سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ (/showthread.php?tid=6973)

صفحه ها: 1 2

به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - سیدمهدی هاشمی - 02-14-2013 12:59 AM

به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟
اگر دلیلتون رو برای انتخاب هر کدوم از گزینه ها بگید ممنون میشم.
دوستان لطفا در بحث شرکت کنند.

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - Mrs.Seyedi - 02-14-2013 02:33 AM

خوب صد در صد فکره که پول میاره،
شما خودت تصور کن به کسی ارثی رسیده و معمولاً او این مانی رو حیف و میل میکنه اگر هم نکنه تا وقتی فکر نداشته باشه نمی تونه به سود دهی برسوندش،
این دقیقاً تفاوت بین پولدار و پولسازه ،
کسی که پولداره وقتی پولش رو از دست بده میشه بی پول،
اما یک آدم پولساز، حتی اگه فقیرم بشه همیشه راهی برای خلق پول در ذهنش داره،
البته یک چیزی رو اضافه کنم که فکر هم به تنهایی نمی تونه پول بیاره تا وقتی که با عمل آمیخته بشه، که این معمولاً بین جوونای ایرانی خیلی کم شده عمل بی عمل.

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - سیدمهدی هاشمی - 02-14-2013 02:48 PM

جوابش رو میدونستم خواستم ببینم دوستان چی میگن خواستم دوستان مسئله رو بیشتر باز کنن در ضمن شما هم خوب پاسخ دادید.

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - mohammadshamosi - 02-14-2013 03:14 PM

هم فکر پول میاره
هم پول هست که پول میاره

کسی که استعداد و مهارت و اعتماد به نفس در کاری را داشته باشه ، حتما با پشتکارش به پول خواهد رسید ( این مورد هست که با فکر پول هم میاد )
حالا
این فرد موفق ، با پولی که به دستش میرسه میتونه کارش رو توسعه بده و سرمایه بیشتری به دست بیاره ( در این مورده که پول ، پول میاره )

این دو مورد مربوط به افراد پولساز و موفق هست
و کسی که هنوز درگیر دیوارهای ذهنی هست و اعتماد به نفس نداره شاملش نمیشه
و همین صحبت خانم سیدی میشه

موفق باشی دوست گلم

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - kimyya - 02-14-2013 03:21 PM

من نظرم اینه که پول پول میاره
اگر پول داشته باشی میتونی دست به عملی بزنی و پول در بیاری ولی من خیلی نشستم فکر کردم به کارای پول ساز ولی توش پول نبوده.پس اول پول دوم فکر پول ساز و سوم عمل مناسب مساوی هست با پول بیشتر

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - afshin67 - 02-14-2013 03:48 PM

به نظر من پول پول میاره چون اگه دونفر رو درنظر بگیریم که ایده های مناسبی داشته باشه و یکی سرمایه داشته باشه و یکی از صفر شروع کنه ..مطمئنا هردو موفق میشن ولی کسی که پول داشته باشه مطمئنا خیلی راحت و بدون دردسر و چندین سال زودتر از نفر بی پول به موفقیت میرسه ..

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - shahram77 - 02-15-2013 12:02 PM

خب معلومه که پول پول میاره . حداقل اینه که میزاری تو بانک و با سودش راحت زندگی میکنی . ( در مورد پول زیاد )
ولی مساله مهم اینه که شخص بدون پول هم میتونه با فکر و عمل به پول های زیادی برسه و کارهای خیلی بزرگی انجام بده .

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - jahanagahi - 02-15-2013 12:14 PM

پول زمانی پول میاره که با فکر و بررسی و مطالعه و تحقیق توام باشد.

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - ebrahim.ev - 03-16-2013 09:51 PM

با همه نظرات به نوعی موافقم.

RE: به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ - mrghafoory - 04-06-2013 06:32 PM

ريیس شرکت مایکروسافت که ثروتمند ترین فرد جهان است پدری نجار داشت
یعنی خودش شروع کرد نه با ثروت پدرش و نه با پارتی پدرش

موفق باشید