سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156)
+---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157)
+---- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=8212)

صفحه ها: 1 2 3 4

من هم شروع کردم - mehdikan - 05-07-2013 12:22 PM

دیروز ماشین رو برداشتم و رفتم 5 هزار تومان دادم بنزین و با اون ده هزار تومان کار کردم

برای مرحله دوم چه پیشنهادی دارید من در زمینه فروش اینترتی و طراحی سایت و سئو تخصص زیادی دارم

RE: من هم شروع کردم - barish_200939 - 05-31-2013 12:29 AM

(05-07-2013 12:22 PM)mehdikan نوشته شده توسط:  دیروز ماشین رو برداشتم و رفتم 5 هزار تومان دادم بنزین و با اون ده هزار تومان کار کردم

برای مرحله دوم چه پیشنهادی دارید من در زمینه فروش اینترتی و طراحی سایت و سئو تخصص زیادی دارم

سلام دوست عزیز

فکر کنم تو مسابقه دو برابر کردن پول که قراره مثلا 5000 تومان رو 10000 تومان کنیم فرض بر این است که ما فقط 5000 تومان داریم، در حال که شما برای دو برابر کردن پولتون از قیمت ماشین + 5000 تومان استفاده کرده اید(البته این نظر من هست).Heart

RE: من هم شروع کردم - iranboy - 05-31-2013 01:37 AM

(05-07-2013 12:22 PM)mehdikan نوشته شده توسط:  دیروز ماشین رو برداشتم و رفتم 5 هزار تومان دادم بنزین و با اون ده هزار تومان کار کردم

سلام خدمت شما

شما ۱۰ تومن را باز هم بده بنزین.

موفق باشید.

RE: من هم شروع کردم - idoweb - 06-01-2013 01:17 AM

سلام

اگر تو طراحی و سئو تخصص داری و کارت خوبه برو برای خودت سایت ظراحی بزن و اگر قادر هستی شرکت هم ثبت کن به مرور زمان انشاالله موفق میشی چون دنیای وب نامحدوده

RE: من هم شروع کردم - mehdikan - 06-02-2013 08:04 PM

سلام دوست عزیز

فکر کنم تو مسابقه دو برابر کردن پول که قراره مثلا 5000 تومان رو 10000 تومان کنیم فرض بر این است که ما فقط 5000 تومان داریم، در حال که شما برای دو برابر کردن پولتون از قیمت ماشین + 5000 تومان استفاده کرده اید(البته این نظر من هست).Heart

[/quote]

نه فکرتون اشتباه است باید از تمام شرایط موجود استفاده کرد اگه کسی تو خیابان دست فروشی کنه و پولش رو دوبرابر کنه
اون وقت باید بهش بگیم پولش رو با استفاده از خیابان + 5 هزار تومان دو برابر کرده

RE: من هم شروع کردم - Fela.Want - 06-02-2013 10:15 PM

(06-02-2013 08:04 PM)mehdikan نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز

نه فکرتون اشتباه است باید از تمام شرایط موجود استفاده کرد اگه کسی تو خیابان دست فروشی کنه و پولش رو دوبرابر کنه
اون وقت باید بهش بگیم پولش رو با استفاده از خیابان + 5 هزار تومان دو برابر کرده

[/quote]
با عرض معذرت که میپرم وسط حرفتون
اما حرف دوستمون bariash درسته
چون هدف استفاده از قدرت تفکر و خلاقیته
به طور مثال همون دستفروشی کردن
در هر دو صورت هم باماشین هم با خیابون استفاده می کنید
اما قبول کن که کار با ماشین که هر کسی نداره
با خیابونی که در اختیار همس فرق می کنه
ببخشید که پریدم وسط حرفتون
با تشکر « هادی

RE: من هم شروع کردم - mehdikan - 06-03-2013 12:03 PM

[/quote]
با عرض معذرت که میپرم وسط حرفتون
اما حرف دوستمون bariash درسته
چون هدف استفاده از قدرت تفکر و خلاقیته
به طور مثال همون دستفروشی کردن
در هر دو صورت هم باماشین هم با خیابون استفاده می کنید
اما قبول کن که کار با ماشین که هر کسی نداره
با خیابونی که در اختیار همس فرق می کنه
ببخشید که پریدم وسط حرفتون
با تشکر « هادی

[/quote]

ولی به نظر من باید موقعیت رو حس کرد و از تمام داشته ها استفاده کرد

RE: من هم شروع کردم - mehdikan - 08-25-2013 11:39 AM

سلام من بلاخره مرحله دوم رو هم تموم کردم

جمعا ده هزار تومان پول از مرحله اول مونده بود برام خیلی فکر کردم

در شهر ما تبریز صفهای گاز بر خلاف صف بنزین خیلی طولانی هست بعضی وقتها باید دو ساعت در صف گاز بیستی

یک روز من هم با ماشین ایستاده بودم در صف گاز یک جمله ای که در انجمن خونده بودم یادم اومد ( نیازهای دیگران منبع درامد برای شما هستند )

