راهنمایی از دوستان جهته واردات لوازم موتور - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی از دوستان جهته واردات لوازم موتور (/showthread.php?tid=8768) |
راهنمایی از دوستان جهته واردات لوازم موتور - mohamadhunter - 06-19-2013 06:34 PM سلام بر همه دوستان عزیز انجمن راستش چند وقتیه دارم فکر میکنم لوازمه موتور هایی مثل مگلی- دایلیم رو وارد کنم کسی از دوستان تجربه داره و میتونه کمکم کنه ممنون میشم لوازمش مثل فلاپ ها راهنما چراغش و... RE: راهنمایی از دوستان جهته واردات لوازم موتور - mohamadhunter - 06-19-2013 06:49 PM تو تهرانم اگه کسی عمده فروش سراغ داره ممنون میشم یه راهنمای هم منو بکنه تشکر از همه دوستان RE: راهنمایی از دوستان جهته واردات لوازم موتور - hamid1231366 - 06-20-2013 01:55 AM انحصارا در اختیار شرکت کویر موتور هست . اگر شما وارد کنید قادر به رقابت با اون شرکت نیستید . چون خریدهای اون ها در حجم بالا مستقیما از کارخونه انجام میشه و قیمت تمام شدشون بسیار پایین تر از شما خواهد بود. در ضمن به قدر نیاز هم وارد میکنند و تمام بازار رو در دست دارند . به شخصه توصیه نمیکنم |