درخواست راهنمایی برای شراکت با شرایط - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: درخواست راهنمایی برای شراکت با شرایط (/showthread.php?tid=8454) |
درخواست راهنمایی برای شراکت با شرایط - MohamadMJ - 05-20-2013 11:38 PM سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و استادان راستش قصد دارم با یکی از آشناهامون کاری رو شروع کنیم. کار مربوط به مدارات PLC هستش. این دوست ما فوق لیسانس داره و کار با این دستگاه ها و مدارات رو به صورت حرفه ای بلده. منم رشتم همینه ولی در حد اون خب نمیدونم مطمئنا کاری که میخوام بکنم طرحی دارم که اگر بتونم از علمش توی اجرای اون طرح استفاده کنم درآمد خوبی خواهد داشت. موافقت کرده که طرح منو اجرایی کنه و با هم کار کنیم. موردی که هست مشتری های این طرح رو خودم میشناسم که میدونم باهام کار میکنن ولی خب وقتی این همکار ما مدارات رو براشون درست کنه وظیفه پشتیبانیشم داره و قرارداد مینویسه و میتونه بعد از اینکه چند تا مشتری آوردیم و مدار بهشون دادیم و قرار داد اوکی کرد منو بزاره کنار. باید چیکار کنم که این اتفاق نیافته. یعنی توی این مسیر و طرح مجبور باشه به صورت قانونی با من کار کنه ؟ ممنون میشم اگر اطلاعی در این زمینه دارید کمکم کنید با تشکر ![]() RE: درخواست راهنمایی برای شراکت با شرایط - hamid1231366 - 05-21-2013 08:11 PM [/size] [size=medium] دوست عزیز شراکت در عین حال که خوبه ولی مشکلات بسیاری داره ممکنه بعد از یه مدت حتی دوستی های چند ساله بهم بخوره. شما کار رو همینجوری شروع نکن. حتما قبلش پیش یک مشاور حقوقی یا وکیل خبره مراجعه کنید که کاملا بی طرف باشه بعد شرایط رو به طور کامل شرح بدید و بگید که یک قرداد کاری سفت و محکم میخوایم که نه این آقا بتونه از من سو استفاده کنه نه من از ایشون . تعارفات رو به بزارید کنار . یه پولی خرج میکنید ولی عوضش مطمئن پیش میرید. غیر از این عمل کنید شراکت با مشکل مواجه میشه |