میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) (/showthread.php?tid=7262) |
میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - GreatNavid - 03-06-2013 06:35 PM ![]() ایده نوشتن این مطلب رو از خوندن چند تا پست تو همین انجمن گرفتم . خیلی ها میپرسن من میلیاردر میشم ؟ فلان کارو بکنم چطوره ؟ میلیاردر شدن چیز ساده ای نیست ، بر خلاف تمام آموزه های من میتوانم و ... باید اینو قبول داشت که میلیاردر شدن ساده نیست ! خیلی مهمه که ذهنیت قوی داشته باشی وبتونی که پای تعهداتت بمونی اما همه اینها با تفکرات مثبت و ... میسر نمیشه . میلیاردر شدن یعنی خاص بودن ، یعنی اون چیزی که تورو از بقیه متمایز میکنه ، اما چرا ؟ ![]() خوب اگر میلیاردر ها خاص نبودند الان همه میلیاردر بودن و اصلا کسی این مطلب رو شاید نگاهش هم نمیکرد . اما میلیاردر شدن و بودن نیاز به یه سری چیزا داره . یه سری چیزا که کمتر کسی داشته یا داره . اگر کسی بخواهد شما رو راهنمایی کنه هیچوقت نمیتونه بگه که فلان کارو بکن تا میلیاردر بشی اصلا همچین چیزی وجود خارجی نداره ( شاید هم داشته باشه و ما ندونیم ؟) اما یه سری چیزها هست که میتونه کمک کنه . اونها دانستنی هایی هست که کسی که مشتاق ثروتمند شدن هست رو باید بدونه . اولین چیزی که یک میلیاردر خودساخته نیاز داره تلاش و پشتکاره صحیح هست . توضیح خاصی نداره . باید هدفت رو ببینی و به سمتش حرکت کنی و نایستی و از همه مهم تر راه اشتباه رو انتخاب نکنی و اگر اشتباه رفتی سریع مسیر رو تصحیح کنی . دومین چیز خلاقیت و نو آوری هست که به جرات میتونم بگم از همه خصوصیت ها مهم تره . خلق کردن به جای رقابت کردن که در کتاب علم ثروتمند شدن هم توضیح داده . سومین چیز هم دانش مالی هست . ![]() شما باید روش های حسابداری و حساب کتاب و علوم مالی رو بدونید تا خیلی خوب حرکت کنید . بعضی ها از راه تجربه بدستش میارند و بعضی مطالعه و مشورت و ... کتابهایی مثل بابای پولدار و بابای بی پول خیلی میتونه مفید باشه . و در آخر همه ما میتونیم . موفق باشید RE: میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - mir abbas - 03-06-2013 09:14 PM عالی بود دوست من استفاده کردم. RE: میلیاردر شدن یعنی خاص بودن (سه چیز که باید حتما بدونی ) - Haavin - 03-06-2013 09:42 PM کاملا درست و به جا بود. کلا نظر شخص من هم در همین راستا هست . اصولا به اندازه آدم های روی زمین راه برای خلاقیت و ابتکار وجود داره . این یعنی همه می تونن کار خاصی بکنن! باید خودمونو کشف کنیم !! "اونها دانستنی هایی هست که کسی که مشتاق ثروتمند شدن هست رو باید بدونه . اولین چیزی که یک میلیاردر خودساخته نیاز داره تلاش و پشتکاره صحیح هست . توضیح خاصی نداره . باید هدفت رو ببینی و به سمتش حرکت کنی و نایستی و از همه مهم تر راه اشتباه رو انتخاب نکنی و اگر اشتباه رفتی سریع مسیر رو تصحیح کنی ." بهترین حرفی بود که شنیدم ممنون! |