سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پدر با وجدان و خوبم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21)
+---- انجمن: کار آفرینان ایرانی را بشناسیم! (/forumdisplay.php?fid=77)
+---- موضوع: پدر با وجدان و خوبم (/showthread.php?tid=874)



پدر با وجدان و خوبم - mehdi098 - 09-20-2011 08:05 PM

پدر با وجدان و خوبم

شهرام فخار فقط 34 سال داردومدت زیادی نیست که رستوران های زنجیره ای اش را افتتاح کرده است؛
اما رستوران های او در همین مدت کم به خوبی جایش را باز کرده است. شهرام فخار با ابتکارش فست فودهای مضر را به غذایی کم ضرر تبدیل کرده است.شاید اگر پدر شهرام فخار با مشکل قلبی مواجه نمی شد، شاید اگر او حاضر نمی شد به دخترش همان غذایی را ندهد که به مشتری هایش می‌دهد، امروز ایده فست فود

در یک خانواده متوسط بزرگ شدم، از همان بچگی دوست داشتم دستم توی جیب خودم باشد وهمیشه می خواستم کار کنم.اولین درآمدم از فروش کتانی کهنه ام بود توانستم به دوستم بفروشم وبا همان پول یک کتانی نو بخرم ومقداری هم پول پس انداز کنم.از همان بچگی سعی می کردم هر چه می خواهم را با پول خودم بخرم.در 16 سالگی بدون اطلاع پدرومادرم در تیم پرسپولیس بازی می کردم. یک روز که مسابقه مهمی داشتیم چون پول نداشتم دستکش دروازه بانی بخرم با دوستانم به پارک نیاوران رفتیم وبلال فروختیم.هر چند نتوانستم با پولی که آن روز درآوردم دستکش بخرم ولی یک تجربه بزرگ برایم بود.
خوب تربیت شدم
همیشه مدیون کمک های پدر ومادرم هستم حتی آموزش های که ناخودآگاه به من می دادند،بعدها در زندگی کمکم کرد،حدوداً 10 سالم بود که در شرق تهران زندگی می کردیم وخانه مان در جایی بود که دوروبرمان خالی بود وهمیشه کلی سگ ولگرد آنجا بود وهر روز صبح پدرم ساعت7-6 بیدارم می کرد که نان بخرم ومن یک ترس دائمی داشتم که این سگ ها به من حمله نکنند واین ترس،باعث شد که امروز از چیزی نترسم.
در تجارت هم از چیزی نمی ترسم وهر چیزی اراده کنم با توکل به خدا به آن می‌رسم.مادرم وقتی بچه بودم من را به خرید می فرستاد ومثلاً می گفت برو پرتقال بخر.او می گفت یک پرتقال خوب این جوری باید باشد ومن با اعتماد به نفس می‌رفتم خرید می کردم ودقیقاً مثل یک معلم خوب به من آموزش می‌داد واین تربیت ها به نظرم من را آدم مسئولیت پذیری کرده است.
ورزشکار حرفه ای بودم
يك سال در پرسپوليس بودم، 4سال در تيم شاهين ودوره اي به تيم ملي جوانان دعوت شدم وبعد با مشكل بدني مواجه شدم وفوتبال را كنار گذاشتم وبه سربازي رفتم.
دوره سربازي خيلي سخت بود كه بعدها ثمرات اين سختي را در زندگي وكارم به وضوح ديدم.
اگر به سربازي نمي‌رفتم شايد الان موفق نبودم.من در اوج بودم،همه دوستانم فوتباليست بودند وبعد همه چيز را ول كردم وبه سربازي رفتم جايي كه با افراد ديگر وشرايط متفاوت برخورد كردم.
دنبال گسترش نيستيم
من مجموعه رستوران‌هاي پدر خوب را با6-5 ميليون تومان سرمايه پايه گذاري كردم.اين سرمايه كم حتي نقد هم نبود.
يكي از دلايلي كه فكر مي‌كنم توانستم به اين موفقيت برسم فن بيان وهنر جذب كردنم بود،هر چند الان به جايي رسيده ام كه آدم‌ها را دفع مي‌كنم.
اگر مي خواستم كار رستوران‌هايم را گسترش دهم تا قبل از عيد امسال140 شعبه در سراسر كشور داشتم حتي چند وقت پيش يك خانم دكتر از كشور بلاروس سراغ من آمد تا يك نمايندگي از ما در اين كشور بگيرد. اما من فعلا در پي گسترش بيشتر كار نيستم، چون در پي محكم كردن زير ساخت ها هستم.
الان جزو2رستوران برتر كشور هستيم وطي برنامه‌هاي 5ساله‌اي كه در نظر داريم به تعدادي كه مي‌خواهيم مي رسيم.الان ما برندهايي مي‌بينيم كه ظرف 2سال، 100 شعبه افتتاح كرده اند كه من به شما قول مي‌دهم اين ها تا چند سال ديگر از بين مي روند چون هيچ فكري در آنها نبوده وزير ساخت هايشان را محكم نكرده اند.
عشق به مواد غذايي
از بچگي عاشق كار موادغذايي بودم واز همان 16 سالگي وقتي پول خيلي كمي از فوتبال گرفتم با چند نفر از دوستانم يك مغازه ساندويچي باز كرديم، ولي پس از چند ماه آن مغازه را جمع كرديم.
درتجارت از چيزي نمي ترسم وهر چيزي اراده كنم با توكل به خدا به آن مي‌رسم
باكسي تعارف ندارم
هر كس بخواهد اعتبار برند من را زير سوال ببرد، نمايندگي‌ام را از او مي‌گيرم.ما مي‌خواهيم كاري كنيم كه هر كس در تهران، كيش، تبريز، سمنان غذايي را خورد يك طعم را تجربه كند. براي اولين بار در ايران سيستم بدون روغن را جا انداخته‌ايم كه استقبال فوق العاده اي از آن شده است.
ايده بدون روغن
هنرما اين است كه غذاي بدون روغن خوشمزه توليد كنيم. من واقعا به خوشمزه بودن غذايمان اعتقاد دارم. پدرم چند وقت پيش عمل قلب باز انجام داد.دكتر ايشان به من گفت اين روغني كه ما در غذاهايمان استفاده مي كنيم باعث بسته شدن عروق مان مي شود واكثر ما به خاطر اين طرز استفاده از روغن دير يا زود مثل پدر من تنها راه چاره‌شان عمل قلب است. مي توانم به جرات بگويم كه 80 درصد رستوران‌هاي ما روغني را كه با آن غذاها را سرخ مي كنند هر 10 روز يكبار عوض مي كنند


