خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! (/showthread.php?tid=8821) |
خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - soar - 06-25-2013 09:18 AM []سلام به همه دوستان و اساتید محترم... من در شهری به اسم خامنه واقع در آذربایجان شرقی زندگی میکنم.شهری بسیار کوچک و کم جمیعت که ایجاد اشتغال در این شهر یه جورایی غیر ممکنه.من دانشجوی کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد هستم.انقدر به کارای مختلف فکر میکنم که دیگه مغزم ارور میده.واقعآ بدجور نیازمند پولم.سرمایه ای که در دست دارم 700000تومنه.به نظرتون من چه جور کارافرینی میتونم انجام بدم که آینده خوبی داشته باشه.چون من به زندگی میلیاردی نیز قانع نیستم.فقط کافی از یه راهی یه مقدار مثلآ 100000000میلیون گیرم بیاد بقیه راه رو میرم. در ضمن ما دو نفریم.من و رفیقم.اونم هیچی نداره. ازتون خواهش میکنم هر ایده ای از ذهنتون میگذره دریغ نکنید. (ممنون از همتون) RE: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - tondar12 - 06-25-2013 11:52 AM سلام دوست عزیز به جز نسخه همیشگی دوستان سایت من چند تا نکته بگم! اول باید خدا رو شکر کنی که یه دوست و رفیق و همفکر داری! این بهترین پشتوانه است! خیلی ها هستن مث شما اما به دلیل نداشتن یه یار و یاور قید همه چیز رو می زنن! دوم شهر کوچیک و بزرگ نداره الان تو همین شهر کوچیک خودتون نگاه ببین جند نقر آدم ثروتمند وجود داره که وقتی که می ری باهاشون صحبت می کنی می بینی از صفر شروع کردن!! سوم ما تو این انجمن متوجه شدیم که نقش سرمایه کم رنگتر از جربزه و توان و فکر افراده! شما هم با مطالعه تاپیک ها مطمئنا به این نتیجه خواهی رسید! اما در مورد کار هم باید بگم بچه های خود سایت یه گروه دارن به اسم راهکار که شما می تونید با اونا ارتباط بگیرید و ببینید چه جنسایی دارن بعد تو شهرتون بازاریابی کنید و سفارش بگیرید و بیارید اول هم با کم شروع کنید و با سود کم! می بینید که کم کم بالا میگیره کارتون!! RE: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - habib tousi - 06-26-2013 10:24 AM سلام دوست عزیز.تخصص در چ کارایی داری؟ میتونی فروش شیر ولبنیات داشته باشی RE: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - soar - 06-26-2013 05:32 PM (06-26-2013 10:24 AM)habib tousi نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.تخصص در چ کارایی داری؟ از کارای کامپیوتری بیشتر سر در میارم. منظورتون از فروش شیرو لبنیات اینه که یعنی یه مغازه بزنم؟ RE: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - jahanagahi - 06-26-2013 10:17 PM (06-25-2013 11:52 AM)tondar12 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز به جز نسخه همیشگی دوستان سایت من چند تا نکته بگم! لطفا با جناب مهدی گلمحمدی تماس حاصل فرمائید. RE: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - afshin955 - 06-26-2013 10:55 PM میتونی از نزدیکیهای خودت مثلا آذر شهر یا ممقان بری توی کار تولید سویا یا نخودچی حتما میدونی که سودش عالیه RE: خیلی سریع به کمکتون نیاز دارم!! - mohamad javad - 06-27-2013 12:12 AM مجله پنجره خلاقیت رو بگیر و مطالب آقای جهانگیری رو حتما بخون ..... |