سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ (/showthread.php?tid=7839)

صفحه ها: 1 2 3

تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - ماهتیسا - 04-17-2013 01:34 AM

سلام

خیلی وقت این سایت رو تو بوک مارکم دارم اما امشب فرصت شد که بیام بخونم. الان کلی فکرای مختلف واسه کسب درآمد تو ذهمنه....

ممنون میشم بهم کمک کنید. خیلی وقته دنبال یه کارم اما نمیدونم چیکار کنم چون مهارت چندانی ندارم... شرایطم رو می نویسم

1. مجرد هستم و امکان کار گردن تو هر جایی رو ندارم

2.لیسانس یه رشته علوم انسانی دارم که واسه کسب درآمد به دردم نمی خوره

3.مدرک ICDL دارم و تقریبا به کامپیوتر واردم

4.کمی کار با فتوشاپ رو بلدم. قبل از عید تقویم طراحی کردم و تو 2 روز 50 هزار تومن درامد داشتم

5.به کارهای گرافیکی علاقه دارم اما بلد نیستم. به نظرتون یاد گرفتن نرم افزار های Corel Draw و Adobe Illustrator به دردم میخوره؟

6.ترجیحا میخوام یه درآمد بدون هزینه اولیه داشته باشم یا اگه مجبور بشم پولی هزینه کنم مطمئن باشم که برمیگرده چون ساپورت مالی ندارم

7.به کارهای خانگی مثل آرایشگری، خیاطی، آشپزی و هر چیزی که به یه خانم توصیه میشه علاقه ای ندارم.

ممنون میشم کمک کنید.

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - Delta.H - 04-17-2013 01:42 AM

سلام دوست گرامی
خیلی خوش آمدید.
اولین پیشنهاد ما در اینجا این است که به تاپیک های روانشناسی سری بزنید و با مطالعه مطالب مختلف طرز فکر خود را در مورد کسب درآمد و قدرتی که در درونتان به عنوان یک انسان نهفته است اصلاح و یا تقویت کنید.
پس از آن راحت تر و دقیق تر می توانید اهداف خود را ترسیم نموده سپس نقشه رسیدن به آنها را طراحی کنید.
موفق باشید.

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - ماهتیسا - 04-17-2013 01:53 AM

ممنون چشم حتما میخونم

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - sabziash - 04-17-2013 01:54 AM

اموختن هر نرم افزاری خوبه چون لااقل یروز بدرد خودتون میخوره
Corel Draw و Adobe Illustrator نرم افزارهای خوبی هستن
اما ایا شما میخاید ازاموختن این نرم افزارها کاری رو شروع کنید؟

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - ماهتیسا - 04-17-2013 01:58 AM

برای یاد گرفتن طراحی پوستر، کارت ویزیت، طراحی کتاب و کلا کارهای گرافیکی چقدر باید وقت بذارم و چقدر هزینه کنم؟
بله میخوام این نرم افزار ها رو برای کسب درآمد یاد بگیرم. آیا میتونم به بازر کارش امیدوار باشم؟ تو یه شرکت تبلیغاتی کار کنم یا خودم مجوز شرکت بگیرم؟

این نرم افزارها رو میتونم بصورت غیرحضوری یاد بگیرم؟ سایتی رو پیدا کردم که دی وی دی آموزشی میفرسته و در آخر مجوز وزارت ارشاد میده.

یا بهتره حضوری کلاس برم؟

هزینه دوره های غیر حضوری 270 هزارتومنه. میتونم آدرس سایت رو بذارم؟؟

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - sabziash - 04-17-2013 02:06 AM

بله ادرس سایتو بزارید دوستان استفاده کنند
تمام کارهایی که شما میخواید انجام بدین شدنیه
اما یکم زمانبره
یوقت هست شما نیاز به یه راهکار برای درامد زاییه سریع احتیاج دارید یوقت نه عجله ای ندارید
کدومشه/؟

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - ماهتیسا - 04-17-2013 02:20 AM

http://tarhestan.org/

نه نمیخوام سریع به درامد زایی برسم. چون اصولا به نظرم درآمد زایی سریع احتیاج به سرمایه داره که من ندارم

میشه غیر حضوری یاد بگیرم؟ ممنون میشم کسایی که کار با این نرم افزارها رو بلدن بهم کمک کنن
من شهرستان و امکان مراجعه حضوری به این اموزشگاه رو ندارم

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - sabziash - 04-17-2013 02:25 AM

شما که وقت زیاد داری برو دنبال گرفتن مجوز کارگذاری بیمه
البته کدوم شهر هستین؟
کارگذاری بیمه اشناییت دارین؟
برای کسی که سرمایه انچنانی نداره کارگذاری بیمه خیلی عالیه
حتی اگه تو سطح پایینترش شما نمایندگی یه شرکت بیمه هم بگیرید خوبه
اگه در موردش سوالی داشتین
ایمیل : mass_se2@yahoo.com
شناسه yahoo :
mass_se2

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - ماهتیسا - 04-17-2013 02:30 AM

نه آشنا ندارم

من خوزستانم

کدوم شرکت بیمه؟ ایران؟ شنیدم به سختی میشه نمایندگی شو گرفت

منظورتون از کارگزاری بیمه نمایندگیه یا بازاریابی؟ اگه بازاریابیه که نه امکانشو دارم و نه دوست دارم

RE: تازه با سایت آشنا شدم، سردرگمم! کمکم می کنید؟ - sabziash - 04-17-2013 02:38 AM

کارگذاری بیمه یه چیزیه شبیه نمایندگی همه بیمه ها
یا نماینده بیمه مرکزی
یه سرچی کنی تو اینترنت کلی مطلب گیرتون میاد
اگرم نمایندگیه بیمه میخاید ببینیید تو منطقتون کدوم بیمه نمایندگی نداره یا کم داره ازون شرکت اقدام کنید.
کارگذاری بیمه یه سری دوره و کلاس داره که اگه شما بتونی بگذرونی بهتون تعلق میگیره و از نمایندگی خیلی حوزه کاریش گسترده تره