RE: پدر با وجدان و خوبم - jahanagahi - 09-20-2011 08:22 PM

لطفا به این دو مسئله مهم در مطلب خوب مهدی جان توجه بیشتری دشته باشید:
- يكي از دلايلي كه فكر مي‌كنم توانستم به اين موفقيت برسم فن بيان وهنر جذب كردنم بود،(روابط عمومی )
- من به شما قول مي‌دهم اين ها (منظورش رقیبان )تا چند سال ديگر از بين مي روند چون هيچ فكري در آنها نبوده وزير ساخت هايشان را محكم نكرده اند.



RE: پدر با وجدان و خوبم - azim - 02-16-2012 04:00 AM

این آقای فخار ، 2بار بدجوری ورشکسته شده.
حالا اینجا مطلبی در مورد 300 ملیون بدهیش در سال 81 چیزی نگفته ، ولی واسم خیلی جالبه که وقتی زندگی نامه کارآفرین هارو میخونی ، میبینی همشون یک نقطه مشترک دارند که از زیر صفر شروع کردند...

یعنی نقطه ای که وقتی خیلی ها بهش میرسند ، کمرشون خم میشه و برای همیشه میشینند ! ولی این آدم ها بلند که شدند هیچی ، تازه شروع کردن به دویدن


RE: پدر با وجدان و خوبم - MARYAR - 02-16-2012 01:43 PM

دقيقا آدم وقتي در سختي كامل قرار مي گيره خلاق درونش فعال مي شه


RE: پدر با وجدان و خوبم - jahanagahi - 02-16-2012 02:10 PM

وقتی زندگی نامه کارآفرین هارو میخونی ، میبینی همشون یک نقطه مشترک دارند که از زیر صفر شروع کردند...

دقیقا همینطور است.


RE: پدر با وجدان و خوبم - jahanagahi - 09-25-2012 07:35 PM

فخار :درتجارت از چيزي نمي ترسم وهر چيزي اراده كنم با توكل به خدا به آن مي‌رسم
باكسي تعارف ندارم
[تصویر: q00q0t0z856jk0w0h9kv.jpg]