سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کار در دوران دانشجویی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: کار در دوران دانشجویی (/showthread.php?tid=7568)

کار در دوران دانشجویی - motahhari - 04-01-2013 02:46 AM

در این بحث میخواستم در مورد فرصت های کار دانشجویی صحبت کنیم. کار تو دوران دانشجویی یکم فرق میکنه. اولا درآمد گاها مهم نیست. دوما کار تمام وقت نمیشه معمولا. تجربه کسب کردن هم مهمه. گاهی تامین هزینه مهمه. هرکس نظر و ایده ای در مورد کار در دوران دانشجویی داره بگه.

الان دانشجوها معمولا سراغ سه تا کار میرن
- مشاوره و کار تو جاهایی مثل قلم چی
- تدریس خصوصی
- انجام پروژه دانشگاهی دیگران و ...

شما چه ایده و پیشنهادی دارید؟ چه تجربه ای داشتید در این زمینه؟

RE: کار در دوران دانشجویی - مهدی گل محمدی - 04-01-2013 02:50 AM

من الان دانشجو هستم سال گذشته در دوران دانشجوی یک مغازه چاپ و تبلیغات راه اندازی کردم درامدش بد نبود ولی بنا به یک سری مسائل مجبور شدم اون رو جمع کنم
ولی به نظر من کار در دوران دانشجویی محدود به چیزایی که شما گفتید نمیشه...

RE: کار در دوران دانشجویی - ali mohammady - 04-01-2013 02:05 PM

اقا مهدی درسات میگن اگه شما فکرت رو باز بگذاری راحت میتونی کارهایی رو پیدا کنی که با هیچ سرمایه ای پول دربیاری مثلا:
الان بنگاه های مسکن مشاور دانشجو رو رو هوا میزنن اگه بتونی تو مثلا ولی عصر هفت تیر یا تهران پارس و... مشاور املاک بشی و ماهی هم یه خونه بفروشی تو اون ماه حدود 1 میلیون درامد داری و خوبی این کار اینه که کلی تجربه پیدا میکنی هم ارتباطاتت قوی تر میشه هم ادم های بیشتری رو میشناسی

RE: کار در دوران دانشجویی - safari-cht - 04-01-2013 04:07 PM

اگه تو زمینه رشته تحصیلیتون کار کنین، در صورت بروز مشکل می تونین به راحتی از اساتید مشورت بگیرین.
در صورتی که بعد از فارغ التحصیلی ممکنه ازتون حق مشاوره دریافت بشهWink

RE: کار در دوران دانشجویی - sir-mahyar - 04-02-2013 12:16 AM

سلام

اگه ادم غرور کاذب رو بذاره کنار و حاضر باشه واسه اهدافش هر کاری کنه کار هست فراوون

حالا چه دانشجو باشه چه محصل یا هر چیز دیگه ای

من دانشجوام , مهدی گل محمدی دانشجو , مسعود نوری دانشجو

هر کدوممون دست فروشی کردیم , بازاریابی کردیم , مهدی مغازه راه انداخته , من کافه راه انداختم , کارتن خالی جمع کردم... (هدفم تعریف نیست فقط می خوام بگم تو دوره دانشجویی کارایی که افراد نمی بیننش زیاده )

هر کس خودش خودش رو محدود می کنه و اگه این محدودیت رو از سر راه خودش برداره کارا به سمتش میان

اول نگرش باید تغییر کنه بعدش کار میاد!...

RE: کار در دوران دانشجویی - فرهاد قربانی - 04-02-2013 12:40 AM

(04-02-2013 12:16 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط:  سلام

اگه ادم غرور کاذب رو بذاره کنار و حاضر باشه واسه اهدافش هر کاری کنه کار هست فراوون

هر کدوممون دست فروشی کردیم , بازاریابی کردیم , مهدی مغازه راه انداخته , من کافه راه انداختم , کارتن خالی جمع کردم... (هدفم تعریف نیست فقط می خوام بگم تو دوره دانشجویی کارایی که افراد نمی بیننش زیاده )

هر کس خودش خودش رو محدود می کنه و اگه این محدودیت رو از سر راه خودش برداره کارا به سمتش میان

من به عنوان یکی از اعضاء گروه برتر به شما در این تایپیک قول میدهم که در آینده ای نزدیک اقا مهیار یکی از میلیاردر های ایران میشه.شک نکنید.میتونید این تایپک رو بعنوان سند ،ثبت کنید.10_00410_004

RE: کار در دوران دانشجویی - حامد - 04-02-2013 02:31 AM

(04-02-2013 12:40 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
(04-02-2013 12:16 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط:  سلام

من به عنوان یکی از اعضاء گروه برتر به شما در این تایپیک قول میدهم که در آینده ای نزدیک اقا مهیار یکی از میلیاردر های ایران میشه.شک نکنید.میتونید این تایپک رو بعنوان سند ،ثبت کنید.10_00410_004

مسعود و مهدی هم همینطور
کاملا" تایید می شود

RE: کار در دوران دانشجویی - mrghafoory - 04-04-2013 08:06 PM

یه دوستانی که مایل به کار در دانشگاه هستند پیشنهاد میکنم ایده های دو تاپیک زیر رو ببیند چون فکر میکنم ایده هاش چورییه که پتانسیل اجرا در دوران دانشجویی رو دارند

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5397

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5246

موفق باشید

RE: کار در دوران دانشجویی - saeed.abdollahi - 04-05-2013 05:45 PM

درود بر شما
یکی از کارهایی که بنظرم در دوران دانشجویی خیلی بکار میاد ، حتی بعدها هم میشه رویش حساب باز کرد
بازاریابی شبکه ای هست
لطفا قبل ازاینکه درمورد بازاریابی شبکه ای موضع و جبهه ی خاصی بگیرید به ادرس زیر بروید و کمی بیشتر درمورد بازاریابی شبکه ای در ایران و شروع رسمی آن بداینید
bizarcher.persianblog.ir/networkmarketing