سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ (/showthread.php?tid=8263)

با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - محسن121 - 05-10-2013 04:03 PM

با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟[/size]

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - mortizmortiz - 05-10-2013 07:00 PM

دوست من شما همش 11 دقیقه تو سایت انلاین بودی یکم گشت و گذار بیشتر بکن اگه به هدفت نرسیدی بعد بیا تاپیک بزن مشکلتو مطرح کن

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - mahdi1360 - 08-28-2013 03:48 PM

چه کاری بلدی؟
چه تخصصی داری؟
امتیاز خاصی توی کاری داری؟

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - مرتضی-تهران - 08-28-2013 10:00 PM

(05-10-2013 07:00 PM)mortizmortiz نوشته شده توسط:  دوست من شما همش 11 دقیقه تو سایت انلاین بودی یکم گشت و گذار بیشتر بکن اگه به هدفت نرسیدی بعد بیا تاپیک بزن مشکلتو مطرح کن

چرا میزنی تو ذوق ایین بنده خدا......
ما همه با هم رفیقیم...حالا رفیق هم نباشیم هوای دوستان رو داریم.....
سلام........داداش خیلی از کارها....مثلا....یه سرچی بزن یا تو سایت یا تو اینترنت با عنوان مشاغل خانگی...الان لینکش رو میدم.....................اینجا هم خوبه بخون:
http://www.mcls.gov.ir/fa/mashaghele1/jahadkeshavarzi

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - reza.sepehri - 08-28-2013 11:08 PM

البته لینکی که دوست خوبمون آقا مرتضی، درج کردند، مربوط به مشاغل خانگی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی هست، لیست تمامی مشاغل رو از طریق لینک زیر(از سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) میتونید مشاهده بفرمایید: (در صفحه‌ای که از طریق لینک زیر باز میکنید، می‌توانید اطلاعات خوبی در مورد مشاغل خانگی ازجمله قوانین و مقررات ، ثبت نام و فهرست مشاغل در حوزه های مختلف، بدست بیارید.) :
http://www.mcls.gov.ir/fa/mashaghelekhanegi

دوست عزیز، همونطور که دوستان گفتند، چرخی در این انجمن و اینترنت بزنید و با صاحبان کسب و کار مشورت کنید ، از جمله در مورد همین مشاغل خانگی و همچنین طرح های خود اشتغالی و کار آفرینی هم (که توسط دولت حمایت می شوند) تحقیق کنید تا با توجه به میزان سرمایه گذاری خودتون بتونین بهترین گزینه رو انتخاب کنید.

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - محسن قلي زاده - 08-29-2013 11:29 AM

سلام
چيا بلدي؟
كجا ساكني؟
چيارو ميتوني ياد بگيري؟
چقدر جرأت كار كردن داري؟
به چي علاقه داري؟
از چيا مي ترسي؟
هر كاري باشه ميتوني. مثلاً دست فروشي؟
ممنون قبل از پاسخگوييت.

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - مهرشاد میردائمی - 08-29-2013 04:00 PM

دوست من سلام .
باید بگم با هیچ هم میشه پول درآورد ولی باید اول قواره و جوهره وجودی (اقتصادی . فکری . عملگرایی و. ...) انسان بالا برده بشه که اون هم مقداریش از محیطی که در اون بزرگ شدیم بدست اومده و بقیش هم از راه مطالعه و به روز بودن ....
حالا که شما خدا رو شکر هم پر از انرزی هستین و هم 5000/0000 میلیون پول داری که هر کسی نداره و از همه مهمتر توی بهترین سایت کست و کار ایران هستی که رایگان مشاوره میگیری ......
خب حالا لطف کنین بگین :
کجا زندگی میکنین ؟ به چه رشته هایی علاقه دارین؟ در چه کارایی قبلا فعالییت داشتین؟
.
.

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - faezeh66 - 03-25-2014 12:27 PM

سلام
من هم 5 ملیون دارم. ارشد جامعه شناسی ام. تهرانم . کارای دفتری، پژوهشی، کافی شاپ، ویراستاری و... رو داشتم. الان هم پروژه می گیرم اما دنبال درامدهای دیگه هم هستم. هنوز سرچ کاملی نداشتم . ایده زیاد دارم اما عموماً عملی نشدند.

RE: با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟ - مینا جووون - 06-17-2014 10:45 AM

(05-10-2013 04:03 PM)محسن121 نوشته شده توسط:  با 5 میلیون تومان چه کاری را به عنوان شغل دوم میشه شروع کرد ؟[/size]

سلام
اگه جوابتو گرفتی که با پنج میلیون چیکار میشه کرد لطفا به ماهم بگو