سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی برای انتخاب شغل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راهنمایی برای انتخاب شغل (/showthread.php?tid=7382)

راهنمایی برای انتخاب شغل - pain1990 - 03-14-2013 01:51 PM

سلام و خسته نباشید من تازه عضو شدم اکثر قسمتای انجمنو چک کردم بد تر گیج شدم یه راهنمایی می خواستم برای انتخواب شغل من دانشجوی عمرانم تو قزوین زندگی میکنم یه مغازه 35 40 متری دستمه با 10 ملیون سرمایه به نظر شما چه کاری میتونم راه بندازم که به رشتم مربوط باشه ؟ دنبال اینم که یه پولی برای خودم جم کنم و تجربمو تو رشتم ببرم بالا باز از بزرگان اگه پیشنهادی بود ممنون میشم مطرح کنید 10_004

RE: راهنمایی برای انتخاب شغل - pain1990 - 03-15-2013 11:54 AM

نبود کسی ؟!!!!!

RE: راهنمایی برای انتخاب شغل - ebrahim.ev - 03-15-2013 12:16 PM

اگر در عمران تخصص کافی داری با چندتا از دوستان کارهای پیمانی کوچک بردار

RE: راهنمایی برای انتخاب شغل - mir abbas - 03-15-2013 01:16 PM

به نظر من تنها تحصیل در دانشگاه وگرفتن مدارک تحصیلی به تنهایی نمیتونه روی موفقیت شما تاثیر صددرصد داشته باشه ،من شخصا نظرم اینه که در یک شرکت که رسته کاریش مربوط به رشته شما میباشد شروع به همکاری بکنی و از روابط و شرایط بستن قراردادها و دیگر خم وچمهای مربوط به شغلت سر دربیاری تا امادگی ورود به دنیای کسب و کار را پیدا کنید و سعی کنید این مدت کار کردن در ان شرکت را فقط به کسب تجربه بپردازید و زیاد روی حقوق وشان کاری ودیگر موارد حساس نباشید ،باشد که اینده ای موفق داشته باشید.

RE: راهنمایی برای انتخاب شغل - pain1990 - 03-20-2013 02:50 PM

پیشاپیش سال نو رو به همه ی بچه های گل این انجمن تبریک عرض میکنم ایشالا سالی پربار داشته باشین .
ممنون از راهنمایی بچه های کسی تو فروش مصالح ساختمانی دستی داره ؟ من سرمایمو با 20 رسوندم چندجا پرسوجو کردم به نظر شما با این سرمایه کم راهی هست بتونم تو این شاخه خودمو جا بدم؟ با تشکر

RE: راهنمایی برای انتخاب شغل - pain1990 - 03-22-2013 01:20 AM

چیشد بچه ها کسی نظری نداره کلا بش 20 ت چی کنم؟

RE: راهنمایی برای انتخاب شغل - Andisheh - 03-22-2013 02:47 AM

سلام
با توجه به توضیحات خودتون و دوستان این موارد به ذهنم رسید:
- یافتن یه ناظر ، نقشه بردار یا افرادی در همین زمینه ها و شریک شدن با اونها به این صورت که مثلاً مغازه و سرمایه از شما و کار و مجوز از اونها با این شرط که شما رو هم بیمه کنن.
- گرفتن نمایندگی فروش محصولات مرتبط با ساختمان از سنگ گرفته تا کاشی و ...

حالا با توجه به تعطیلات و تا دوستان صاحب نظر هم بیان راهنمایی کنن توصیه می کنم در سطح شهر یه گشتی زده و لیست مغازه هایی که مرتبط با صنعت ساختمان هستن درآورده و روی اون مشاغل هم تحقیقات اولیه رو انجام بدید.
موفق باشید