سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72)
+---- موضوع: میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) (/showthread.php?tid=7262)

میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - GreatNavid - 03-06-2013 06:35 PM

[تصویر: n00002023-b.jpg]
ایده نوشتن این مطلب رو از خوندن چند تا پست تو همین انجمن گرفتم .
خیلی ها میپرسن من میلیاردر میشم ؟ فلان کارو بکنم چطوره ؟
میلیاردر شدن چیز ساده ای نیست ، بر خلاف تمام آموزه های من میتوانم و ... باید اینو قبول داشت که میلیاردر شدن ساده نیست !
خیلی مهمه که ذهنیت قوی داشته باشی وبتونی که پای تعهداتت بمونی اما همه اینها با تفکرات مثبت و ... میسر نمیشه .
میلیاردر شدن یعنی خاص بودن ، یعنی اون چیزی که تورو از بقیه متمایز میکنه ، اما چرا ؟
[تصویر: 1_man_question_mark.jpg]
خوب اگر میلیاردر ها خاص نبودند الان همه میلیاردر بودن و اصلا کسی این مطلب رو شاید نگاهش هم نمیکرد . اما میلیاردر شدن و بودن نیاز به یه سری چیزا داره . یه سری چیزا که کمتر کسی داشته یا داره .
اگر کسی بخواهد شما رو راهنمایی کنه هیچوقت نمیتونه بگه که فلان کارو بکن تا میلیاردر بشی اصلا همچین چیزی وجود خارجی نداره ( شاید هم داشته باشه و ما ندونیم ؟)
اما یه سری چیزها هست که میتونه کمک کنه .

اونها دانستنی هایی هست که کسی که مشتاق ثروتمند شدن هست رو باید بدونه .
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQoxZIviQDH7LXwbYHmNG-...lTBeC-ReOA]
اولین چیزی که یک میلیاردر خودساخته نیاز داره تلاش و پشتکاره صحیح هست .
توضیح خاصی نداره . باید هدفت رو ببینی و به سمتش حرکت کنی و نایستی و از همه مهم تر راه اشتباه رو انتخاب نکنی و اگر اشتباه رفتی سریع مسیر رو تصحیح کنی .
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQ6cphd2Ra9IzvAPkhXOd8...rphQSDIjmQ]
دومین چیز خلاقیت و نو آوری هست که به جرات میتونم بگم از همه خصوصیت ها مهم تره . خلق کردن به جای رقابت کردن که در کتاب علم ثروتمند شدن هم توضیح داده .
سومین چیز هم دانش مالی هست .
[تصویر: 71152517711986971810911361492071049186.jpg]
شما باید روش های حسابداری و حساب کتاب و علوم مالی رو بدونید تا خیلی خوب حرکت کنید . بعضی ها از راه تجربه بدستش میارند و بعضی مطالعه و مشورت و ...
کتابهایی مثل بابای پولدار و بابای بی پول خیلی میتونه مفید باشه .
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcS4uNMlSMQG9e_knC5CMUi...AV7XQ-_wdG]
و در آخر همه ما میتونیم . موفق باشید
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSjpHzBYpdvDeJmFu1a_2n...Y2En6J_b6g]

RE: میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - mir abbas - 03-06-2013 09:14 PM

عالی بود دوست من استفاده کردم.

RE: میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - Haavin - 03-06-2013 09:42 PM

کاملا درست و به جا بود. کلا نظر شخص من هم در همین راستا هست . اصولا به اندازه آدم های روی زمین راه برای خلاقیت و ابتکار وجود داره . این یعنی همه می تونن کار خاصی بکنن! باید خودمونو کشف کنیم !!
"اونها دانستنی هایی هست که کسی که مشتاق ثروتمند شدن هست رو باید بدونه .

اولین چیزی که یک میلیاردر خودساخته نیاز داره تلاش و پشتکاره صحیح هست .
توضیح خاصی نداره . باید هدفت رو ببینی و به سمتش حرکت کنی و نایستی و از همه مهم تر راه اشتباه رو انتخاب نکنی و اگر اشتباه رفتی سریع مسیر رو تصحیح کنی ."
بهترین حرفی بود که شنیدم ممنون!