سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه (/showthread.php?tid=8826)



راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - arenas21 - 06-25-2013 03:50 PM

سلام دوستان، من در حال حاظر کارمند هستم . اما چون قراردادی هستم از امنیت شغلی چندانی برخوردار نیستم. به نظر شما ایده تاسیس یک آشپزخانه (تهیه غذا) برای شرکتها، ایده خوبی هست؟


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - hamid1231366 - 06-25-2013 10:38 PM

اصل کار که خوب است ولی به هزینه ها توجه داشته باشید شامل تجهیزات . آشپز ماهر . هزینه بالای گاز مصرفی. هزینه مواد اولیه برای تهیه غذا . اجاره محل. کمک آشپز . حمل و نقل به شرکت مد نظر.
مورد بعدی رقابتی بودن این کار هست . آشپرخانه های بزرگی هستند که احتمالا غذا را با هزینه های تمام شده پایین به دست مصرف کننده میرسانند و شرکتها هم مسلما ترجیح میدهند با آنها بیشتر کار کنند.
خلاصه کار سنگین و پیچیده ای است و اگر بدون تجربه وارد این کار بشوید دچار مشکل و سردرگمی و در نهایت ضرر خواهید شد. بسیار بررسی کنید . امیدوارم موفق باشید .


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - Delta.H - 06-25-2013 11:22 PM

سلام دوست عزیز
اگر قصد دارید در این زمینه سرمایه گذاری کنید ابتدا از بازار هدف که همان شرکت ها هستند مطمئن شوید چون عقد قرارداد با شرکت ها و سازمان ها به خصوص نوع دولتی و نیمه دولتی تابع مقررات و شرایط خاصی است که ابتدا باید واحد کنترل کیفیت شرکت مربوطه آشپزخانه، پرسنل و کیفیت غذای شما را تأیید کند و بعد با شما قراداد می بندند البته این در صورتی است که بحث مناقصه در میان نباشد و البته چالشهایی مانند مقربین و افراد ذی نفوذ در این وادی بسیار جدی است طوری که شما بدون داشتن آشنا و رزومه قابل قبول به سختی می توانید فعالیت کنید.
اما این مسئله نباید باعث دلسردی شما شود چون می توانید با تبلیغات خوب و طبخ غذای مناسب مشتریان خانگی زیادی داشته باشید و به تدریج از شرکت های کوچک خصوصی و پیمانکاری های پروژه ای شروع کنید تا هم تجربیاتی بدست بیاورید و هم سابقه قابل طرحی برای شرکت در مناقصات کسب کنید.
دو توصیه بر اساس تجربه برای شما دارم:
1- با هر کس و هر سازمانی که قراداد می بندید زمان تسویه حساب را به صورت دوره ای دقیقاً در قرارداد ذکر کنید به خصوص پروژه ای ها ترجیحاً به صورت هفتگی و یا نهایتاً ماهیانه تسویه حساب کنید.
2- با شهرداری و پیمانکاران و پروژه های تحت نظر آن کار نکنید چون پروسه اسناد مالی در آن پیچیده و وقت گیر است و سرمایه شما گرچه از دست نمی رود اما ماه ها در میان بروکراسی موجود در آنجا می خوابد و سود شما تبدیل به ضرر می شود.
موفق باشــــــید.


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - Onion - 12-29-2013 03:44 AM

سلام
دوستان کسی میدونه شرایط احداث یک کترینگ چیه؟
چه مجوزهایی میخواد؟ چقدر احداث زمان میبره؟
و حداقل شرایطش چیه؟
با تشکر
سلام
دوستان کسی میدونه شرایط احداث یک کترینگ چیه؟
چه مجوزهایی میخواد؟ چقدر احداث زمان میبره؟
و حداقل شرایطش چیه؟
با تشکر


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - mehdi62 - 12-31-2013 08:40 PM

کافیه تو نت سرچ کنی. شرایط کامل مجوز رو پیدا میکنی.
سرچ کن مجوز اغذیه یا تهیه غذا یا اتحادیه اغذیه
من برا فست فود سرچ کردم پیدا کردم خیلی کامل.
ولی حضوری که به دفتر صنفش مراجعه کردم یک سری پیرمرد نشسته بودن که احیانا همشون آلزایمر داشتن و فقط بهم اطلاعات خیلی ناقص و اشتباه می دادن. تازه جواب نمی دادن که به زور دو کلمه بهت می گفتن.


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - afzayesh - 04-05-2014 11:16 PM

با درود
دوستان من در شمالغرب تهران ، یک واحد مسکونی و در مجاورت اون یک مغازه کوچک دارم و قصد تاسیس یک آشپزخانه(واحد مسکونی) و رستوران(مغازه یاد شده) غذاهای گیاهی را دارم ، فکر میکنم بزرگترین چالش بنده برای شروع تاییده های بهداشت باشه ، بطور مثال تعبیه هود تا پشت بام ، تهیه فریز و یخچال برای مواد مختلف ، سرامیک بودن دیوارها !!! و مواردی از این چنین که هم هزینه زیادی در بر داره و هم مستلزم زمان انرژی زیادی برای این تغییرات هست ، در حالی که اگر به دست خودم سپرده بشه مطمعنن هم بسیار بهداشتی تر از استاندارد اونها خواهد بود و هم با کیفیت بالاتری خدمات رسانی خواهد شد ، آیا کسی راهکار و پیشنهادی داره تا این پروسه حذف بشه و یا حداقل تصحیل بشه ؟
سپاس


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - mehdi_solutions - 10-28-2014 01:18 PM

سلام دوست عزیزم
به نظر بنده از دور کار کترینگ / تهیه غذا کار راحتی به نظر میاد اما یک کار عملیاتی و اجراییه که اگر با شناخت و اطلاعات کامل واردش بشی درصد موفقیتت رو بالا بردی. بهتره یک مشاور خوب و دلسوز پیدا کنی.

یه گروهی هست به نام فود سرویس پیشرو که سایتشون خیلی مطالب مفید داره و یک دوره آموزشی دارن که قبل از ورود به این کار به متقاضیان پیشناهاد دادن، دوست خودم تو دورشون شرکت کرد و کلی دید و نظرش نسبت به این بیزنس باز و شفاف شد.
سرچ کنی پیداشون میکنی، آگهی هم زیاد دارن تو نت

موفق باشی میلیاردر آینده صنعت غذا Smile


RE: راهنمایی در مورد تاسیس آشپزخانه - alirz - 07-01-2016 12:54 PM

سلام دوستان
منم مدتی هست که به قکر تهیه غذا بیرون بر یا کترینگ هستم،
حدود سرمایه برای شروع و پیش نیازها چیه و اینکه مجوزهای قانونی چسوری هست؟