعیف نیستین و به مباحث حسابداری علاقه دارین ، حسابداری میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه اگه تونستید حتما عناوین کتاب ها رو از فنی حرفه ای بگیرید و یه نگاه به مطالب اون بندازید،((البته مطالبی که فنی حرفه آموزش میده ، مثل دانشگاه سنگین نیس و به راحتی قابل درکه ؛ به احتمال زیاد در حد آموزش حسابداری شرکتهای خدماتی و بازرگانیه که اتفاقا مطالب خیلی ساده و شیرینی داره)) اینم بگم ، همانطور که خودتون مطلع هستین خیلی جاها حسابدار با مدرک دانشگاهی و با سابقه کار میخوان... RE: حسابداری -یا گرفیگ رایانه ای - jahanagahi - 07-06-2013 12:36 AM من زمانی که میخواستم حسابداری را یاد بگیرم و مشغول بکار شوم 2 جلد کتاب اصول حسابداری دکتر عزیز نبوی را تهیه کرده و با مطالعه آن یاد گرفتم و مشغول کار حسابداری شدم. RE: حسابداری -یا گرفیگ رایانه ای - یک همراه سبز - 07-08-2013 05:44 PM کسی دیگه نظری نداره؟ |