با خودم فکر کردم الان مردمی که اینجا در صف گاز ایستاند به چه چیزی نیاز دارند که من میتونم تامین کنم از ماشینم پیاده شدم و به کسانی که در صف بودند نگاه کردم حدود پنج ماشین رو نگاه کردم اکثرا کسل و بی حوصله بودند ماشین ششمی یک ترانه شاد باز کرده بود و گوش می داد قیافش مثل قبلی ها کسل نبود یهو به ذهنم اومد که کسانی که اینجا هستند به شادی نیاز دارند فورا از صف خارج شدم رفتم با شش هزار تومان 20 تا سی دی خام خریدم

نشستم پشت رایانه 30 تا از اهنگهای رحیم شهریاری رو که خودش توی سایت رسمی اجازه انتشار داده رو دانلود کردم و توی سی دی ها رایت کردم با 4 هزار تومان هم کاور و لیبل برای سی دی ها تهیه کردم تقریبا شد ده هزار تومان فرداش بردم توی صف گاز هر سی دی رو هزار تومان فروختم البته بگم اینها رو حدودا به 50 نفر پیشنهاد دارم تا 20 نفر ازم خریدند و پولم شد 20 هزار تومان

از امروز به مرحله سوم یعنی رسیدن به 40 هزار تومان فکر میکنم

RE: من هم شروع کردم - mehdi62 - 08-25-2013 10:00 PM

خوب کنار ترانه چای و آب جوش و کیک و کلوچه و آب میوه هم بفروش.
ولی یک کار بهتر. شما که طراحی وبت خوبه و به خصوص سئو کار هم هستی. یک نوع یا چند نوع کالا و خدمات رو انتخاب کن.
در موردشون سرچ و تحقیق کن و اطلاعاتت رو زیاد کن.
البته کالا و خدماتی رو انتخاب کن که بهش علاقه داشته باشی و احیانا در آینده بخوای ادامش بدی تا یک شرکت غول و برند حتی.
سپس برا اون کالا ها و خدمات انتخابی سایت بزن و با سئو بیارش جزء نتایج اول گوگل.
در کنارش تو سایت های آگهی هم آگهی بده حتی چه بسا تو برترین هاش مثل ایستگاه آگهی ویژه بده.
کلا یک بازاریابی قوی در اینترنت
برای اون کالا و خدماتت هم شرکت های دست اول که اونها رو ارائه می دن پیدا کن و صحبت کن که در ازای معرفی کار بهت پورسانت بدن.
پس شد بازاریابی اینترنتی - گرفتن کار - معرفی - دریافت پورسانت
بعد یک مدت خودت سازنده یا ارائه دهنده همون کالاها و خدمات خواهی شد.
البته تو تهران می دونم جواب میده ولی شهرستان رو نمی دونم

RE: من هم شروع کردم - مهدی 1 - 08-25-2013 10:51 PM

(08-25-2013 11:39 AM)mehdikan نوشته شده توسط:  سلام من بلاخره مرحله دوم رو هم تموم کردم

جمعا ده هزار تومان پول از مرحله اول مونده بود برام خیلی فکر کردم

در شهر ما تبریز صفهای گاز بر خلاف صف بنزین خیلی طولانی هست بعضی وقتها باید دو ساعت در صف گاز بیستی

یک روز من هم با ماشین ایستاده بودم در صف گاز یک جمله ای که در انجمن خونده بودم یادم اومد ( نیازهای دیگران منبع درامد برای شما هستند )

با خودم فکر کردم الان مردمی که اینجا در صف گاز ایستاند به چه چیزی نیاز دارند که من میتونم تامین کنم از ماشینم پیاده شدم و به کسانی که در صف بودند نگاه کردم حدود پنج ماشین رو نگاه کردم اکثرا کسل و بی حوصله بودند ماشین ششمی یک ترانه شاد باز کرده بود و گوش می داد قیافش مثل قبلی ها کسل نبود یهو به ذهنم اومد که کسانی که اینجا هستند به شادی نیاز دارند فورا از صف خارج شدم رفتم با شش هزار تومان 20 تا سی دی خام خریدم

نشستم پشت رایانه 30 تا از اهنگهای رحیم شهریاری رو که خودش توی سایت رسمی اجازه انتشار داده رو دانلود کردم و توی سی دی ها رایت کردم با 4 هزار تومان هم کاور و لیبل برای سی دی ها تهیه کردم تقریبا شد ده هزار تومان فرداش بردم توی صف گاز هر سی دی رو هزار تومان فروختم البته بگم اینها رو حدودا به 50 نفر پیشنهاد دارم تا 20 نفر ازم خریدند و پولم شد 20 هزار تومان

از امروز به مرحله سوم یعنی رسیدن به 40 هزار تومان فکر میکنم

با درود و تبریک به شما برای ارادتون و اینکه هیچ کاری یا عیب و عار نمی دونید
احسنت بر شما

اما داداش من ، ببخشید اینجوری می گم ولی شهربازی نیومدیم که ، هر روز دنبال یک کار جدید باشیم ، شما الان یک گاو شیرده پیدا کردی ، باید تا جا داره بدوشیش ، فعلا بچسب به همون سی دی و تا جواب می ده و درامدش قابل قبوله و توجه ازش پول بساز .
الان 20 تومن پول دارید اینبار روی خرید باکس سی دی فکر کنید و پایین آوردن هزینه های چاپ و ....

تغییر کار انشالله با افزوده شدن سرمایه شما و پیدا کردن راه جدید و پردرآمدتری برای کسب درامد .